Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım hiç umutsuzluğu kapılma bak dediğin gibi 6ay olmuş daha herşey normal iken 1 senede tutma ihtimali bile %80 daha vakti vardır kuzum hsgde çekilememişsin üzülme vardır bi hayır bizim göremediğimiz
hoş geldinn canısııı❤❤❤

Kızlar bata 10 gün var basim çok ağrıyo hani inşallah belki bebis olur die ağrı kesici icemiyorum icsem birşey olurmu acaba bilemedim

Kızlar kanamam çok arttı...sabahtan beri kaç sefer lavoboya pıhtılar düştü korkmaya başladım. Yarına kadar azalmazsa dr a gideceğim sabah...

Kızlar bata 10 gün var basim çok ağrıyo hani inşallah belki bebis olur die ağrı kesici icemiyorum icsem birşey olurmu acaba bilemedim
içme cnm dayanılcak bişiyse içme düşğnmemeye alış ağrıdığını

Kızlar benim buay çok feci kanamam var pıhtılı pıhtılı çok ağrımda yok, kaç aydır hiç böyle olmuyordum
canım benimde öyle kızken böyle olurdu acayip aktığını resmen hissediyorum sanki altıma kaçırıyorum gibi dediğin gib pıhtılı hep tertemiz oluyo inşallah rahmimiz hazırlık yapıyo

Kızlar kanamam çok arttı...sabahtan beri kaç sefer lavoboya pıhtılar düştü korkmaya başladım. Yarına kadar azalmazsa dr a gideceğim sabah...
Allah Allah yaa. Canim sen coraspin ictin ya onu her zaman iciyo musun? Kan sulandirici di mi o? O yapmis olabilir mi? Attım belki alakasi vardir diye

Allah Allah yaa. Canim sen coraspin ictin ya onu her zaman iciyo musun? Kan sulandirici di mi o? O yapmis olabilir mi? Attım belki alakasi vardir diye
Canım normalde adet olcağımı anladığımda bırakıyordum. Buay şüpheden dolayı içmeye devam ettim bak ondan olabilşr hakikaten canım iyi aklına gelsi...

Canım normalde adet olcağımı anladığımda bırakıyordum. Buay şüpheden dolayı içmeye devam ettim bak ondan olabilşr hakikaten canım iyi aklına gelsi...
Ayy canim dikkat et kendine. Tansiyonun falan dusmesin Allah korusun. Meyve suyu tarzinda biseyler bulundur yaninda.

İnş cnm öyledir çünkü ben bu kadar kanamayı hiç hatırlamıyırum
canım eylemeylemcenin dediği gibi olabilir asprinden ötürü çok şüphelenirsen yarında böyle olursa gidersin dr a ama ben mesela düşükte bukadar kanama yaşamamıştım normal regl gibi olmuştu bu ay dediğim gibi fena benimde temizleniyordur diye düşünüyorum

hoşbulduk beybiii naber senden de güzel haberler alcaz gibi mavimli gibi heee hadi inşallah
kız ne çok konuşmuşunuz kaçırmışım hep onları okudum
sorma balım yaa bilmiorum inş geçen ay kimysaldı gebrliğim bua y da yşrım die çok korkuorum

kızllar eğer peelteli kıvamda ve kokulu bir şekilde koyu bir adtiniz varsa bundn sonraki ay hamile kalıcanıza işaret ediyormuş bi yerde okmuştum

sorma balım yaa bilmiorum inş geçen ay kimysaldı gebrliğim bua y da yşrım die çok korkuorum
canım öyle düşünme bu sana zarar verir düşünce gücü diye bişi var aman bende düşük yaptım canım korkuyorum düşünüyorum hatta ama telafus etmemeye gayret ediyorum :)
kızllar eğer peelteli kıvamda ve kokulu bir şekilde koyu bir adtiniz varsa bundn sonraki ay hamile kalıcanıza işaret ediyormuş bi yerde okmuştum
bunu bende düşünüyorum aslında çünkü gebe kalmadan bir ay öncede bu şekilde olmuştu çok korkmuştum hatta sonra ona bağladım temizlendi komple kendini hazırladı demekki diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…