beşte çıkacak bekliyorumhadi bakalım yüksek çıkacak gibi test öyle gözüküyo kaçta çıkçak canım yazmayı unutma buraya heee :)
senin de az kaldı hadi bakalım inşallah2 gün 22 kasım
Benimde arkadasimin cocuklari ikiz. Ilk zamanlarini hatirliyorum da, kiz neler cekti, cok sabirliydi. Allah dagina gore kar verir. Ben yapamam tahminimce zaten. Perisan olurum bende bebeciklerde :)Eylemeylemce arkadaşın ikizi var şimdi büyüdüler biraz rahatladıda ayyy oturmaya gittiğimde ben bile kafayı yiyodum uyutuyo zarzor biri uyanıyo ağlıyo onun ağlamasıyla ötekide uyanıyo birbirlerini tırmıklıyolar biri daha uysa biri cadı o cadı olan hep ötekinin üstüne atlıyodu ağlatıyodu çok tatlılar ama çok zor ya
Ayyy bak "gün" aşerdim şimdi. Böyle bol ekşili kısır falan. Bide iki gündür un helvasi cekiyor canim. Normalde pekte aram yoktur, simdi aserdigimiz her seyi yemek mi lazim? Helva yapmayi bilmiyorum da. Bide çok karistirmak lazim zahmetli ya ugrasmak istemiyorum ama canim istiyoTamam canım bugünde günüm vardı akşama hazırlık yaptım. Şimdi dinleniyorum gelene kadar arkadaşlar
bişi kalmamış kız :)2 gün 22 kasım
8 dakik varr hadi güzel habrrlerrrr inş..senin de az kaldı hadi bakalım inşallah
kalmadı kız ama bnm dnögüm 25 günbişi kalmamış kız :)
kıyamam sana olsun kız her halukarda hamilesin zaten :)beşte çıkacak bekliyorum
ohooo ben nutella aldım bi güzel de yedim sormaAyyy bak "gün" aşerdim şimdi. Böyle bol ekşili kısır falan. Bide iki gündür un helvasi cekiyor canim. Normalde pekte aram yoktur, simdi aserdigimiz her seyi yemek mi lazim? Helva yapmayi bilmiyorum da. Bide çok karistirmak lazim zahmetli ya ugrasmak istemiyorum ama canim istiyo
şanslı azınlıksın valla hooop geliyo hemen desene eskiden hep şu regl günlerim niye bukadar erken geliyo derdim benmde 28gün şimdi zaman geçmiyokalmadı kız ama bnm dnögüm 25 gün
töğbe büyük sözümede bende kafayı sıyırırım sanırımBenimde arkadasimin cocuklari ikiz. Ilk zamanlarini hatirliyorum da, kiz neler cekti, cok sabirliydi. Allah dagina gore kar verir. Ben yapamam tahminimce zaten. Perisan olurum bende bebeciklerde :)
Esimde bana diyorki helvayi sekersiz yap :) sekersiz helva mi olur Allah aşkına? Bizde seker hic kullanmiyoruz. Abur cubur hiç yok. Pilav makarna vs yok. Ama bu ara cok acikiyorum. Gunde 4-5 ogun yiyorum. 2 kasr yogurt yiyorum.ohooo ben nutella aldım bi güzel de yedim sormanormalde bizim eve hiç öyle şeyler girmez
ben de çok yiyorum sorma. senin değer kaçtı? yaklaşmışmıyım sana?Esimde bana diyorki helvayi sekersiz yap :) sekersiz helva mi olur Allah aşkına? Bizde seker hic kullanmiyoruz. Abur cubur hiç yok. Pilav makarna vs yok. Ama bu ara cok acikiyorum. Gunde 4-5 ogun yiyorum. 2 kasr yogurt yiyorum.
kızlar sonuç çıktı 405,5 yazıyor
Kizzzz maşallahhhhkızlar sonuç çıktı 405,5 yazıyor
Kizzzz maşallahhhh
Cok yakin degerlerimiz buara
437 canim benimde :)ben de çok yiyorum sorma. senin değer kaçtı? yaklaşmışmıyım sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?