Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
valla bilemiyorum canım yumurtladımmı anlamadım 2 aralık adet
hmmm o zaman daha var. bende adete yakınmı hep ole cıkıyor dedım..
ılac fılan kullandın mı. 2 tane olmus olabılır mı yumurta. ıkısıde yakın boyutlardaysa pes pese catlayacaktır belki.
ya da catlamadı kist olmus olabılır mı ? kötu ıhtımal ama

ilaç kullanmadım canım 3 aydır doktora gitmeyi bıraktım artık canım böyle kafam daha rahat çünkü ama kist olabilir meşhurdur çünkü benim kistler

ilaç kullanmadım canım 3 aydır doktora gitmeyi bıraktım artık canım böyle kafam daha rahat çünkü ama kist olabilir meşhurdur çünkü benim kistler
devam et bakalım. silikleşmezse gidersin dr a. gecmısını bıldıgım ıcın :) o yuzden aklıma geldı

anladım canım peki faydası oldu mu akıntına falan
Canim valla faydasi oldu diyemem ama kullandim olmadi da diyemem. Ben o topigi baya okudum faydasi olan cok kisi vardi. Enfeksiyon, iltihap söktüğü falan yaziyordu. Kullandiktan sonra akintim artmisti onu hatirliyorum. Ama bi kac gun kullandim.cok fazla tecrubem olmadi.

laboquick canım acaba testtemi hata var
Canım bende onu kullanıyorum, sadece geçen ay 2 gün üstüsüste çift çizgi çıktı. Onun haricinde hep silik çizgi oldu. Yanlışlık olacağını sanmıyorum, inş hamileliktendir canım ama sen yine de ihmal etme eşinle iki güne bir devam et tatlım

Arkadaşlar eşim işi gereği hersene sağlık kontrolünden geçiyor. Testin sonuçlarını gönderdi şimdi...Folik asiti düşük çıkmış.

Yani şunu demeye çalışıyorum, sizlerle de paylaşmak istedim. Erkeklerde kaliteli sperm gelişimi için folik asit yani b9 vitamini oldukça önemli...Spermlerin DNA larının doğru olmasını sağlıyor. Ben eşime de folik asit vereceğim bu ay, içmeye başlasın. Dr. da demişti zaten, siz de eşinize kan tahlili yaptırıp içmesini sağlayabilirsiniz. Erkeklerde de folik asit alımı önemli olduğu için bilgilendirmek istedim.

kızlar naber dün nedense gece 3e kadar uyuyamadım tvye bakarken nat geo people'da saniyede 4 bebek diye bi program varmış değişik ülkelerde 4 bebeğin doğum anını sancıları bekleyişleri gösteriyorlar biraz ürktümde hem izledim hem ağladım hemde dua ettim herkese bu mucizeyi yaşat Rabbim diye bi rahatladım ohhh

Canım onu bende izliyorum arada çok güzel bir program, insanlar ne şartlarda doğum yapıyorlar hayret ettim hakikaten :)

Bizim ictiklerimizden olsa olur mu peki birlikte iceriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…