Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim olur mu hic oyle sey. Bende belirsizlikten hic hoslanmam, haklisin. Sadece soyle bir durum var tlfla bunu sana soyleyen insanin soylediklerinden yola cikman dogru degil. Tedavisiz olmaz demesi cok kati,cok net,cok kesin bir teşhis. Sen kendi doktorunla görüş. Herşey guzel olacak merak etme

Kızlar herkese merhaba...
Sabah kurs öncesi kostur kostur doktora gittim yine alttan ultrasonla baktı ( nefret ediyorum o aletten ) ve sonuç daha büyük hüsran doktor onemli yumurta sayının az yada çok olması değil kaliteli olması dedi muayene esnasında baktı ve maalesef yumurtalarım kaliteli değilmiş doktor muayene ederken ben ay içerisinde İstanbul daki doktorlara gorustugumu ve aşılamanin benim için boşa zaman kaybı olduğunu direk tüp bebek yapmamı söylediler dedim gerçekçi konuşabiliriz dedim... Doktor da bunun üstüne yumurtaların pörsümüş adeta dedi yanı sağlıksızmis... Kaç çocuğun var dedi düşünün bir kaç çocuk doğurmuş kadının yumurtaları gibiymis yumurtalarim bende çocuğum yok deyince bir an önce tüp bebek dedi ben de şubatta istanbula gideceğimi söyledim bir tane doktor önerdi sağ olsun araştırın dedi. Bir dahaki adet dönemi yine göreyim dedi. 1 ocağa denk geldigini söyledim numarasını verdi ararsiniz öyle bir durum olursa dedi. Amh yaptirmiycam %99 kötü gelecek moralin bozulacaktır iyice dedi gerek yok dedi. Su an sanki duygularımı dondurmuslar gibiyim ne düşüneceğimi şaşırdım

Canim sabahtandir aklimdasin yazmani bekliyorum. Canim tüp bebek cok büyük bir çare. Çok insan var tup bebekle evlat sahibi olan. Sonucta sorunun ne oldugunu biliyorsun, cozumun ne oldugunu biliyosun. Asilamada basari orani cok.cok.yuksek olmadigindan tup bebek olsun demistir doktor, dermansiz derttense dermani olan dert vermis Allah. Uzulme. Umut tup bebek merkezini çok övüyorlar. Nasil oldugu degil sonucun ne oldugu onemli canim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sağ ol canım tek avuntum çaresinin olması şükür bu halimize. İnşallah güzel şeyler bekliyordur bizi her şeyin hayirlisi... Dediğin yeri arastiricam kuzum desteğin için çok sağ ol :)

Sağ ol canım tek avuntum çaresinin olması şükür bu halimize. İnşallah güzel şeyler bekliyordur bizi her şeyin hayirlisi... Dediğin yeri arastiricam kuzum desteğin için çok sağ ol :)
Bak sen pozitif olursan,umutlu olursan hersey guzel olur. Beslenmene dikkat et canim. Bal+polen+arisutu+propolis kullanan cok var bu arada tup bebek oncesi. Arastir istersen tatlim. Allah'ım yardimciniz olsun inşallah. Sende sağol canım benim

Beslenmeme daha da dikkat edicem artık cnm köy yumurtası alicam her gün yumurta yiycem arı sütü polen nereden bulabilirim ? Nette bakmistim çok pahalıydı 900 lira falan. Bol bol yeşillik ve sebze yiycem sağlıklı beslenicem inşallah güzel olur her şey :)

Egricayir diye bir site var orasi guvenilir diye biliyorum canim, ben arifoglundan almistim. 89 tl gibi biseydi fiyati. Hamileliktede bebek icin cok iyiymiş. Aynen sen elinden gelen herseyi yap. Gerisi Allah'tan.

insallah bundan sonraki iyi olacak kuzum hersey yolunda olacak..

benim bir onceki gebeligimde kuruluk oldu bu da bir belirti tatlim insallah senin icin de oyledir

Kırmızı kart yeni bat 31 aralık, ne kadar manidar!! charmant
evet gelmese olmuyor zaten bir de yilbasi gecesi

Egricayir diye bir site var orasi guvenilir diye biliyorum canim, ben arifoglundan almistim. 89 tl gibi biseydi fiyati. Hamileliktede bebek icin cok iyiymiş. Aynen sen elinden gelen herseyi yap. Gerisi Allah'tan.

