- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ayyy vallahi bilmiyorum ki canim ya hayirlisi olsun inşallah. Oyle bir ihtimal hic aklimdan gecmiyor. Sadece gecen gun bir ruya gordum sultan suleymanla sarayin bahcesindeyiz (sultan suleymanda Halit ergenc) has bahcede :)Bir ağaç var tek govdede 2 farkli meyve veren bir agac bir tarafi mandalina diger tarafi baska bir meyve. Kiliciyla 2 ye boldu agaci. Ben cok etkisinde kaldim korktum falan. Ama ablam kismetin 2 ye bölünmüş bebek ikiz olabilir demişti. Ustunede bu olunca bir saskinlik var. Hayirlisi inşallah.
Bizde de yokki canim 7 ceddimizde bile yok o derece :) hayirlisi artik. Carsamba gittigimde doktor biseyler soyler artik olma ihtimali varsa.ayyy ruyan cok guzrlmis canim Rabbim hayirlara cikarsin. hic genetik yatkinlik yok ama ben cok isterdim ikiz bebislerim olsun, gonlindeki neyse onu yasarsin insaAllah :)
Ayy çok güzel bir rüya cnm ya :) güzel yorumlamış ablan, bencede olabilir ozaman hakikaten...Ayyy vallahi bilmiyorum ki canim ya hayirlisi olsun inşallah. Oyle bir ihtimal hic aklimdan gecmiyor. Sadece gecen gun bir ruya gordum sultan suleymanla sarayin bahcesindeyiz (sultan suleymanda Halit ergenc) has bahcede :)Bir ağaç var tek govdede 2 farkli meyve veren bir agac bir tarafi mandalina diger tarafi baska bir meyve. Kiliciyla 2 ye boldu agaci. Ben cok etkisinde kaldim korktum falan. Ama ablam kismetin 2 ye bölünmüş bebek ikiz olabilir demişti. Ustunede bu olunca bir saskinlik var. Hayirlisi inşallah.
Karindan bakti canim. Tarihlerimiz yakin. Bence en gec cumaya gorebilirsin sende. Ben duymadim ekranda gordum sadece. Insallah sende yasarsin o duyguyu.Hayirlisi bakalim :) dun sizin pitpitlar vajinal ultrasonla mi gozuktu yoksa ustten mi baktilar, ustten duyulabilecegi ana kadar gitmeyi dusunmuyorum benhaftaya carsambaha verdim kendime randevuyu : D
Tatlım dikkat et kendine, bol bol dinlen ohşamur fln iç...c vitamini al meyve ye çok inş biieycik olmaz.Kizlar ben cok hasta olmusum gece uyandim 3 gibi oksuruk hapsirik burnum bogazim dolmus. bir bardak balli sut yapip ictim ama simdi hala oyleyim bitki cayi da icemiyorum hap ta ne yapayim ben oksurdukcr hapsirdikca kasiklarim agriyo korkuyorum bebise bisey olmasindan
Bu agrilar iyiye isaret canim. Evet yapma bekle. Zaten gecikmen olmuyor senin 1 gun bile gecikse supheleniriz oldu mu diye. Dikkat et kendine. Ayaklari usutme cok ters hareketler yapma. Tedbirli olmakta fayda var kuzum.Ayy çok güzel bir rüya cnm ya :) güzel yorumlamış ablan, bencede olabilir ozaman hakikaten...
