Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar ben cok hasta olmusum gece uyandim 3 gibi oksuruk hapsirik burnum bogazim dolmus. bir bardak balli sut yapip ictim ama simdi hala oyleyim bitki cayi da icemiyorum hap ta ne yapayim ben oksurdukcr hapsirdikca kasiklarim agriyo korkuyorum bebise bisey olmasindan

ayyy ruyan cok guzrlmis canim Rabbim hayirlara cikarsin. hic genetik yatkinlik yok ama ben cok isterdim ikiz bebislerim olsun, gonlindeki neyse onu yasarsin insaAllah :)

ayyy ruyan cok guzrlmis canim Rabbim hayirlara cikarsin. hic genetik yatkinlik yok ama ben cok isterdim ikiz bebislerim olsun, gonlindeki neyse onu yasarsin insaAllah :)
Bizde de yokki canim 7 ceddimizde bile yok o derece :) hayirlisi artik. Carsamba gittigimde doktor biseyler soyler artik olma ihtimali varsa.

Hayirlisi bakalim :) dun sizin pitpitlar vajinal ultrasonla mi gozuktu yoksa ustten mi baktilar, ustten duyulabilecegi ana kadar gitmeyi dusunmuyorum ben haftaya carsambaha verdim kendime randevuyu : D

Ayy çok güzel bir rüya cnm ya :) güzel yorumlamış ablan, bencede olabilir ozaman hakikaten...
Bıarada gece sağ kasığıma sancı girdi iyice arar ara batıyırdu zaten...sağıma dönüp yatınca rahatladım resmen ya...günler geçmiyor son 6 var daja ama busefer tutucam kendimi test yapmıcam kararlıyım

Hayirlisi bakalim :) dun sizin pitpitlar vajinal ultrasonla mi gozuktu yoksa ustten mi baktilar, ustten duyulabilecegi ana kadar gitmeyi dusunmuyorum ben haftaya carsambaha verdim kendime randevuyu : D
Karindan bakti canim. Tarihlerimiz yakin. Bence en gec cumaya gorebilirsin sende. Ben duymadim ekranda gordum sadece. Insallah sende yasarsin o duyguyu.

Tatlım dikkat et kendine, bol bol dinlen ohşamur fln iç...c vitamini al meyve ye çok inş biieycik olmaz.

Bu agrilar iyiye isaret canim. Evet yapma bekle. Zaten gecikmen olmuyor senin 1 gun bile gecikse supheleniriz oldu mu diye. Dikkat et kendine. Ayaklari usutme cok ters hareketler yapma. Tedbirli olmakta fayda var kuzum.

Canim gribe en iyi gelen seylerden biri tavuk suyuna corba. Sehriyeli tavuklu corba yap. Ikincisi eksi yesil elma kaynat. Biraz ihlamur ekle demledikten sonra bal biraz karabiber falan tatlandirip ic. Salatalara sogan koy mutlaka. Cok gecmis olsun c vitamini ve muzda iyi geliyor gribe.

Bu agrilar iyiye isaret canim. Evet yapma bekle. Zaten gecikmen olmuyor senin 1 gun bile gecikse supheleniriz oldu mu diye. Dikkat et kendine. Ayaklari usutme cok ters hareketler yapma. Tedbirli olmakta fayda var kuzum.
Tmm cnm inş ya şans dile cnm bu ay çok umutluyum ama korkuyorum...

Karindan bakti canim. Tarihlerimiz yakin. Bence en gec cumaya gorebilirsin sende. Ben duymadim ekranda gordum sadece. Insallah sende yasarsin o duyguyu.
Ayy insallah insallah 4 gozle bekliyorum o gunleri Rabbim kucagimizi dolu karnimizi bos birakmasin insallah ben simdiden cok alistim bebisime tamam esime yesil elma aldiriyim o zaman ihlamuru triton da soyledi ben korkuyordum kaynatip icmeye bebise zarar gelmesin diye yapayim bunlari insallah

ayy bu cok iyi bir haber adetime bir hafta kala baslamisti ayni belirtiler :) hatta test yalacagim gunun sabahi sag kasigimda pitir pitir biseyler olmustu sanki karin gruldamasi yada damar cekilmeai gibi aslinda o zaman anlamistim ben hamile oldugumu. Rabbim hayirla tez vakitte sizlere de nasip etsin insallah :)

Ankaradaysan gel yildiz sehriyeli yapayim bol limon oooooh ben kendi tabagima yogurt ta katistiririm :)
Cnm rahat 4gündür sağ kasığım ara ara ağtıyor be batıyır birde doluluk hissi var gibi, inş vücudum oyun oynamıyorsur bana ya umutlanıp hüsrana uğruyorum donra ama ilk defa buay buladar başladı böyle, göğüs uçlarıma bastırınca acıyor... Ama o diğer aylarda da yum dan sonra olmuştu.
Ayy ankda olsam gelirdim çorbanı içmeye ama değilim ne yazıkki yarın yapayım bende çok cnm çekti valla :)

Gunaydin kızlar.. bu ay kendimde hic belirti aramayacagim foruma da girmeyecegim nu konu hakkında konusup bisey okumayacagim dedim ama adetim tik dedi gununde geldi uc aydir cok duzenli olmaya basladim normalde 45 50 gune kadar uzardi bnm adet dongum pco var cunku ama uc aydir 32 33 gunde oluyorum umitlenmeye firsatim bile olmuyor.. adetimin duzene girmesi iyi bisey tabiki ama 7 aydir olmuyor artık olmayacak diye dusunmeye basladim umudum gitgide azaliyo bu süreçte iki kez klomen kullandim.

hayirli haberlere isarettir insallah canim. ama dedigin gibi yap bekle bu ay bir iki gun gecsin insallah o zaman yap testini. doygunluk bende de var hatta rahatsiz ediyor bazen o tarafim sismis gibi oluyor ama sorun degil bebis saglikli olsun da. gittim tavugu koydum suya yarim gogus varmis sadece dolapta giderleri kemikli kemiklilerden koymadim esimden de yogurt istedim dolap bosalmis haberim yok. Pazara gideyim en iyisi bugun taze meyve sebze yemek lazim degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…