Aynen öyle kuzum ben elimden geleni yapicam olmazsa Rabbim in takdiri napalim...

herşeyin çaresi var canım, üzerine gidip yeneceğiz,yeneceksin inşallah. Psikoloji çok önemli ama senden değerlisi yok,kendimize iyi bakmakla yükümlüyüz.. facebooktan 2 sayfa tavsiye edeceğim. bende 1 yıldır sağlıklı yaşama adapte etmeye çalışıyorum...herşeyin başı sağlık. Gerek gebe olalım olmayalım.İçimizi temiz tutalım ki ürünlerimiz kaliteli olsun:) birde bol bol esprili,mizahlı şeyler izle,oku.kafamızı dağıtalım:)

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul/?fref=ts

https://www.facebook.com/Canan.Efendigil.Karatay/?fref=ts

Huhu kizlar, lafa daldim size yazmayi unuttum. Benim randevum carsamba gunu ama bugun esimde sehirdisinda biraz streslenir gibi oldum. Eve en yakin hastanenin acil bolumunden kadin doguma muayene oldum. Acemi bir doktordu bana gore. Biraz stres yaptim. Kontrole geldim dedim. Baya bi ugrasti keseyi bulmak icin. Daha onceki doktor ne demisti, ne kadarlik hamilesiniz falan diye sorarken sonunda keseyi buldu. Solda boyle titreyen bisey, kipirdayan bisey.dedi sizde bakin bu kalp atisi. Ayyy ama hic bisey anlayamadim. Sonra bi daha bakti bakti bakti. Dediki size cogul gebelikten bahsedildi mi? Yok dedim. Burasi bi kalabalik duruyor ama simdi net bisey soyleyemem haftaya netlesir dedi. Bence salladi. Cok iyi anlamadi bence. Ultrason goruntusunun ciktisini aldi sandim meger almamis. Tekrar yatin o zaman falan dedi. Neyse onemli degil dedim ciktim.

Sağol güzel kalpli insan.. Aynen çok katıydı, ama şimdi iyiyim mantıklı düşünebiliyorum.. Sağol desteğin için tekrar canım
Canım seni çok iyi anlıyorum. Doktorun çok güzel açıklamış.. En kısa zamanda tedavini olup güzel sonuçlar verirsin bize inşallah canım.. Çok geçmil olsun tekrar
Sağol canımm güldürdün beni evet sağlık sağlık sağlık.. Çok sağol güzel desteğin için:)

Aaa çoğul mu ki?? Ayy ne güzel olur... Canım ohh kalbi de atmış pıt pıt.. Sağlıkla al kucağına meleğini inşallah canım benim

insallah bundan sonraki iyi olacak kuzum hersey yolunda olacak..

benim bir onceki gebeligimde kuruluk oldu bu da bir belirti tatlim insallah senin icin de oyledir

evet gelmese olmuyor zaten bir de yilbasi gecesi
Gerçekten mi hadi inşallah ben ilk defa böyle kurudum kaldım

Aaa çoğul mu ki?? Ayy ne güzel olur... Canım ohh kalbi de atmış pıt pıt.. Sağlıkla al kucağına meleğini inşallah canım benim
Sanmiyorum canim. Dedim ya cok acemi bir doktora.benziyordu. acil mudahale nasil yapabilir ki o doktor anlamadim? Banada gosterdi kalp atisini ama doktora.o.kadar adapte oldum ki olayin guzelligini yasayamadim. Ama sukurler olsun ki. Kalp atışı var.

canım ben sana ikiz olmasın demiştim hatırladın mı ya acaba gerçekten öyle mi :) kalp atışını ilk mi duydun canım sıkma canını dr yüzünden ne güzel görmüşsün neticeye bak sen

gulit_me canım yazdıklarını okudum hep bilgim olmayan konuda yorum yapmak istemedim canım inşallah derdiyle beraber dermanınıda vermiştir Rabbim sıkma canını güçlü olmaya çalış söylemesi kolay diyeceksin belki haklısın inşallah herşey güzel olur

canım ben sana ikiz olmasın demiştim hatırladın mı ya acaba gerçekten öyle mi :) kalp atışını ilk mi duydun canım sıkma canını dr yüzünden ne güzel görmüşsün neticeye bak sen
Evet canim sen soylemistim. Hic ihtimal vermiyorum. Hastaneyi aradim doktorun ismini ogrenmek icin disaridan nobet icin gelen bir doktormus. Nasil oluyorsa google ismi cikmiyor. Kalp atisini bana gosterdi. Ekranda pit pit oynayan bisey. Allahima sukurler olsun ki gorebildim. Cogul gebelik olabilir burasi bi kalabalik duruyor.haftaya netlesir dedi. Ama bana hic inandirici gelmedigi icin fazlada bisey sormadim. Sadece cogul gebelik degilse ne olabilir.kotu bisey mi dedim. Cogul gebelik olabilir dedi tekrar. Iletisimi sifir yeni mezun birine benziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…