Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnşallah senin de iyi haberlerini alırız yakında canım.

Eksik olma csnim çok saol. Afiyet bal seker olsun. Brnimde yakinimda prk arkadasim yok. Benimde en buyuk aktivitem buyuk bir avm var yakinimda orda gezmek.

Slm kizlar nasilsiniz.Çalişiyorum ya pek gitemiyorum buraya . 4 ay ben bebek duşuncemi erteledim akişina biraktim nasip kismet artik . rabbim doğru zamanda hayirli zamanda saglikla nasip etsin inş ...
Tatlım daha gençsin hakkında hayırlısı olsun, yaşamın tadına bakın eşinle gezin tozun çocukta olur elbet

bnm tsste negatif çıkto adetim 22-23 kasım gelmesi lzm ama yumurtlayalı11 gün oldu erken bnm için

bugün 18. günü canım 3 gündür testler pozitif dünden itibaren kasıklarımın numarasıda geçti anlamadım

evet biraz uzamış sanki ama mevsim değişimlerinde vb. etkilendiği için olabilir. bir iki gün daha takip et istersen canım, baktın hala değişiklik yok doktora görünürsün. benim de şu an ovulasyon başlamış olmalı ama hala testler silik çizgili. bu ay Klomen kullandığım için o mu etkiliyor bilemedim. Bugün doktor randevum var, çok merak ediyorum :)

Midemmm bulaniyo ama benim. Bide peynir deterjan kokuyo
canım benimde ilk hamileliğimde 5 ay bulantım olmuştu dediğin gibi peynir banada deterjan gibi kokuyodu gerçi normaldede ben her peyniri yiyemem sadece memleketimin trakyanın peynirini yiyebiliyorum inşAllah senin çok sürmez bulantıların canım

İnşallah canim benim. Cok saol. Aksama dogru yaptin mi tekrar ovulasyon testi? Sen 2 gunde bir birliktelige devam et canim.

İnşallah canim benim. Cok saol. Aksama dogru yaptin mi tekrar ovulasyon testi? Sen 2 gunde bir birliktelige devam et canim.
akşam üstü yapamadım canım misafir var geç gittiler ama bugün öğlende yapıcam belim ağrıyo bugün canım yaaama kasıklarım ağırmıyo en son çarşamba birliktelik olmuştu canım akşam olmadı eşim isyan bayrağını çekti nolur aşkım dio bu akşam uyuyum yarın yaparız dio nasıl olsa 72 saat kalabiliyo dio :)))

Slm kizlar nasilsiniz.Çalişiyorum ya pek gitemiyorum buraya . 4 ay ben bebek duşuncemi erteledim akişina biraktim nasip kismet artik . rabbim doğru zamanda hayirli zamanda saglikla nasip etsin inş ...
erteledin ya şmdi kafana takmadığın için bi bakmışşın bebiş gelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…