Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım testlerde pozitif çıktı ya acaba kimyasal falan mı oldu? neyseki agrının olmaması iyi. benimde çok agrılı oluyor adetlerim.
Canım bilmiyorumki kürtajdan sonra geçmişti ağrışarım ama son iki aydır eskis gibi feci ağrım olmuştu. Hatta eski ağrıların gerîmi dönüyor diye korkmuştun, buay dün hafif ağrım oldu ama çok yoğun saat başı ped değiştiriyorum resmen kimyasalın belirtilerini bilmiyorumki canım değildir heralde ya...

kimyasal çok ağrılı oluyor diye biliyorum canım. bitsin bir an önce adetinde başlasın çalışmalar.

Benim önceki gebeligimde çok olmuştu ondan sordum yumurtlama sonrası sarı yada sütlü kahve gibi hep olmuştu. Şimdi bata 10 gün var ama öyle birşey yok.. Canım inşallah bebisin vardır test yapsana
akşam gece yarısı feci bi ağrı girdi karnıma korktım eşime kalk götür dicektim iki dolandım uzandım geçti şimdi ara ara ağrıo daha hafif şekilde

Gecmis olsun canim. Nasilsin simdi?
iyiyim akşama göre .hiç böle bi ağrı çekmemiştim . bi an korktum şimdi ara ara daha çok sol kasık tarafından girio akşama göre daha az girio ...allaha şükür iyiyşm adetime az kaldğı için adet oldum sandım ama değilim olmadm bakalm...

İnsallah olmazsin kuzum :) sen de bize guzel bir haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…