ben de uyuyakalmışım cevap yazamadım :)) teşekkürlerCanımcım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş yaAmadım misafirler vardı kusıra bakma :))
İnşallah senin de iyi haberlerini alırız yakında canım.bendede bel ağrısı var cnm kasık ağrumda var iştahhım açıldı bugün resmen limon çekti cnm limon yedimbirde akşam feci bi ağrıyla uyandım. bugun o ağrunun yerine sancı şeklinde giriodu sol kasığıma
sanmıorum cnmİnşallah senin de iyi haberlerini alırız yakında canım.
hayrola?sanmıorum cnm
Eksik olma csnim çok saol. Afiyet bal seker olsun. Brnimde yakinimda prk arkadasim yok. Benimde en buyuk aktivitem buyuk bir avm var yakinimda orda gezmek.Canım kıyamam gel ben sana yapayım...yeni gitti arkadaşlar yazamadım, bizim de bu şehirde tek sosyal aktivitemiz bu, küçük bi şehirdeyiz. Akşamları gün yapıyıruz, haftasonları pek kimse müsait olmuyor.
Olsun sağlık olsun napalım böyle olsun gece çayı kahveyi çok kaçırmışım doğru dürüst uyuyamadım ya:/Eksik olma csnim çok saol. Afiyet bal seker olsun. Brnimde yakinimda prk arkadasim yok. Benimde en buyuk aktivitem buyuk bir avm var yakinimda orda gezmek.
Tatlım daha gençsin hakkında hayırlısı olsun, yaşamın tadına bakın eşinle gezin tozun çocukta olur elbetSlm kizlar nasilsiniz.Çalişiyorum ya pek gitemiyorum buraya . 4 ay ben bebek duşuncemi erteledim akişina biraktim nasip kismet artik . rabbim doğru zamanda hayirli zamanda saglikla nasip etsin inş ...
Canım kanaman nasıl? Daha iyisin di mi?Olsun sağlık olsun napalım böyle olsun gece çayı kahveyi çok kaçırmışım doğru dürüst uyuyamadım ya:/
aaaa :))) benim bulantım yok şimdilik. temmuz annelerine de gelseneMidemmm bulaniyo ama benim. Bide peynir deterjan kokuyo
Ilk defa bugun oldu benimdeaaaa :))) benim bulantım yok şimdilik. temmuz annelerine de gelseneEylemeylemce
bugün 18. günü canım 3 gündür testler pozitif dünden itibaren kasıklarımın numarasıda geçti anlamadım
canım benimde ilk hamileliğimde 5 ay bulantım olmuştu dediğin gibi peynir banada deterjan gibi kokuyodu gerçi normaldede ben her peyniri yiyemem sadece memleketimin trakyanın peynirini yiyebiliyorum inşAllah senin çok sürmez bulantıların canımMidemmm bulaniyo ama benim. Bide peynir deterjan kokuyo
İnşallah canim benim. Cok saol. Aksama dogru yaptin mi tekrar ovulasyon testi? Sen 2 gunde bir birliktelige devam et canim.canım benimde ilk hamileliğimde 5 ay bulantım olmuştu dediğin gibi peynir banada deterjan gibi kokuyodu gerçi normaldede ben her peyniri yiyemem sadece memleketimin trakyanın peynirini yiyebiliyorum inşAllah senin çok sürmez bulantıların canım
benim şuana kadar dilimi ısırayım hiç bulantım olmadı :)aaaa :))) benim bulantım yok şimdilik. temmuz annelerine de gelseneEylemeylemce
akşam üstü yapamadım canım misafir var geç gittiler ama bugün öğlende yapıcam belim ağrıyo bugün canım yaaama kasıklarım ağırmıyo en son çarşamba birliktelik olmuştu canım akşam olmadı eşim isyan bayrağını çekti nolur aşkım dio bu akşam uyuyum yarın yaparız dio nasıl olsa 72 saat kalabiliyo dio :)))İnşallah canim benim. Cok saol. Aksama dogru yaptin mi tekrar ovulasyon testi? Sen 2 gunde bir birliktelige devam et canim.
erteledin ya şmdi kafana takmadığın için bi bakmışşın bebiş gelmiş :)Slm kizlar nasilsiniz.Çalişiyorum ya pek gitemiyorum buraya . 4 ay ben bebek duşuncemi erteledim akişina biraktim nasip kismet artik . rabbim doğru zamanda hayirli zamanda saglikla nasip etsin inş ...
Maşallah canim. Benimkide gecti cok sukurbenim şuana kadar dilimi ısırayım hiç bulantım olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?