- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Off ne denir bilemedim. Canim Allah yardimciniz olsun, sabir,sukunet ve guc diliyorum sana.Kızlar merhaba. Uzunca bi süre yoktum kanamam vardı üç haftadır devam ediyor ve bugün bebeğin kalp atışını duyamadik. .. bebisimiz ölmüş dokuz hafta olması gerekirken altı yedi haftada kalmış pazartesi alicaklar
Kızlar merhaba. Uzunca bi süre yoktum kanamam vardı üç haftadır devam ediyor ve bugün bebeğin kalp atışını duyamadik. .. bebisimiz ölmüş dokuz hafta olması gerekirken altı yedi haftada kalmış pazartesi alicaklar
Off ne denir bilemedim. Canim Allah yardimciniz olsun, sabir,sukunet ve guc diliyorum sana.
gerçekten zormuş alicaklar onu içimden bi üzülüyorum gitti diye sonra doktorun söylediği aklıma geliyor zaten sagliksizmis dogsada bi özrü olur ya da o zaman ölür dedi allahtan daha geç farketmediler
canım daha yeni konu şoktasın biraz üstünden geçince eminim hemen toparlayacaksın kendini biz güçlüyüz biz kadınız herşeyle başederiz yeterki isteyelim ohoooo bunlara zamanı gelince vaybe ne çok evham yapmışım bak şimdi çocuğum benimle diyeceğiz inşallah hiçbirşey çaresiz değil inşallah kuzum
Zormus gercekten="charmant2401, member: 529066"]Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...
inşallah canım benimde tek tesellim bu..Ah canim benim, kayip yasayan bir arkadas yazmiski "herşey göründüğü gibi değildir, ama olması gerektiği gibidir" mutlaka Rabbim kotusunden korumak icin bebegini almayı uygun gördü senden. Acın çok büyük biliyorum. Allah'ım sabırlar versin, biran önce toparlanırsın inşallah.
Y yapayalniz1 kuzum seni de takip ediyorum.. Sen de umudunu asla yitirme ne olursa olsun en son tup bebek yontemi kesin cozum sizin icin canim. Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah tez zamanda kavusursunuz minik yavrunuza
Allah yardimcin olsun sabrini versin canim.. İyi yonden bakmak gerek malesef dirayetli olabilmek icin.. Hersey insanlar icin malesef.. İnsallah bir sonraki gebeliginde hicbir sorun yasamazsin kuzum. Cok uzuldum gercekten..charmant, post: 43922578, member: 529066"]Zormus gercekten
P.tesi kurtaj olucam
offf ne denirki bilemedim burda çoğu arkadaş yaşadık bu durumu hepimizin kayıpları oldu dualarımız seninle canım inşallah en kısa zamanda kendini ruhen ve fiziken toparlarsın keşke hiç yaşanmasa bunlar ama taktir Allahın yaşamamız gerekiyormuş bu günler geride kalacak canım benimKızlar merhaba. Uzunca bi süre yoktum kanamam vardı üç haftadır devam ediyor ve bugün bebeğin kalp atışını duyamadik. .. bebisimiz ölmüş dokuz hafta olması gerekirken altı yedi haftada kalmış pazartesi alicaklar
Iyiyiz diyelim iyi olalimSlm kizlar uzun zamandir giremiyorum nasilsiniz
Evet şimdi daha iyi anladım:) aynen daha iyiyim.. Şimdi ben aralıkta hsg çekilcem, ocakta senin dediğini yapıcam.. Allahım inşallah yaa.. Çok sağol tatlım, içime su serpildi..gulit_me canim yazamadim bir turlu okudum tum yazdiklarini.. Oncelikle arkadaslarin soylediklerine katiliyorum zaten sen de daha sakinsin suan anladigim kadariyla. Fakat soyle birsey var; senin dongun kisa hatirlarsan sana adetin daha bitmeden iliski onermistim cunku sen adetin bitmeden yumurtluyorsun. Bu da sonuclari etkiler. O yuzden bana kalirsa hic takilma buna. Sen doktoruna guven ve dedigin gibi onunla bir gorus. Sonra hsgni cekil ve en son dedigim zaman iliskiyi dene kuzum. Hiiic moralini bozma her serde bir hayir vardir. Bizim de minik bir bebisimiz olacak ben inaniyorum kuzum. Sadece zamanlama
Zormus gercekten="charmant2401, member: 529066"]Cok uzuldum... Sabirli olmaya calis canim.. Cok zor ama...
Edicem tabi ki, siz hep destek oldunuz.. Etmem mi yaa.. Çok sağolun canlarım benimne demek canım benim gelişmelerden haberdar edersin Rabbim hep yanında olsun inşallah
Kuzu hayırlı uğurlu olsun pıtpıtlar ya:) ama biliyormusun o heyecanlı asistanlar doğru teşhisi koyuyor çoğu zaman...şuan meslekte açlar, devamlı yeni şeyler görmek istiyorlardır, heyecanına ber tatlım :)Huhu kizlar, lafa daldim size yazmayi unuttum. Benim randevum carsamba gunu ama bugun esimde sehirdisinda biraz streslenir gibi oldum. Eve en yakin hastanenin acil bolumunden kadin doguma muayene oldum. Acemi bir doktordu bana gore. Biraz stres yaptim. Kontrole geldim dedim. Baya bi ugrasti keseyi bulmak icin. Daha onceki doktor ne demisti, ne kadarlik hamilesiniz falan diye sorarken sonunda keseyi buldu. Solda boyle titreyen bisey, kipirdayan bisey.dedi sizde bakin bu kalp atisi. Ayyy ama hic bisey anlayamadim. Sonra bi daha bakti bakti bakti. Dediki size cogul gebelikten bahsedildi mi? Yok dedim. Burasi bi kalabalik duruyor ama simdi net bisey soyleyemem haftaya netlesir dedi. Bence salladi. Cok iyi anlamadi bence. Ultrason goruntusunun ciktisini aldi sandim meger almamis. Tekrar yatin o zaman falan dedi. Neyse onemli degil dedim ciktim.
Kızlar merhaba. Uzunca bi süre yoktum kanamam vardı üç haftadır devam ediyor ve bugün bebeğin kalp atışını duyamadik. .. bebisimiz ölmüş dokuz hafta olması gerekirken altı yedi haftada kalmış pazartesi alicaklar
Ayyy vallahi bilmiyorum ki canim ya hayirlisi olsun inşallah. Oyle bir ihtimal hic aklimdan gecmiyor. Sadece gecen gun bir ruya gordum sultan suleymanla sarayin bahcesindeyiz (sultan suleymanda Halit ergenc) has bahcede :)Bir ağaç var tek govdede 2 farkli meyve veren bir agac bir tarafi mandalina diger tarafi baska bir meyve. Kiliciyla 2 ye boldu agaci. Ben cok etkisinde kaldim korktum falan. Ama ablam kismetin 2 ye bölünmüş bebek ikiz olabilir demişti. Ustunede bu olunca bir saskinlik var. Hayirlisi inşallah.Kuzu hayırlı uğurlu olsun pıtpıtlar ya:) ama biliyormusun o heyecanlı asistanlar doğru teşhisi koyuyor çoğu zaman...şuan meslekte açlar, devamlı yeni şeyler görmek istiyorlardır, heyecanına ber tatlım :)
Ama içimden birses çoğul olabilir diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?