canım benim ya dün demiştin dr a gitçem sabahtan diye kuzum aşılamada tutma zor ve vakit kaybı oluyor çoğu zaman dr un dediği gibi zaten denemek için yapıyorlar inşallah senin için en iyisi olana başlarsın ve bizde senden güzel haberler alırızKızlar herkese merhaba...
Sabah kurs öncesi kostur kostur doktora gittim yine alttan ultrasonla baktı ( nefret ediyorum o aletten ) ve sonuç daha büyük hüsrandoktor onemli yumurta sayının az yada çok olması değil kaliteli olması dedi muayene esnasında baktı ve maalesef yumurtalarım kaliteli değilmiş doktor muayene ederken ben ay içerisinde İstanbul daki doktorlara gorustugumu ve aşılamanin benim için boşa zaman kaybı olduğunu direk tüp bebek yapmamı söylediler dedim gerçekçi konuşabiliriz dedim... Doktor da bunun üstüne yumurtaların pörsümüş adeta dedi yanı sağlıksızmis... Kaç çocuğun var dedi düşünün bir kaç çocuk doğurmuş kadının yumurtaları gibiymis yumurtalarim bende çocuğum yok deyince bir an önce tüp bebek dedi ben de şubatta istanbula gideceğimi söyledim bir tane doktor önerdi sağ olsun araştırın dedi. Bir dahaki adet dönemi yine göreyim dedi. 1 ocağa denk geldigini söyledim numarasını verdi ararsiniz öyle bir durum olursa dedi. Amh yaptirmiycam %99 kötü gelecek moralin bozulacaktır iyice dedi gerek yok dedi. Su an sanki duygularımı dondurmuslar gibiyim ne düşüneceğimi şaşırdım
gerçekten şu drlara birtürlü kanım ısınamadı gitti ya dr arkadaşlar kusurabakmasın varsa :) yani biz gözlerinin içine bakıyoruz söyleyeceği her cümleyi bırak her harf bile bizim için okadar önemliyken lafı ağzında gevelemeleri yokmu Allahımmmmmmmmmmm beni benden alıyor bence dr lara insan iletişimi seminerleri vermeliler heray. ya kardeşim senin için ben önemli olmayabilrim ama benim için en öenmli şey bu boşver sen o dr.u kendi dr.una gidince rahatlarsın belkide dediğin gibi saçmaladı bende keseyi zarzor gören dr da olmuştu şükür canım herşey yolunda görmüşsün o rahatlatmıştırEvet canim sen soylemistim. Hic ihtimal vermiyorum. Hastaneyi aradim doktorun ismini ogrenmek icin disaridan nobet icin gelen bir doktormus. Nasil oluyorsa google ismi cikmiyor. Kalp atisini bana gosterdi. Ekranda pit pit oynayan bisey. Allahima sukurler olsun ki gorebildim. Cogul gebelik olabilir burasi bi kalabalik duruyor.haftaya netlesir dedi. Ama bana hic inandirici gelmedigi icin fazlada bisey sormadim. Sadece cogul gebelik degilse ne olabilir.kotu bisey mi dedim. Cogul gebelik olabilir dedi tekrar. Iletisimi sifir yeni mezun birine benziyordu.
Sanmiyorum canim. Dedim ya cok acemi bir doktora.benziyordu. acil mudahale nasil yapabilir ki o doktor anlamadim? Banada gosterdi kalp atisini ama doktora.o.kadar adapte oldum ki olayin guzelligini yasayamadim. Ama sukurler olsun ki. Kalp atışı var.
canım benim ya dün demiştin dr a gitçem sabahtan diye kuzum aşılamada tutma zor ve vakit kaybı oluyor çoğu zaman dr un dediği gibi zaten denemek için yapıyorlar inşallah senin için en iyisi olana başlarsın ve bizde senden güzel haberler alırız
Ayy canim hadi senden de guzel haberler gelsin inşallah. İnşallah duyarsin atislari.cok sukur :) ben de sali gunu gidecegim doktora insallah duyarim kalp atislarini duyarim bende
Canim adetin 2. Gunu basliyosun 10 gun devam ediyosun. Sabah ve aksam yemek ve kahvaltidan once yiyeceksin.Taze taze yapip ye bence. Corek otu bekleyince toksitlenir. Bir tatli kasigi balin ustune bir tutam tarcin bir tutam corekotu serp ye. Corekotunun ogutulmus olmasi lazim. Ya havanda döv yada tuz,baharat ogutuculer var ya onunla ogut. Oldu bitti. Afiyet, sifa olsun.Kızlar çörekotu bal tarçın karışımı hakkında bilgisi olan var mi ? Ne zaman yeniyor ölçüsü miktarı ne kadar olmalı ? Bilen varsa yazabilir mi?
