Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım benim ya dün demiştin dr a gitçem sabahtan diye kuzum aşılamada tutma zor ve vakit kaybı oluyor çoğu zaman dr un dediği gibi zaten denemek için yapıyorlar inşallah senin için en iyisi olana başlarsın ve bizde senden güzel haberler alırız

gerçekten şu drlara birtürlü kanım ısınamadı gitti ya dr arkadaşlar kusurabakmasın varsa :) yani biz gözlerinin içine bakıyoruz söyleyeceği her cümleyi bırak her harf bile bizim için okadar önemliyken lafı ağzında gevelemeleri yokmu Allahımmmmmmmmmmm beni benden alıyor bence dr lara insan iletişimi seminerleri vermeliler heray. ya kardeşim senin için ben önemli olmayabilrim ama benim için en öenmli şey bu boşver sen o dr.u kendi dr.una gidince rahatlarsın belkide dediğin gibi saçmaladı bende keseyi zarzor gören dr da olmuştu şükür canım herşey yolunda görmüşsün o rahatlatmıştır

cok sukur :) ben de sali gunu gidecegim doktora insallah duyarim kalp atislarini duyarim bende

İnşallah kuzum ama içimde tarifi imkânsız bir boşluk var dusunmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe icim acıyor

Kızlar çörekotu bal tarçın karışımı hakkında bilgisi olan var mi ? Ne zaman yeniyor ölçüsü miktarı ne kadar olmalı ? Bilen varsa yazabilir mi?

Kızlar çörekotu bal tarçın karışımı hakkında bilgisi olan var mi ? Ne zaman yeniyor ölçüsü miktarı ne kadar olmalı ? Bilen varsa yazabilir mi?
Canim adetin 2. Gunu basliyosun 10 gun devam ediyosun. Sabah ve aksam yemek ve kahvaltidan once yiyeceksin.Taze taze yapip ye bence. Corek otu bekleyince toksitlenir. Bir tatli kasigi balin ustune bir tutam tarcin bir tutam corekotu serp ye. Corekotunun ogutulmus olmasi lazim. Ya havanda döv yada tuz,baharat ogutuculer var ya onunla ogut. Oldu bitti. Afiyet, sifa olsun.

Sağol canım güzel sözlerin için.. Şimdi biraz daha rahatım, çok sağol ilgin için

Sağ ol kuzum günlük yapayım en iyisi :) bu arada gözün aydın bebisinin minik kalp atışlarını duymuşsun :) bir bedende iki kalp atışı mucize gibidir eminim :) sağlıkla kucağına alacağın günlerde çabucak gelsin inşallah :)

Allah'ım sanada nasip edecek o mucizeyi, kisa zamanda olur inşallah canim.

İnşallah kuzum ama içimde tarifi imkânsız bir boşluk var dusunmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe icim acıyor
canım daha yeni konu şoktasın biraz üstünden geçince eminim hemen toparlayacaksın kendini biz güçlüyüz biz kadınız herşeyle başederiz yeterki isteyelim ohoooo bunlara zamanı gelince vaybe ne çok evham yapmışım bak şimdi çocuğum benimle diyeceğiz inşallah hiçbirşey çaresiz değil inşallah kuzum

ayyy cok sevindim kuzum :))) crs gunu daha guclu atislar duyalim insallah belli olmaz ki belkide kalabaliktir

ayyy cok sevindim kuzum :))) crs gunu daha guclu atislar duyalim insallah belli olmaz ki belkide kalabaliktir
Canim neredeyse doktora diyecektim ki cekil surdan ver su aletide ben kendim bulurum ultrasona bakisi, duruşu falanda bi tuafti ben heyecanli ama o daha heyecanliydi, kalabalik niye olur ki onuda bilmiyorum. Bakti bakti bakti. Allah hayirlara cikarsin. Hic ihtimal vermiyorum ama hayirlisi.

gulit_me canim yazamadim bir turlu okudum tum yazdiklarini.. Oncelikle arkadaslarin soylediklerine katiliyorum zaten sen de daha sakinsin suan anladigim kadariyla. Fakat soyle birsey var; senin dongun kisa hatirlarsan sana adetin daha bitmeden iliski onermistim cunku sen adetin bitmeden yumurtluyorsun. Bu da sonuclari etkiler. O yuzden bana kalirsa hic takilma buna. Sen doktoruna guven ve dedigin gibi onunla bir gorus. Sonra hsgni cekil ve en son dedigim zaman iliskiyi dene kuzum. Hiiic moralini bozma her serde bir hayir vardir. Bizim de minik bir bebisimiz olacak ben inaniyorum kuzum. Sadece zamanlama

Sen icini ferah tut dedigin gibi asistandir o ama olsun saglikli bizim bebisimiz eminim ben. Valla baksaydin ondan iyi bakardin eminim olsun kuzum kotu bisey soyleyip seni cildirtmamis en azindan crs yi merakla bekliyorum

Kızlar merhaba. Uzunca bi süre yoktum kanamam vardı üç haftadır devam ediyor ve bugün bebeğin kalp atışını duyamadik. .. bebisimiz ölmüş dokuz hafta olması gerekirken altı yedi haftada kalmış pazartesi alicaklar

Y yapayalniz1 kuzum seni de takip ediyorum.. Sen de umudunu asla yitirme ne olursa olsun en son tup bebek yontemi kesin cozum sizin icin canim. Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah tez zamanda kavusursunuz minik yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…