Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canim 2 gunde bir uygun zaten. Doktorlarda oyle soyluyor. Yap testi atarsin yine bakariz.

ne güzel bulantı konuşuprsunuz bizleride düşünün tamam sevnioruz ama bizimde içimz yanıo bn bir evladımı5+3 en kaybettim biraz bizide düşünün :'mad:
Canim ozur dilerim. Uzmek degildi niyetim. Sevindigim icin yazmadim. Telasla yazdim aslinda. Yazmasaydim da olurdu. Kusura bakma tekrar.

Canim ozur dilerim. Uzmek degildi niyetim. Sevindigim icin yazmadim. Telasla yazdim aslinda. Yazmasaydim da olurdu. Kusura bakma tekrar.
niyetim asla kırmak değil .... sizinle bizde seviniyoruz... ama ne bileyim insan birdaha çocuğunun olmuycağını düşünürken dyanamıo

Kızlar nedir sizce durum :) ovulasyon testim :) yine öğlen yapamadım az önce yapabildim ama 2 saat falan sıvı almadım
Canim testin koyulasmaya baslamis. Sen çalışmalara basla bence. Ama testi baya gec yapmissin. Oglen yapamiyosan en azindan aksam 8 den once yapmaya caliski test dogru sonuc versin canim. Testi her gun gun tekrar etmelisin en koyuyu gordukten sonra negatife dustugunde de birliktelik olmali takibi birakma tatlim, inşallah bu ay tutar

Ben kirilmadim canim. Sorun yok. Allah'ım kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin. Dualarimdasiniz.
hani başkası hamile kalınca kenndmmişim gibi mutlu oluorum allah bu mutluluğu daiim etsin herkes hamile kalsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın... bn bugun test yaptım negatif birazda ondan moralim bozuk kusura bakma balım

Olur mu oyle sey canimHepimiz hassas oluyoruz zaman zaman. Zaten birbirimizden güç aliyoruz. Bozma moralini daha yumurtlamadan itibaren 11. Gun. Erken birazcık. Adetine de 2-3gun var. Olma ihtimali var hala. Olmadiysa da pes etmek yok, umut kesmek yok. Allahin izniyle vakti, saati gelince olacak canim. Stres yapmamaya calis. Bebegin anne rahmine dusmesi bir kaderdir. Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olacak. En buyuk şifa duadir. Bugun mubarek cuma. Butun dualarim senin icin olacak.

adet günü kan sonucum 70 çıkmıştı ama test negatifti daha sonra 200 çıkmıştı ama idrar testim yine negatif çıkmıştı
hmm bnde şu var cnm dedilerki hamile kalmadan önceki ay adetin pelteli koyu kıvamda kokulu gelioöuş tabi bunu brn adetimi olduktan sonra öğrendim ve hatta ben dedemi kaybetmiştim cenaze günü adet oldum üzüntüden herhalde koyu siyah gibi kokulu pelteli gelio zannettim. sonra seyirmelerim oluodu ona bakerken buldum o konuyu.. sonra işte kasığımda seyirmeler var ben bu ay ilk defa yumurtladığım günü akıntımla öğrendim ve ogünü zten değerlerndirmiştim.. sonra kasık batmalarım başladı önceki aylarda ay kasığım batıo hamilemiyim türünden deil ciddi ciddi deişik bi batma bu buda bir haftadır oluo sonra dün akşam gece yarısı kasıklardan gelen sancıyla uyandım bi iki kere dolandım karnımı ovaladm yattım sabah kalktığımda karnımın içinde bi ağrı kalmamıştı ama dün ara ara sol kasığıma aynı sancının biraz daha hafif olarak girmeye devam etti zaten bel ağrım var bu adet belirtim hiç deil pazar günü adet olmam lazm ama hiç adet olcak mışım gibi bi akıntım ağrım yok bitek o geceki ağrıyı adet oluorum sandım.. göğüsleri zten o pelteli adetten beri hep ağrıo .deişk bi his var bu ay bende dier aylara göre ama bilmiorum cnm

inşAllah hayırlısıyla bebiş geliyodur canım

canım adacayı yagıyla mı hamıle kaldın kullandıgın ay mı kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…