Bıarada gece sağ kasığıma sancı girdi iyice arar ara batıyırdu zaten...sağıma dönüp yatınca rahatladım resmen ya...günler geçmiyorson 6 var daja ama busefer tutucam kendimi test yapmıcam kararlıyım
Canim gribe en iyi gelen seylerden biri tavuk suyuna corba. Sehriyeli tavuklu corba yap. Ikincisi eksi yesil elma kaynat. Biraz ihlamur ekle demledikten sonra bal biraz karabiber falan tatlandirip ic. Salatalara sogan koy mutlaka. Cok gecmis olsun c vitamini ve muzda iyi geliyor gribe.Kizlar ben cok hasta olmusum gece uyandim 3 gibi oksuruk hapsirik burnum bogazim dolmus. bir bardak balli sut yapip ictim ama simdi hala oyleyim bitki cayi da icemiyorum hap ta ne yapayim ben oksurdukcr hapsirdikca kasiklarim agriyo korkuyorum bebise bisey olmasindan
İhlamur icebilir miyim bitki caylari dusuge sebep olabilir diye okumustum biyerde oksururken bi elimle agzimi bi elimle kasigimi tutuyorm. ins. cabuk gecer sagol tatlimTatlım dikkat et kendine, bol bol dinlen ohşamur fln iç...c vitamini al meyve ye çok inş biieycik olmaz.
Tmm cnm inş ya şans dile cnm bu ay çok umutluyum ama korkuyorum...Bu agrilar iyiye isaret canim. Evet yapma bekle. Zaten gecikmen olmuyor senin 1 gun bile gecikse supheleniriz oldu mu diye. Dikkat et kendine. Ayaklari usutme cok ters hareketler yapma. Tedbirli olmakta fayda var kuzum.
Ayy insallah insallah 4 gozle bekliyorum o gunleri Rabbim kucagimizi dolu karnimizi bos birakmasin insallah ben simdiden cok alistim bebisimeKarindan bakti canim. Tarihlerimiz yakin. Bence en gec cumaya gorebilirsin sende. Ben duymadim ekranda gordum sadece. Insallah sende yasarsin o duyguyu.
Yok cnm ıhlamur bişi yapmaz korkma tatlım:) tavuk suyuda iyi gelir bol limonlu sabah sanah çekti cnm resmen yaİhlamur icebilir miyim bitki caylari dusuge sebep olabilir diye okumustum biyerde oksururken bi elimle agzimi bi elimle kasigimi tutuyorm. ins. cabuk gecer sagol tatlim
Ayy çok güzel bir rüya cnm ya :) güzel yorumlamış ablan, bencede olabilir ozaman hakikaten...
Bıarada gece sağ kasığıma sancı girdi iyice arar ara batıyırdu zaten...sağıma dönüp yatınca rahatladım resmen ya...günler geçmiyorson 6 var daja ama busefer tutucam kendimi test yapmıcam kararlıyım
Yok cnm ıhlamur bişi yapmaz korkma tatlım:) tavuk suyuda iyi gelir bol limonlu sabah sanah çekti cnm resmen ya
ayy bu cok iyi bir haber adetime bir hafta kala baslamisti ayni belirtiler :) hatta test yalacagim gunun sabahi sag kasigimda pitir pitir biseyler olmustu sanki karin gruldamasi yada damar cekilmeai gibi aslinda o zaman anlamistim ben hamile oldugumu. Rabbim hayirla tez vakitte sizlere de nasip etsin insallah :)
Cnm rahat 4gündür sağ kasığım ara ara ağtıyor be batıyır birde doluluk hissi var gibi, inş vücudum oyun oynamıyorsur bana ya umutlanıp hüsrana uğruyorum donra ama ilk defa buay buladar başladı böyle, göğüs uçlarıma bastırınca acıyor... Ama o diğer aylarda da yum dan sonra olmuştu.Ankaradaysan gel yildiz sehriyeli yapayim bol limon oooooh ben kendi tabagima yogurt ta katistiririm :)
Cnm rahat 4gündür sağ kasığım ara ara ağtıyor be batıyır birde doluluk hissi var gibi, inş vücudum oyun oynamıyorsur bana ya umutlanıp hüsrana uğruyorum donra ama ilk defa buay buladar başladı böyle, göğüs uçlarıma bastırınca acıyor... Ama o diğer aylarda da yum dan sonra olmuştu.
Ayy ankda olsam gelirdim çorbanı içmeye ama değilim ne yazıkkiyarın yapayım bende çok cnm çekti valla :)
Tamam bitanem 22-24 Aralik mutlaka iliski olsun. Diger gunler de size kalmis Allah rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?