bnmkimyaldan önce eöleydi bu aydan öncekide öle ondan birz umutluyumcanım öyle düşünme bu sana zarar verir düşünce gücü diye bişi var aman bende düşük yaptım canım korkuyorum düşünüyorum hatta ama telafus etmemeye gayret ediyorum :)
bunu bende düşünüyorum aslında çünkü gebe kalmadan bir ay öncede bu şekilde olmuştu çok korkmuştum hatta sonra ona bağladım temizlendi komple kendini hazırladı demekki diye düşündüm
Kız ağzın bal yesin, keşke olsa da işte olmaz. Artik tek cift erkek kiz farketmiyor saglikli olsunda.9,54,437 9dan 2gün sonra maksimum 25 çıkardı sonra 60 ondan sonra 250 de hadi bilmiom ben öyle geçirdim içimden :)
amin canım amin kız erkek ikiz üçüz Allah neyi nasip ederse öyle gelsin minnakKız ağzın bal yesin, keşke olsa da işte olmaz. Artik tek cift erkek kiz farketmiyor saglikli olsunda.
inşallah canım benim inşallah ondandırbnmkimyaldan önce eöleydi bu aydan öncekide öle ondan birz umutluyum
tebrik ederim canım gayet iyi değerin drlar hep şüpheli konuşuyor önemli olan 2gün sonra 2katı artması 2gün sonra tekrarla canım benim tebrikler tekrar hamilesinKızlar bat a 1 kala hcg 300 çıktı dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi sizce nasıl bu değer kafam karıştı ya çok mu dusuk
Tamam canım bugünde günüm vardı akşama hazırlık yaptım. Şimdi dinleniyorum gelene kadar arkadaşlarAyy canim dikkat et kendine. Tansiyonun falan dusmesin Allah korusun. Meyve suyu tarzinda biseyler bulundur yaninda.
tebrik ederim canım gayet iyi değerin drlar hep şüpheli konuşuyor önemli olan 2gün sonra 2katı artması 2gün sonra tekrarla canım benim tebrikler tekrar hamilesin
Canım benim düşük büyük olduğu için baya parça gelmişticanım eylemeylemcenin dediği gibi olabilir asprinden ötürü çok şüphelenirsen yarında böyle olursa gidersin dr a ama ben mesela düşükte bukadar kanama yaşamamıştım normal regl gibi olmuştu bu ay dediğim gibi fena benimde temizleniyordur diye düşünüyorum
canım kesinlikle hamilesin ve hamile arkadaşların %90nına şüpheli diyor doktorlar çünkü daha ilk kanda hcg baktırıyorsun ve drun elinde henüz birkaç veri olmadığı için böyle yaklaşıyor hailesin canım benim kesin sadece 2gün sonra tekrarla testi 2 kat artarsa sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılacaktırCanım dr şüpheli yakasınca korktum eşime soyleyecektim bugün ama şimdi kafam karıştı sence ne yapayım
Canım gayet iyi değerin hayırlı olsun :) hiçte şüpheli değil, ama dr lar kalp atışı alana kadar şüpheli sayıyorlar ondandır sen dediklerine takılmaKızlar bat a 1 kala hcg 300 çıktı dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi sizce nasıl bu değer kafam karıştı ya çok mu dusuk
evet canım ilerlemiş gebelikmiş seninki ondan ama dediğim gibi hem coraspirin hemde temizlik dipbucak kışa hazırlıkCanım benim düşük büyük olduğu için baya parça gelmiştiama şu yaşadığım muhtemel corasprinden zaten kanamayı arttırdı tüh neyse geçecek inş
Canım gayet iyi değerin hayırlı olsun :) hiçte şüpheli değil, ama dr lar kalp atışı alana kadar şüpheli sayıyorlar ondandır sen dediklerine takılma
çoook teşekkürler canım. kan testi verdim sonucunu bekliyorumdemiştim ben demiştim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrkler kuzum çok çok sevindim maşallah Allah sağ salim kavuştursun inşallah
Söyle tabikii:) süpriz yap hakkında hayırlısı olsun inşAyy ins canim ins o.zamam eşime söylüyorum bu aksam :)
Kuzu kaçta çıkacak sonucun? Meraktan öldük burdaçoook teşekkürler canım. kan testi verdim sonucunu bekliyorum
hadi bakalım yüksek çıkacak gibi test öyle gözüküyo kaçta çıkçak canım yazmayı unutma buraya heee :)çoook teşekkürler canım. kan testi verdim sonucunu bekliyorum
2 gün 22 kasıminşallah canım benim inşallah ondandırkaç gün kaldı demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?