Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım hiç umutsuzluğu kapılma bak dediğin gibi 6ay olmuş daha herşey normal iken 1 senede tutma ihtimali bile %80 daha vakti vardır kuzum hsgde çekilememişsin üzülme vardır bi hayır bizim göremediğimiz
Sağol canım, doğru söylüyoesun da, o an aklım çalışmıyor işte..
Kız ağzın bal yesin, keşke olsa da işte olmaz. Artik tek cift erkek kiz farketmiyor saglikli olsunda.
Canımmm sağlıklar al kucağına inşallah, Allah gönlüne göre versin

ee anlat hissediomuydun hamile olduğunu şimdi sana bir sürü soru geliodur biz işte herşyi merak eder öğrenmek isteris cnm
anlatayım tabi.aslında hamileyim diye düşünmemeye çalıştım. tersine telkin ettim kendimi hep, sonuç hüsran olabilir diye. ben de gaz olayı vardı, uyku ve yorgunluk. bir de son günlerde iştahım açıldı. kasık ağrım ve bel ağrım vardı ama adet döneminde olur zaten farklı birşey değildi benim için. çok belirgin belirti yoktu anlayacağın öyle işte canım.

bendede bel ağrısı var cnm kasık ağrumda var iştahhım açıldı bugün resmen limon çekti cnm limon yedimbirde akşam feci bi ağrıyla uyandım. bugun o ağrunun yerine sancı şeklinde giriodu sol kasığıma

Canım kıyamam gel ben sana yapayım...yeni gitti arkadaşlar yazamadım, bizim de bu şehirde tek sosyal aktivitemiz bu, küçük bi şehirdeyiz. Akşamları gün yapıyıruz, haftasonları pek kimse müsait olmuyor.

Kızlar nedir sizce durum :) ovulasyon testim :) yine öğlen yapamadım az önce yapabildim ama 2 saat falan sıvı almadım

Eklentiler

• 20151119_224129.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 54
OTE="yapayalniz1, post: 43647829, member: 641410"]Insallah hamile olurum canim :)[/QUOTE]
Inşallah cnm rabbim hepimize de bu duyguyu yasatsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…