Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
bnmkimyaldan önce eöleydi bu aydan öncekide öle ondan birz umutluyum

Eylemeylemce gerçi ilk zaman çok çabuk artıyor 2katından çok fazla şimdi hatırlayınca cumartesi kontrele gidiyosun deme hadi bakalım inşallah keseyi görürsün kuzum

Eylemeylemce arkadaşın ikizi var şimdi büyüdüler biraz rahatladıda ayyy oturmaya gittiğimde ben bile kafayı yiyodum uyutuyo zarzor biri uyanıyo ağlıyo onun ağlamasıyla ötekide uyanıyo birbirlerini tırmıklıyolar biri daha uysa biri cadı o cadı olan hep ötekinin üstüne atlıyodu ağlatıyodu çok tatlılar ama çok zor ya

Kızlar bat a 1 kala hcg 300 çıktı dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi sizce nasıl bu değer kafam karıştı ya çok mu dusuk
tebrik ederim canım gayet iyi değerin drlar hep şüpheli konuşuyor önemli olan 2gün sonra 2katı artması 2gün sonra tekrarla canım benim tebrikler tekrar hamilesin

tebrik ederim canım gayet iyi değerin drlar hep şüpheli konuşuyor önemli olan 2gün sonra 2katı artması 2gün sonra tekrarla canım benim tebrikler tekrar hamilesin

Canım dr şüpheli yakasınca korktum eşime soyleyecektim bugün ama şimdi kafam karıştı sence ne yapayım

Canım benim düşük büyük olduğu için baya parça gelmişti ama şu yaşadığım muhtemel corasprinden zaten kanamayı arttırdı tüh neyse geçecek inş

Canım dr şüpheli yakasınca korktum eşime soyleyecektim bugün ama şimdi kafam karıştı sence ne yapayım
canım kesinlikle hamilesin ve hamile arkadaşların %90nına şüpheli diyor doktorlar çünkü daha ilk kanda hcg baktırıyorsun ve drun elinde henüz birkaç veri olmadığı için böyle yaklaşıyor hailesin canım benim kesin sadece 2gün sonra tekrarla testi 2 kat artarsa sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılacaktır

Kızlar bat a 1 kala hcg 300 çıktı dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi sizce nasıl bu değer kafam karıştı ya çok mu dusuk
Canım gayet iyi değerin hayırlı olsun :) hiçte şüpheli değil, ama dr lar kalp atışı alana kadar şüpheli sayıyorlar ondandır sen dediklerine takılma

Canım benim düşük büyük olduğu için baya parça gelmişti ama şu yaşadığım muhtemel corasprinden zaten kanamayı arttırdı tüh neyse geçecek inş
evet canım ilerlemiş gebelikmiş seninki ondan ama dediğim gibi hem coraspirin hemde temizlik dipbucak kışa hazırlık sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…