- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Hadi bakalim canim hayirlisi heyecanla bekliyoruz.Oooo iyiymiş. Ben de verdim şimdi bakalım benimki ne çıkacak
güzel artmış ii salı 108 olması lazm . perşembe için 437 gayet iyi baya bi artış göstermiş ..Pazar gunu yaptirmistim 54,71 di canim. Bat 17 kasimdi.
bnmde iki günüm var akşam bi ağrı ile uyandım gece rabbim inşallh bebeğimi vermiştirTeşekkür ederim canım. Az sabret günü geçince yaptır bence. Tam kesin sonuç çıkar o zaman.
Canim bak benimde adet sancisi gibi agrilarim oluyordu rahim genisledigi icin ve yerlesmeden dolayi oluyormus o agrilar. Seninde agrinin sebebi o olabilir. 2 guncuk kalmis az daha sabır.bnmde iki günüm var akşam bi ağrı ile uyandım gece rabbim inşallh bebeğimi vermiştir
Canim telaslanma cift cizgiyi gordugunde ortalama 36 saat icinde catliyor zaten. Aksama dogru bi daha yap testi tekrar bakalim.kızlar benim yumurtam çatlamadı herhalde yaa bi bakarmısınız azönce yaptım bu ovu testini Eki Görüntüle 1694050
tamam canım sağol senin değerinde çok güzel artmış canım maşAllah Rabbim nazarlardan saklasın canım sağlıklı sıhhatli kucağına al inşAllahCanim telaslanma cift cizgiyi gordugunde ortalama 36 saat icinde catliyor zaten. Aksama dogru bi daha yap testi tekrar bakalim.
Amin canim. Allah razi olsun. Darisi senin başına inşallah.tamam canım sağol senin değerinde çok güzel artmış canım maşAllah Rabbim nazarlardan saklasın canım sağlıklı sıhhatli kucağına al inşAllah
Canim aldin mi sonucunu?Oooo iyiymiş. Ben de verdim şimdi bakalım benimki ne çıkacak
Kizlar yeni degerim 437 cikti. Nasil sizce?
kızlar benim yumurtam çatlamadı herhalde yaa bi bakarmısınız azönce yaptım bu ovu testini Eki Görüntüle 1694050
13 kasim adete 4 kala 9,24canım değerin gayet normal görünüyor. maşallahtest yaptırdığın tarihleri ve değerlerini yanına yazarsan, iki kat artma durumunu da daha net görürüz.
Saol canim. Artik cumartesi gunu doktor neler dicek bakalim,Eylemeylemce canım değerin maşallah çok güzel artmış
mavimli canım sendende güzel sonuçlar bekliyoruz hadi inş...
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
Pokahontass
@sibeluA
@melev
Kizlaaarrr bi ses verin yahu noldu nerelere gittiniz meraktayiz yani?
13 kasim adete 4 kala 9,24
15 kasim adete 2 kala 54,71
19 kasim adeti 2 geçe 437
Saol canim benim, cumartesi gunu doktora gidicem ilk kontrole.
En az 2 kat kuzum. İkiz olması için çok daha yüksek olması lazım, pek mümkün değil :)canım iki günde iki kat artması gerekiyordu di mi? yanlış bilmiyorum? seninki daha yüksek sanki, ikiz olmasın
saol kuzum korkuyorum ilki kimyasal olarak gidince kprkuo insanCanim bak benimde adet sancisi gibi agrilarim oluyordu rahim genisledigi icin ve yerlesmeden dolayi oluyormus o agrilar. Seninde agrinin sebebi o olabilir. 2 guncuk kalmis az daha sabır.
canım hiç umutsuzluğu kapılma bak dediğin gibi 6ay olmuş daha herşey normal iken 1 senede tutma ihtimali bile %80 daha vakti vardır kuzum hsgde çekilememişsin üzülme vardır bi hayır bizim göremediğimizAmin canım, inşallah.. Yoruldum gerçekten yani çok olmadı daha 6 ay.. Ama dr biraz umutsuz benden yana, öyle hissediyorum. Ama sağol yine de, aynen stres yapmamalıyım.. Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?