Sağol canım güzel sözlerin için.. Şimdi biraz daha rahatım, çok sağol ilgin içingulit_me canım yazdıklarını okudum hep bilgim olmayan konuda yorum yapmak istemedim canım inşallah derdiyle beraber dermanınıda vermiştir Rabbim sıkma canını güçlü olmaya çalış söylemesi kolay diyeceksin belki haklısın inşallah herşey güzel olur
Canim adetin 2. Gunu basliyosun 10 gun devam ediyosun. Sabah ve aksam yemek ve kahvaltidan once yiyeceksin.Taze taze yapip ye bence. Corek otu bekleyince toksitlenir. Bir tatli kasigi balin ustune bir tutam tarcin bir tutam corekotu serp ye. Corekotunun ogutulmus olmasi lazim. Ya havanda döv yada tuz,baharat ogutuculer var ya onunla ogut. Oldu bitti. Afiyet, sifa olsun.
Allah'ım sanada nasip edecek o mucizeyi, kisa zamanda olur inşallah canim.Sağ ol kuzum günlük yapayım en iyisi :) bu arada gözün aydın bebisinin minik kalp atışlarını duymuşsun :) bir bedende iki kalp atışı mucize gibidir eminim :) sağlıkla kucağına alacağın günlerde çabucak gelsin inşallah :)
Allah'ım sanada nasip edecek o mucizeyi, kisa zamanda olur inşallah canim.
ne demek canım benim gelişmelerden haberdar edersin Rabbim hep yanında olsun inşallahSağol canım güzel sözlerin için.. Şimdi biraz daha rahatım, çok sağol ilgin için
canım daha yeni konu şoktasın biraz üstünden geçince eminim hemen toparlayacaksın kendini biz güçlüyüz biz kadınız herşeyle başederiz yeterki isteyelim ohoooo bunlara zamanı gelince vaybe ne çok evham yapmışım bak şimdi çocuğum benimle diyeceğiz inşallah hiçbirşey çaresiz değil inşallah kuzumİnşallah kuzum ama içimde tarifi imkânsız bir boşluk var dusunmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe icim acıyor
ayyy cok sevindim kuzum :))) crs gunu daha guclu atislar duyalim insallahHuhu kizlar, lafa daldim size yazmayi unuttum. Benim randevum carsamba gunu ama bugun esimde sehirdisinda biraz streslenir gibi oldum. Eve en yakin hastanenin acil bolumunden kadin doguma muayene oldum. Acemi bir doktordu bana gore. Biraz stres yaptim. Kontrole geldim dedim. Baya bi ugrasti keseyi bulmak icin. Daha onceki doktor ne demisti, ne kadarlik hamilesiniz falan diye sorarken sonunda keseyi buldu. Solda boyle titreyen bisey, kipirdayan bisey.dedi sizde bakin bu kalp atisi. Ayyy ama hic bisey anlayamadim. Sonra bi daha bakti bakti bakti. Dediki size cogul gebelikten bahsedildi mi? Yok dedim. Burasi bi kalabalik duruyor ama simdi net bisey soyleyemem haftaya netlesir dedi. Bence salladi. Cok iyi anlamadi bence. Ultrason goruntusunun ciktisini aldi sandim meger almamis. Tekrar yatin o zaman falan dedi. Neyse onemli degil dedim ciktim.
Canim neredeyse doktora diyecektim ki cekil surdan ver su aletide ben kendim bulurumayyy cok sevindim kuzum :))) crs gunu daha guclu atislar duyalim insallahbelli olmaz ki belkide kalabaliktir
Sen icini ferah tut dedigin gibi asistandir o ama olsunCanim neredeyse doktora diyecektim ki cekil surdan ver su aletide ben kendim bulurumultrasona bakisi, duruşu falanda bi tuafti ben heyecanli ama o daha heyecanliydi, kalabalik niye olur ki onuda bilmiyorum. Bakti bakti bakti. Allah hayirlara cikarsin. Hic ihtimal vermiyorum ama hayirlisi.
hemen yazicam.Sen icini ferah tut dedigin gibi asistandir o ama olsunsaglikli bizim bebisimiz eminim ben. Valla baksaydin ondan iyi bakardin eminim olsun kuzum kotu bisey soyleyip seni cildirtmamis en azindan crs yi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?