Sağol canım, doğru söylüyoesun da, o an aklım çalışmıyor işte..canım hiç umutsuzluğu kapılma bak dediğin gibi 6ay olmuş daha herşey normal iken 1 senede tutma ihtimali bile %80 daha vakti vardır kuzum hsgde çekilememişsin üzülme vardır bi hayır bizim göremediğimiz
Canımmm sağlıklar al kucağına inşallah, Allah gönlüne göre versinKız ağzın bal yesin, keşke olsa da işte olmaz. Artik tek cift erkek kiz farketmiyor saglikli olsunda.
Esimde bana diyorki helvayi sekersiz yap :) sekersiz helva mi olur Allah aşkına? Bizde seker hic kullanmiyoruz. Abur cubur hiç yok. Pilav makarna vs yok. Ama bu ara cok acikiyorum. Gunde 4-5 ogun yiyorum. 2 kasr yogurt yiyorum.[/QUOTE ]
Ne güzel sağlıklı besleniyorsunuz, maşallah siZe valla
Tebrik ederim canım beniiimmm, sağlıkla al kucağınakızlar sonuç çıktı 405,5 yazıyor
Gayet güzel, tebrik ederim, sağlıkla al kucağına inşallahTebrik ederim xanim ya o zaman benimki de normal demi ya bat yarın 300
Amin canım cümlemize.Sağol canım, doğru söylüyoesun da, o an aklım çalışmıyor işte..
Canımmm sağlıklar al kucağına inşallah, Allah gönlüne göre versin
Amin.hayırlı olsun cnm bnm allah sağlıkls kucağına almayı nasip etsin
teşekkürler canımhadi gözün aydın canım tebrikler
ee anlat hissediomuydun hamile olduğunu şimdi sana bir sürü soru geliodur biz işte herşyi merak eder öğrenmek isteris cnm
anlatayım tabi.ee anlat hissediomuydun hamile olduğunu şimdi sana bir sürü soru geliodur biz işte herşyi merak eder öğrenmek isteris cnm
bendede bel ağrısı var cnm kasık ağrumda var iştahhım açıldı bugün resmen limon çekti cnm limon yedimbirde akşam feci bi ağrıyla uyandım. bugun o ağrunun yerine sancı şeklinde giriodu sol kasığımaanlatayım tabi.aslında hamileyim diye düşünmemeye çalıştım. tersine telkin ettim kendimi hep, sonuç hüsran olabilir diye. ben de gaz olayı vardı, uyku ve yorgunluk. bir de son günlerde iştahım açıldı. kasık ağrım ve bel ağrım vardı ama adet döneminde olur zaten farklı birşey değildi benim için. çok belirgin belirti yoktu anlayacağın öyle işte canım.
Canım kıyamam gel ben sana yapayım...yeni gitti arkadaşlar yazamadım, bizim de bu şehirde tek sosyal aktivitemiz bu, küçük bi şehirdeyiz. Akşamları gün yapıyıruz, haftasonları pek kimse müsait olmuyor.Ayyy bak "gün" aşerdim şimdi. Böyle bol ekşili kısır falan. Bide iki gündür un helvasi cekiyor canim. Normalde pekte aram yoktur, simdi aserdigimiz her seyi yemek mi lazim? Helva yapmayi bilmiyorum da. Bide çok karistirmak lazim zahmetli ya ugrasmak istemiyorum ama canim istiyo
Canımcım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş yaAmadım misafirler vardı kusıra bakma :))kızlar sonuç çıktı 405,5 yazıyor
Tebrikler cnm hamilesinKızlar nedir sizce durum :)
Positif canimm tebrikler :) benim bata 4 gun kaldi. Simdi dayanamayip test yapmak istiyorum .yapayimmi yoksa cokmu erken. Suan elimde var bitane testKızlar nedir sizce durum :)
Ayy pardon canim :)Kızlar ovulasyon testi yaptım :) :) :) gebelik değil
Gece gece hic gulecegim yoktu kiz hay allah ya hamilesin diyorum bende saf safKızlar ovulasyon testi yaptım :) :) :) gebelik değil
Gece gece hic gulecegim yoktu kiz hay allah ya hamilesin diyorum bende saf saf
Positif canimm tebrikler :) benim bata 4 gun kaldi. Simdi dayanamayip test yapmak istiyorum .yapayimmi yoksa cokmu erken. Suan elimde var bitane test
Hadi insallah canim :) yarin sabah ozaman yapayimYapacaksan bile sabah ilk idrarla yap canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?