Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Off ne denir bilemedim. Canim Allah yardimciniz olsun, sabir,sukunet ve guc diliyorum sana.

Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...

="charmant2401, member: 529066"]Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...[/QUOTE]
Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam

Ah canim benim, kayip yasayan bir arkadas yazmiski "herşey göründüğü gibi değildir, ama olması gerektiği gibidir" mutlaka Rabbim kotusunden korumak icin bebegini almayı uygun gördü senden. Acın çok büyük biliyorum. Allah'ım sabırlar versin, biran önce toparlanırsın inşallah.

Öyle tabi kuzum inşallah hayatımız hayal ettiğimiz gibi olur :)

="charmant2401, member: 529066"]Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...
Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam[/QUOTE] Allah yardimcin olsun sabrini versin canim.. İyi yonden bakmak gerek malesef dirayetli olabilmek icin.. Hersey insanlar icin malesef.. İnsallah bir sonraki gebeliginde hicbir sorun yasamazsin kuzum. Cok uzuldum gercekten.. kelebek922

inşallah canım benimde tek tesellim bu..

Y yapayalniz1 kuzum seni de takip ediyorum.. Sen de umudunu asla yitirme ne olursa olsun en son tup bebek yontemi kesin cozum sizin icin canim. Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah tez zamanda kavusursunuz minik yavrunuza

Sağ ol kuzum inşallah Rabbim hepimizi kavustursun bebislerimize :) şubatta istanbula gittiğimde oradaki doktorlarca tüp bebek derse şubatta yaptircaz kuzum bakalım

charmant, post: 43922578, member: 529066"]Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam[/QUOTE] Allah yardimcin olsun sabrini versin canim.. İyi yonden bakmak gerek malesef dirayetli olabilmek icin.. Hersey insanlar icin malesef.. İnsallah bir sonraki gebeliginde hicbir sorun yasamazsin kuzum. Cok uzuldum gercekten.. kelebek922 [/QUOTE]
Insallah sorunsuz olur allahın izniyle

charmant, post: 43922578, member: 529066"]Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam
Allah yardimcin olsun sabrini versin canim.. İyi yonden bakmak gerek malesef dirayetli olabilmek icin.. Hersey insanlar icin malesef.. İnsallah bir sonraki gebeliginde hicbir sorun yasamazsin kuzum. Cok uzuldum gercekten.. kelebek922 [/QUOTE]
Insallah sorunsuz olur allahın izniyle[/QUOTE]
Ayni durumu yasayan biri olarak icim ciz etti resmen. Benimde bebek gelismemis ve kalbi durmustu sagliksiz bir gebelikti o yuzden Rabbim daha iyisini verecegi icin onu yanina aliyor. Rabbim yar ve yardimcin olsun. InsaALLAH bir an once toparlanirsin canim

offf ne denirki bilemedim burda çoğu arkadaş yaşadık bu durumu hepimizin kayıpları oldu dualarımız seninle canım inşallah en kısa zamanda kendini ruhen ve fiziken toparlarsın keşke hiç yaşanmasa bunlar ama taktir Allahın yaşamamız gerekiyormuş bu günler geride kalacak canım benim

Slm kizlar uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz

Evet şimdi daha iyi anladım:) aynen daha iyiyim.. Şimdi ben aralıkta hsg çekilcem, ocakta senin dediğini yapıcam.. Allahım inşallah yaa.. Çok sağol tatlım, içime su serpildi..
="charmant2401, member: 529066"]Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...
Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam[/QUOTE]
Canımmm çok geçmiş olsun, çok üzüldüm canım.. Dikkat et kendine

gulit_me ve Y yapayalniz1 dirayetli olucaz, önce inanıcaz, sonra başarıcaz...bu topikten kimse eli boş çıkmıcak inş. Ennde sonunda kavuşacağız meleklerimize...

kelebek922 aynısını yasamış biri olarak acını çok iyi anlıyorum...allah daha büyükken almadı elinden onu...inş feraha ereceksn cnm...çok çok üzgünüm

Kuzu hayırlı uğurlu olsun pıtpıtlar ya:) ama biliyormusun o heyecanlı asistanlar doğru teşhisi koyuyor çoğu zaman...şuan meslekte açlar, devamlı yeni şeyler görmek istiyorlardır, heyecanına ber tatlım :)
Ama içimden birses çoğul olabilir diyor :))

sizin adiniza cok uzuldum Umatim bidaha yasatmaz Rabbim bu aciyi size . sabirlar diliyorum

Ayyy vallahi bilmiyorum ki canim ya hayirlisi olsun inşallah. Oyle bir ihtimal hic aklimdan gecmiyor. Sadece gecen gun bir ruya gordum sultan suleymanla sarayin bahcesindeyiz (sultan suleymanda Halit ergenc) has bahcede :)Bir ağaç var tek govdede 2 farkli meyve veren bir agac bir tarafi mandalina diger tarafi baska bir meyve. Kiliciyla 2 ye boldu agaci. Ben cok etkisinde kaldim korktum falan. Ama ablam kismetin 2 ye bölünmüş bebek ikiz olabilir demişti. Ustunede bu olunca bir saskinlik var. Hayirlisi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…