hoş geldinn canısııı❤❤❤canım hiç umutsuzluğu kapılma bak dediğin gibi 6ay olmuş daha herşey normal iken 1 senede tutma ihtimali bile %80 daha vakti vardır kuzum hsgde çekilememişsin üzülme vardır bi hayır bizim göremediğimiz
içme cnm dayanılcak bişiyse içme düşğnmemeye alış ağrıdığınıKızlar bata 10 gün var basim çok ağrıyo hani inşallah belki bebis olur die ağrı kesici icemiyorumicsem birşey olurmu acaba bilemedim
demiştim ben demiştim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrkler kuzum çok çok sevindim maşallah Allah sağ salim kavuştursun inşallahve sonucu ekledim.
Haklisin idare edicem artık tutunmaya çalışıyor sa falan etkiler die korkuyordum zateniçme cnm dayanılcak bişiyse içme düşğnmemeye alış ağrıdığını
canım benimde öyle kızken böyle olurdu acayip aktığını resmen hissediyorum sanki altıma kaçırıyorum gibi dediğin gib pıhtılı hep tertemiz oluyo inşallah rahmimiz hazırlık yapıyoKızlar benim buay çok feci kanamam var pıhtılı pıhtılıçok ağrımda yok, kaç aydır hiç böyle olmuyordum
Allah Allah yaa. Canim sen coraspin ictin ya onu her zaman iciyo musun? Kan sulandirici di mi o? O yapmis olabilir mi? Attım belki alakasi vardir diyeKızlar kanamam çok arttı...sabahtan beri kaç sefer lavoboya pıhtılar düştükorkmaya başladım. Yarına kadar azalmazsa dr a gideceğim sabah...
kız ikizmi geliyor yoksa bi erkek bi kız ohhhhhh bi avazda13 kasim adete 4 kala 9,24
15 kasim adete 2 kala 54,71
19 kasim adeti 2 geçe 437
Saol canim benim, cumartesi gunu doktora gidicem ilk kontrole.
Canım normalde adet olcağımı anladığımda bırakıyordum. Buay şüpheden dolayı içmeye devam ettim bak ondan olabilşr hakikaten canım iyi aklına gelsi...Allah Allah yaa. Canim sen coraspin ictin ya onu her zaman iciyo musun? Kan sulandirici di mi o? O yapmis olabilir mi? Attım belki alakasi vardir diye
İnş cnm öyledir çünkü ben bu kadar kanamayı hiç hatırlamıyırumcanım benimde öyle kızken böyle olurdu acayip aktığını resmen hissediyorum sanki altıma kaçırıyorum gibi dediğin gib pıhtılı hep tertemiz oluyo inşallah rahmimiz hazırlık yapıyo
hoşbulduk beybiii naber senden de güzel haberler alcaz gibi mavimli gibi heee hadi inşallahhoş geldinn canısııı❤❤❤
öle cnmHaklisin idare edicem artık tutunmaya çalışıyor sa falan etkiler die korkuyordum zaten
Ayy canim dikkat et kendine. Tansiyonun falan dusmesin Allah korusun. Meyve suyu tarzinda biseyler bulundur yaninda.Canım normalde adet olcağımı anladığımda bırakıyordum. Buay şüpheden dolayı içmeye devam ettim bak ondan olabilşr hakikaten canım iyi aklına gelsi...
canım eylemeylemcenin dediği gibi olabilir asprinden ötürü çok şüphelenirsen yarında böyle olursa gidersin dr a ama ben mesela düşükte bukadar kanama yaşamamıştım normal regl gibi olmuştu bu ay dediğim gibi fena benimde temizleniyordur diye düşünüyorumİnş cnm öyledir çünkü ben bu kadar kanamayı hiç hatırlamıyırum
Yok canim ya o kadar yuksek mi? Bence cok cok buyuk bir artis yok normal gibi.ayy ikiz olsa herhalde bir sure şoka girer,cikamamda hic oyle bir ihtimal gormuyorum.kız ikizmi geliyor yoksa bi erkek bi kız ohhhhhh bi avazda
sorma balım yaa bilmiorum inş geçen ay kimysaldı gebrliğim bua y da yşrım die çok korkuorumhoşbulduk beybiii naber senden de güzel haberler alcaz gibi mavimli gibi heee hadi inşallah
kız ne çok konuşmuşunuz kaçırmışım hep onları okudum
canım öyle düşünme bu sana zarar verir düşünce gücü diye bişi var aman bende düşük yaptım canım korkuyorum düşünüyorum hatta ama telafus etmemeye gayret ediyorum :)sorma balım yaa bilmiorum inş geçen ay kimysaldı gebrliğim bua y da yşrım die çok korkuorum
bunu bende düşünüyorum aslında çünkü gebe kalmadan bir ay öncede bu şekilde olmuştu çok korkmuştum hatta sonra ona bağladım temizlendi komple kendini hazırladı demekki diye düşündümkızllar eğer peelteli kıvamda ve kokulu bir şekilde koyu bir adtiniz varsa bundn sonraki ay hamile kalıcanıza işaret ediyormuş bi yerde okmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?