ama kimisi şmdiden sonra olur diyo bi başkası şmdiye kadar yoksa olmaz artık diyoMaşallah canim. Benimkide gecti cok sukur
Aynen canim 2 gunde bir uygun zaten. Doktorlarda oyle soyluyor. Yap testi atarsin yine bakariz.akşam üstü yapamadım canım misafir var geç gittiler ama bugün öğlende yapıcam belim ağrıyo bugün canım yaaama kasıklarım ağırmıyo en son çarşamba birliktelik olmuştu canım akşam olmadı eşim isyan bayrağını çekti nolur aşkım dio bu akşam uyuyum yarın yaparız dio nasıl olsa 72 saat kalabiliyo dio :)))
Canim ozur dilerim. Uzmek degildi niyetim. Sevindigim icin yazmadim. Telasla yazdim aslinda. Yazmasaydim da olurdu. Kusura bakma tekrar.ne güzel bulantı konuşuprsunuz bizleride düşünün tamam sevnioruz ama bizimde içimz yanıo bn bir evladımı5+3 en kaybettim biraz bizide düşünün :'mad:
niyetim asla kırmak değil .... sizinle bizde seviniyoruz... ama ne bileyim insan birdaha çocuğunun olmuycağını düşünürken dyanamıoCanim ozur dilerim. Uzmek degildi niyetim. Sevindigim icin yazmadim. Telasla yazdim aslinda. Yazmasaydim da olurdu. Kusura bakma tekrar.
Canim testin koyulasmaya baslamis. Sen çalışmalara basla bence. Ama testi baya gec yapmissin. Oglen yapamiyosan en azindan aksam 8 den once yapmaya caliski test dogru sonuc versin canim. Testi her gun gun tekrar etmelisin en koyuyu gordukten sonra negatife dustugunde de birliktelik olmali takibi birakma tatlim, inşallah bu ay tutarKızlar nedir sizce durum :) ovulasyon testim :) yine öğlen yapamadım az önce yapabildim ama 2 saat falan sıvı almadım
Ben kirilmadim canim. Sorun yok. Allah'ım kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin. Dualarimdasiniz.niyetim asla kırmak değil .... sizinle bizde seviniyoruz... ama ne bileyim insan birdaha çocuğunun olmuycağını düşünürken dyanamıo
hani başkası hamile kalınca kenndmmişim gibi mutlu oluorum allah bu mutluluğu daiim etsin herkes hamile kalsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın... bn bugun test yaptım negatif birazda ondan moralim bozuk kusura bakma balımBen kirilmadim canim. Sorun yok. Allah'ım kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin. Dualarimdasiniz.
Olur mu oyle sey canimhani başkası hamile kalınca kenndmmişim gibi mutlu oluorum allah bu mutluluğu daiim etsin herkes hamile kalsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın... bn bugun test yaptım negatif birazda ondan moralim bozuk kusura bakma balım
Çok şükür azaldı canım ya dün okula gidememiştim oyüzden. bugün işteyim allahtanCanım kanaman nasıl? Daha iyisin di mi?
