Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
benimki de duyulmadı hatta bebek bile görünmedi biliyor musun şoktayım. boş gebelik olabilirmiş bekliyorum bir kaç gün daha. çift çizgiyi görmek değilmiş herşey... ilkini 7 aylıkken kaybettim ikinciye daha yedi haftalıkken mi veda edeceğim? çok üzgünüm...

Beklemek lazim 8. Haftada gorunur belki umudunuzu kaybetmeyin lutfen hersey guzel olacak diyelim guzel olsun dua edelim bol bol elimizden baska n e gelir ki

Cnm benim ne kadar acı bir durum seni bizden başkası anlayamaz hamile kalmak zaten zor kalınca da herşey bitmiyor.ama 9. Hafta da bile kalp atışları duyulaniliyor.hiçbir Zaman ümidini kaybetme son ana kadar bekle hemen kürtaj yapma ben Dr ümidi kestikten sonra üç hafta daha beklemiştim Vicdanım şimdi çok rahat acabalar yok kafamda Ümit yoktu ve kürtaj oldum .

Peki cnm yolk sac görüldü mü foto varsa gönderir misin? Hcg ne durumda Artış yeterli mi? Bir de ovulasyon tarihini biliyor musun?

yolk sac yok hiçbirşey yok kocaman siyah bir kese. hcg baktırmadım bir daha. ilk başta iki kere baktırmıştım, bir gün arayla iki katına çıkmıştı. ovulasyon 3 Kasım gibi sanırım.

Eklentiler

• image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 51
yolk sac yok hiçbirşey yok kocaman siyah bir kese. hcg baktırmadım bir daha. ilk başta iki kere baktırmıştım, bir gün arayla iki katına çıkmıştı. ovulasyon 3 Kasım gibi sanırım.
Sakin umutsuzluga kapilma 8-9 da anca duyulan cok var. Bekle bakalim Veson un dedigi gibi sakin acele etme canim. İnsallah hersey yoluna girecek.

Sakin umutsuzluga kapilma 8-9 da anca duyulan cok var. Bekle bakalim Veson un dedigi gibi sakin acele etme canim. İnsallah hersey yoluna girecek.
embriyo ve/ya yolk sac görünmedi ya o çok canımı sıktı inan. bekliyeceğim iki hafta daha öyle bir karar vermeden önce. inşallah vermek durumunda kalmam. bu salı gideceğim doktora gene çünkü dayanamıyorum.

Hımm evet yolk sac da yok ama istese Rabbim Ölüyü de diriltir Sak'ın duanı eksik etme bizler de senin için duacıyız Sak'ın bizleri habersiz Bırakma

Allah buyuktur.. Hayirli olan olsun.. Zor bir surec ama insaallah sonu guzel olur..

Ayyy kuzumm inşallah tutmuştur inşallah. İçim gidiyor inanki. Allahım nasip etsin. Seni heveslendirip üzmeyi hiç istemiyorum. Ama inanki senin mutlu olmanı çok istiyorum. Dualarımdasın.
Kuzum allah razı olsun sende benim dualarımdasın, allah koruyacak bebişini sonuna kadar :)
Tek tesellim küçükken olmasi zaten senin nasıl oldu kürtaj oldun mu[/QUOTE]
Oldum canım benim ama kendi düşmeye başladı. 4 saat ağrıdan kıvrandım, dr. Lokal anesteziyle aldı. Genel için birgün önceden aç olmak gerekiyormuş neyazıkki... Gerçi dr. Um çok iyiydi, 5dk sürmedi bi anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu. Bi 10 gün kanamam oldu geçti...cnm hakkında hayırlısı olsun...

Arkadaslar merhaba. Bu ay hayatimda ilk defa yumurtlama gunumde kahverengi lekelenmem oldu. Gormedigim yasamadigim seyleri yasadim su bir senede.. Neyse umarim artik hersey herkes icin yoluna girer.

evet malesef yolk sac yok canım. salı öğlen gideceğim doktora bakalım ne diyecek. iyiki varsınız...
Cnm alttanmı üsttenmi baktılar? Bazılarında yağ dokusu fazla olduğu için görünmeyebilir üstten, nitekim bende de alttan gözükmüştü...emin olmadan acele etme cnm inş gözükür rabbim büyüktür...

alttan baktı canım sorma inşallah canım.

Kızlar bana dua edin yarın için genel mi yapıcak normal yarım mi uyusturcak bilmiyorum ama uyanamazsam diye tuhaf bi korkum var esimide böyle diye diye çok üzdüm lütfen dua edin kürtaj başarılı geçsin sağ salim uyanayim size hemen yazayım. Ve bir şey daha paylaşmak istiyorum doktor kendi kendinede düşebilir demişti kan pihtilari geliyordu tortulu ve bu aksam Karnım kasiklarim ağrıdı adetli gibi peceteye siliyorum kan geliyo siliyorum geliyo çok fazla kan geldi ve ardından yuvarlak bi kan pihtisinin kenarında beyaz küçük ince bi et parçası gibi kırmızı olmayan tam beyazda değil o renk bi şey vardı içinde tam bebeğin boyutunda ve spiral gibi şekli vardı acaba düştü mu yarın doktora söylycem kürtaj olmadan bidaha baksin

Kuzum allah razı olsun sende benim dualarımdasın, allah koruyacak bebişini sonuna kadar :)

Tek tesellim küçükken olmasi zaten senin nasıl oldu kürtaj oldun mu
Oldum canım benim ama kendi düşmeye başladı. 4 saat ağrıdan kıvrandım, dr. Lokal anesteziyle aldı. Genel için birgün önceden aç olmak gerekiyormuş neyazıkki... Gerçi dr. Um çok iyiydi, 5dk sürmedi bi anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu. Bi 10 gün kanamam oldu geçti...cnm hakkında hayırlısı olsun...[/QUOTE]
Bende genel istiyodum ama hic demedi doktor sadece sabah aç gel dedi nasıl yapacağını söylemedi canım nasıl bi işlem korkulacak bişey mi

Canim inan o korkunun olmasi normal bendede vardi ister istemez narkoz korkusu oluyor. Insallah guzel haberlerle gelirsin

Canim inan o korkunun olmasi normal bendede vardi ister istemez narkoz korkusu oluyor. Insallah guzel haberlerle gelirsin
Ever ya düşünüyorum ya son gecemse diyorum eşime mektup bile bıraktım bişey olursa okusun diye basit bişey ama korkuyo insan nasıl bişey yasamadimda diyorum şimdi o kadar insanı bırakıp nasıl gidicem yanlarindan kesin ağlarım esimde ağlama sakin hastanede diyo allahım sen yardım et bize

Kızlar iyi ki varsınız hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz bana. .. benim hakkım helal sizlere inşallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…