İnşallah canım ya. Allah isteyen herkese versin inşallah.Kuzumm hamilesin oyyy çok sevindim ya:))
teşekkür ederim canımTebrik ederim kuzuum çok sevindim
kan testine yarın sabah gideceğim eşimle. ay ikimizde şaşkın şaşkın oturuyoruz çok komik.Yupppiiii heyyoooo kiz masallaaahh Allah tamamina erdirsin kos kan testineeee
Canım bilmiyorumki kürtajdan sonra geçmişti ağrışarım ama son iki aydır eskis gibi feci ağrım olmuştu. Hatta eski ağrıların gerîmi dönüyor diye korkmuştun, buay dün hafif ağrım oldu ama çok yoğun saat başı ped değiştiriyorum resmencanım testlerde pozitif çıktı ya acaba kimyasal falan mı oldu? neyseki agrının olmaması iyi. benimde çok agrılı oluyor adetlerim.
neden ki acaba? bi sorun yoktur inşallah canım benim. dikkat et kendine. kanama böyle devam ederse gerekirse doktora git.Kızlar benim buay çok feci kanamam var pıhtılı pıhtılıçok ağrımda yok, kaç aydır hiç böyle olmuyordum
Allahım inş allah tamamına erdirsin ama bariz bir sayı çıkar diye düşünüyorum canım:)kan testine yarın sabah gideceğim eşimle. ay ikimizde şaşkın şaşkın oturuyoruz çok komik.
inşallah canım benim.Allahım inş allah tamamına erdirsin ama bariz bir sayı çıkar diye düşünüyorum canım:)
kimyasal çok ağrılı oluyor diye biliyorum canım. bitsin bir an önce adetinde başlasın çalışmalar.Canım bilmiyorumki kürtajdan sonra geçmişti ağrışarım ama son iki aydır eskis gibi feci ağrım olmuştu. Hatta eski ağrıların gerîmi dönüyor diye korkmuştun, buay dün hafif ağrım oldu ama çok yoğun saat başı ped değiştiriyorum resmenkimyasalın belirtilerini bilmiyorumki canım değildir heralde ya...
Tamam canım giderim gerekirse...zaten buayda olmazsa artık dr a gidip ne yapmam gerekiyorsa yaptırırım. Bu ay 6. Aya giriyoruz...neden ki acaba? bi sorun yoktur inşallah canım benim. dikkat et kendine. kanama böyle devam ederse gerekirse doktora git.
Değildir canım bencede içim tertemiz oluyor haha:) erkekler şu yasadığımızı yasasa ödleri kopardı heralde :)kimyasal çok ağrılı oluyor diye biliyorum canım. bitsin bir an önce adetinde başlasın çalışmalar.
kan testine yarın sabah gideceğim eşimle. ay ikimizde şaşkın şaşkın oturuyoruz çok komik.
akşam gece yarısı feci bi ağrı girdi karnıma korktım eşime kalk götür dicektim iki dolandım uzandım geçti şimdi ara ara ağrıo daha hafif şekildeBenim önceki gebeligimde çok olmuştu ondan sordum yumurtlama sonrası sarı yada sütlü kahve gibi hep olmuştu. Şimdi bata 10 gün var ama öyle birşey yok.. Canım inşallah bebisin vardır test yapsana
akşam ölücem sandımmm kuzumBu bile coook guzeel
Gecmis olsun canim. Nasilsin simdi?akşam gece yarısı feci bi ağrı girdi karnıma korktım eşime kalk götür dicektim iki dolandım uzandım geçti şimdi ara ara ağrıo daha hafif şekilde
iyiyim akşama göre .hiç böle bi ağrı çekmemiştim . bi an korktum şimdi ara ara daha çok sol kasık tarafından girio akşama göre daha az girio ...allaha şükür iyiyşm adetime az kaldğı için adet oldum sandım ama değilim olmadm bakalm...Gecmis olsun canim. Nasilsin simdi?
İnsallah olmazsin kuzum :) sen de bize guzel bir haber verirsiniyiyim akşama göre .hiç böle bi ağrı çekmemiştim . bi an korktum şimdi ara ara daha çok sol kasık tarafından girio akşama göre daha az girio ...allaha şükür iyiyşm adetime az kaldğı için adet oldum sandım ama değilim olmadm bakalm...
inşllah cnmİnsallah olmazsin kuzum :) sen de bize guzel bir haber verirsin
hayırlısı olsun canım maşAllah RAbbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllahve sonucu ekledim.
ayyyy çok sevindim koş kan testineeeve sonucu ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?