canım moralini bozma ya ben hamileyken kan değerim 200 çıkıyodu ama idrar testlerim hep negatifti canımniyetim asla kırmak değil .... sizinle bizde seviniyoruz... ama ne bileyim insan birdaha çocuğunun olmuycağını düşünürken dyanamıo
hmmm pwkş ne zmn öğrenmiştin hamile olduğunucanım moralini bozma ya ben hamileyken kan değerim 200 çıkıyodu ama idrar testlerim hep negatifti canım
adet günü kan sonucum 70 çıkmıştı ama test negatifti daha sonra 200 çıkmıştı ama idrar testim yine negatif çıkmıştıhmmm pwkş ne zmn öğrenmiştin hamile olduğunu
hmm bnde şu var cnm dedilerki hamile kalmadan önceki ay adetin pelteli koyu kıvamda kokulu gelioöuş tabi bunu brn adetimi olduktan sonra öğrendim ve hatta ben dedemi kaybetmiştim cenaze günü adet oldum üzüntüden herhalde koyu siyah gibi kokulu pelteli gelio zannettim. sonra seyirmelerim oluodu ona bakerken buldum o konuyu.. sonra işte kasığımda seyirmeler var ben bu ay ilk defa yumurtladığım günü akıntımla öğrendim ve ogünü zten değerlerndirmiştim.. sonra kasık batmalarım başladı önceki aylarda ay kasığım batıo hamilemiyim türünden deil ciddi ciddi deişik bi batma bu buda bir haftadır oluo sonra dün akşam gece yarısı kasıklardan gelen sancıyla uyandım bi iki kere dolandım karnımı ovaladm yattım sabah kalktığımda karnımın içinde bi ağrı kalmamıştı ama dün ara ara sol kasığıma aynı sancının biraz daha hafif olarak girmeye devam etti zaten bel ağrım var bu adet belirtim hiç deil pazar günü adet olmam lazm ama hiç adet olcak mışım gibi bi akıntım ağrım yok bitek o geceki ağrıyı adet oluorum sandım.. göğüsleri zten o pelteli adetten beri hep ağrıo .deişk bi his var bu ay bende dier aylara göre ama bilmiorum cnmadet günü kan sonucum 70 çıkmıştı ama test negatifti daha sonra 200 çıkmıştı ama idrar testim yine negatif çıkmıştı
inşAllah hayırlısıyla bebiş geliyodur canımhmm bnde şu var cnm dedilerki hamile kalmadan önceki ay adetin pelteli koyu kıvamda kokulu gelioöuş tabi bunu brn adetimi olduktan sonra öğrendim ve hatta ben dedemi kaybetmiştim cenaze günü adet oldum üzüntüden herhalde koyu siyah gibi kokulu pelteli gelio zannettim. sonra seyirmelerim oluodu ona bakerken buldum o konuyu.. sonra işte kasığımda seyirmeler var ben bu ay ilk defa yumurtladığım günü akıntımla öğrendim ve ogünü zten değerlerndirmiştim.. sonra kasık batmalarım başladı önceki aylarda ay kasığım batıo hamilemiyim türünden deil ciddi ciddi deişik bi batma bu buda bir haftadır oluo sonra dün akşam gece yarısı kasıklardan gelen sancıyla uyandım bi iki kere dolandım karnımı ovaladm yattım sabah kalktığımda karnımın içinde bi ağrı kalmamıştı ama dün ara ara sol kasığıma aynı sancının biraz daha hafif olarak girmeye devam etti zaten bel ağrım var bu adet belirtim hiç deil pazar günü adet olmam lazm ama hiç adet olcak mışım gibi bi akıntım ağrım yok bitek o geceki ağrıyı adet oluorum sandım.. göğüsleri zten o pelteli adetten beri hep ağrıo .deişk bi his var bu ay bende dier aylara göre ama bilmiorum cnm
Allah Allah.. valla canım bende anlamadım kaç gündür pozitif. hamile olmadığına eminsin di mi? ne bileyim aklıma bişey gelmedi hiç.canım azönce tekrar yaptım bi ovulasyon testi ama anlamadım ben yaaEki Görüntüle 1695288
Allahalla canım kaç saaitlik idrarla yaptın bunu?canım azönce tekrar yaptım bi ovulasyon testi ama anlamadım ben yaaEki Görüntüle 1695288
yumurtladın mı bu ay . takıp etmedım sureklı ama. adetın ne zaman canım ?canım azönce tekrar yaptım bi ovulasyon testi ama anlamadım ben yaaEki Görüntüle 1695288
canım adacayı yagıyla mı hamıle kaldın kullandıgın ay mı kaldınKızlar günaydın.
Gecen ay folikasit benimde çok midemi bulandırdı. 1 gün içmeyerek teyit etmiştim. İçmwdiğim gün mide bulantım olmamıştı. Ama sonra yemek ortasında aldığımda düzeldi. Yemekten biraz sonra alınca yine hafif bir bulantı oluyor. @Veson beni bu konuda bilgilendirmişti. Bugün sabahtan kan verdim. 21. Gün progesteron için.
Kızlar forumda dolaşırken topikler arasında acı elma yağı (adaçayı yağı) kullananların çoğunda hamilelik oluşmuş. Ben yağı aldım. Adet olursam nitiminde kullanıcam. Araştırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?