benimki de duyulmadı hatta bebek bile görünmedi biliyor musun şoktayım. boş gebelik olabilirmiş bekliyorum bir kaç gün daha. çift çizgiyi görmek değilmiş herşey... ilkini 7 aylıkken kaybettim ikinciye daha yedi haftalıkken mi veda edeceğim? çok üzgünüm...Cnm ben de 10 gün önce kürtaj oldum benim de kalp atışları duyulmadı ama benimki anestezi Altın'da oldu hiçbirşey hatırlamıyorum sadece Ağlayarak uyandığımı Hatırlıyorum Rabbim bir daha bizlere bu acıyı yaşatmaz cnm inşallah operasyon kolay geçer
Beklemek lazim 8. Haftada gorunur belki umudunuzu kaybetmeyin lutfen hersey guzel olacak diyelim guzel olsun dua edelim bol bol elimizden baska n e gelir kibenimki de duyulmadı hatta bebek bile görünmedi biliyor musun şoktayım. boş gebelik olabilirmiş bekliyorum bir kaç gün daha. çift çizgiyi görmek değilmiş herşey... ilkini 7 aylıkken kaybettim ikinciye daha yedi haftalıkken mi veda edeceğim? çok üzgünüm...
Cnm benim ne kadar acı bir durum seni bizden başkası anlayamaz hamile kalmak zaten zor kalınca da herşey bitmiyor.ama 9. Hafta da bile kalp atışları duyulaniliyor.hiçbir Zaman ümidini kaybetme son ana kadar bekle hemen kürtaj yapma ben Dr ümidi kestikten sonra üç hafta daha beklemiştim Vicdanım şimdi çok rahat acabalar yok kafamda Ümit yoktu ve kürtaj oldum .benimki de duyulmadı hatta bebek bile görünmedi biliyor musun şoktayım. boş gebelik olabilirmiş bekliyorum bir kaç gün daha. çift çizgiyi görmek değilmiş herşey... ilkini 7 aylıkken kaybettim ikinciye daha yedi haftalıkken mi veda edeceğim? çok üzgünüm...
yolk sac yok hiçbirşey yok kocaman siyah bir kese. hcg baktırmadım bir daha. ilk başta iki kere baktırmıştım, bir gün arayla iki katına çıkmıştı. ovulasyon 3 Kasım gibi sanırım.Cnm benim ne kadar acı bir durum seni bizden başkası anlayamaz hamile kalmak zaten zor kalınca da herşey bitmiyor.ama 9. Hafta da bile kalp atışları duyulaniliyor.hiçbir Zaman ümidini kaybetme son ana kadar bekle hemen kürtaj yapma ben Dr ümidi kestikten sonra üç hafta daha beklemiştim Vicdanım şimdi çok rahat acabalar yok kafamda Ümit yoktu ve kürtaj oldum .
Peki cnm yolk sac görüldü mü foto varsa gönderir misin? Hcg ne durumda Artış yeterli mi? Bir de ovulasyon tarihini biliyor musun?
evet canım aynen öyle. teşekkür ederim.Beklemek lazim 8. Haftada gorunur belki umudunuzu kaybetmeyin lutfen hersey guzel olacak diyelim guzel olsun dua edelim bol bol elimizden baska n e gelir ki
Sakin umutsuzluga kapilma 8-9 da anca duyulan cok var. Bekle bakalimyolk sac yok hiçbirşey yok kocaman siyah bir kese. hcg baktırmadım bir daha. ilk başta iki kere baktırmıştım, bir gün arayla iki katına çıkmıştı. ovulasyon 3 Kasım gibi sanırım.
embriyo ve/ya yolk sac görünmedi ya o çok canımı sıktı inan. bekliyeceğim iki hafta daha öyle bir karar vermeden önce. inşallah vermek durumunda kalmam. bu salı gideceğim doktora gene çünkü dayanamıyorum.Sakin umutsuzluga kapilma 8-9 da anca duyulan cok var. Bekle bakalimVeson un dedigi gibi sakin acele etme canim. İnsallah hersey yoluna girecek.
Hımm evet yolk sac da yok ama istese Rabbim Ölüyü de diriltir Sak'ın duanı eksik etme bizler de senin için duacıyız Sak'ın bizleri habersiz Bırakmayolk sac yok hiçbirşey yok kocaman siyah bir kese. hcg baktırmadım bir daha. ilk başta iki kere baktırmıştım, bir gün arayla iki katına çıkmıştı. ovulasyon 3 Kasım gibi sanırım.
evet malesef yolk sac yok canım. salı öğlen gideceğim doktora bakalım ne diyecek. iyiki varsınız...Hımm evet yolk sac da yok ama istese Rabbim Ölüyü de diriltir Sak'ın duanı eksik etme bizler de senin için duacıyız Sak'ın bizleri habersiz Bırakma
Allah buyuktur.. Hayirli olan olsun..embriyo ve/ya yolk sac görünmedi ya o çok canımı sıktı inan. bekliyeceğim iki hafta daha öyle bir karar vermeden önce. inşallah vermek durumunda kalmam. bu salı gideceğim doktora gene çünkü dayanamıyorum.
Kuzum allah razı olsun sende benim dualarımdasın, allah koruyacak bebişini sonuna kadar :)Ayyy kuzumm inşallah tutmuştur inşallah. İçim gidiyor inanki. Allahım nasip etsin. Seni heveslendirip üzmeyi hiç istemiyorum. Ama inanki senin mutlu olmanı çok istiyorum. Dualarımdasın.
Tek tesellim küçükken olmasi zaten senin nasıl oldu kürtaj oldun mu[/QUOTE]OTE="triton-x, post: 43925400, member: 691362"]@gulit_me ve @yapayalniz1 dirayetli olucaz, önce inanıcaz, sonra başarıcaz...bu topikten kimse eli boş çıkmıcak inş. Ennde sonunda kavuşacağız meleklerimize...
kelebek922 aynısını yasamış biri olarak acını çok iyi anlıyorum...allah daha büyükken almadı elinden onu...inş feraha ereceksn cnm...çok çok üzgünüm
Cnm alttanmı üsttenmi baktılar? Bazılarında yağ dokusu fazla olduğu için görünmeyebilir üstten, nitekim bende de alttan gözükmüştü...emin olmadan acele etme cnm inş gözükür rabbim büyüktür...evet malesef yolk sac yok canım. salı öğlen gideceğim doktora bakalım ne diyecek. iyiki varsınız...
alttan baktı canım sormaCnm alttanmı üsttenmi baktılar? Bazılarında yağ dokusu fazla olduğu için görünmeyebilir üstten, nitekim bende de alttan gözükmüştü...emin olmadan acele etme cnm inş gözükür rabbim büyüktür...
Bekle bakalım cnm ya allahtan ümit kesilmez...alttan baktı canım sormainşallah canım.
Oldum canım benim ama kendi düşmeye başladı. 4 saat ağrıdan kıvrandım, dr. Lokal anesteziyle aldı. Genel için birgün önceden aç olmak gerekiyormuş neyazıkki... Gerçi dr. Um çok iyiydi, 5dk sürmedi bi anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu. Bi 10 gün kanamam oldu geçti...cnm hakkında hayırlısı olsun...[/QUOTE]Kuzum allah razı olsun sende benim dualarımdasın, allah koruyacak bebişini sonuna kadar :)
Tek tesellim küçükken olmasi zaten senin nasıl oldu kürtaj oldun mu
Canim inan o korkunun olmasi normal bendede vardi ister istemez narkoz korkusu oluyor. Insallah guzel haberlerle gelirsinKızlar bana dua edin yarın için genel mi yapıcak normal yarım mi uyusturcak bilmiyorum ama uyanamazsam diye tuhaf bi korkum var esimide böyle diye diye çok üzdüm lütfen dua edin kürtaj başarılı geçsin sağ salim uyanayim size hemen yazayım. Ve bir şey daha paylaşmak istiyorum doktor kendi kendinede düşebilir demişti kan pihtilari geliyordu tortulu ve bu aksam Karnım kasiklarim ağrıdı adetli gibi peceteye siliyorum kan geliyo siliyorum geliyo çok fazla kan geldi ve ardından yuvarlak bi kan pihtisinin kenarında beyaz küçük ince bi et parçası gibi kırmızı olmayan tam beyazda değil o renk bi şey vardı içinde tam bebeğin boyutunda ve spiral gibi şekli vardı acaba düştü mu yarın doktora söylycem kürtaj olmadan bidaha baksin
Ever ya düşünüyorum ya son gecemse diyorum eşime mektup bile bıraktım bişey olursa okusun diye basit bişey ama korkuyo insan nasıl bişey yasamadimda diyorum şimdi o kadar insanı bırakıp nasıl gidicem yanlarindan kesin ağlarım esimde ağlama sakin hastanede diyo allahım sen yardım et bizepost: 43937943 .!.:Canim inan o korkunun olmasi normal bendede vardi ister istemez narkoz korkusu oluyor. Insallah guzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?