- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
30kasımda regl oldum.Bana kac gun adet oluyorsun ve bati soyleyebilir misin kuzum
Gecmis olsun tatlim. Bir daha yasanmazsin inşallah. Dinlen bol bol. Stres atacak seyler yap. Cok kendini dinleme. Gececek bugunler hayirlisiyla.Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
canım benim çok geçmiş olsun...allah yardımcın olsun inş biran önce toparlanırsın...Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahKızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
inşallah canım hayırlısı ise duyarım kalp atışlarını. yarın kontrole gidiyorum bakalım.Kızlar herkese merhaba,
kelebek922 çok çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha göstermesin, en kısa zamanda bebişini göndersin inş sana.
mavimli bazı gebeliklerde gelişim yavaş oluyor, belki öyle bir durumdur. Bundan sonraki kontrolde görürsün inş.
benim de bugün yumurtlama sonrası 13. gün. Sabah hassas gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi bile yok maalesef.
hayırlısı deyip bekliyorum bakalım.
gecmis olsun canim. İnsallah baska olumsuzluk yasamadan sag salim kavusursun bebegine.Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
guzel haberlerle gel insallah canim.inşallah canım hayırlısı ise duyarım kalp atışlarını. yarın kontrole gidiyorum bakalım.
Verdigin bilgilere gore ayin 11-13 kesin degerlendirmen gereken gunler canim. Allah rastgetirsin.30kasımda regl oldum.
4 yada 5 gün sürüyo canım.
26 aralık bat tarihim.
Verdigin bilgilere gore ayin 11-13 kesin degerlendirmen gereken gunler canim. Allah rastgetirsin.
Canim bende olmamisti ama yerlesme kanamasi diye birsey varmis belki odur umutlandirmak istemem gine hersey hayra ciksinKizlarrr suan işteyim ve lavaboya gittim kahve pembe leke gelmis adet mi oldum ki . bu ay tam gununde nasil denk geldi yada oldum muki 3. Gunu yine kesin doktora gitmeliyim isten ixin alip kesinlikle . ayyy cok sasirdim szce neki buuuuuu
Bilmiyorum canim zaten ole bi umudum yokta sasirdim hep 35/40 gunde olurdum bn . doktor soyler zatende . Ya bilgisi olan var mi prolaktine hormana 3.gun mu bakiliyordu. Bugun oldum bugunden mi hesapliyacagizCanim bende olmamisti ama yerlesme kanamasi diye birsey varmis belki odur umutlandirmak istemem gine hersey hayra ciksin
Evet canim butun hormonlara 3. Gun bakiliyor. Prolaktin icin ac olmalisin. Bugunden sayacaksin carsamba gideceksin doktoraBilmiyorum canim zaten ole bi umudum yokta sasirdim hep 35/40 gunde olurdum bn . doktor soyler zatende . Ya bilgisi olan var mi prolaktine hormana 3.gun mu bakiliyordu. Bugun oldum bugunden mi hesapliyacagiz
Evet canim butun hormonlara 3. Gun bakiliyor. Prolaktin icin ac olmalisin. Bugunden sayacaksin carsamba gideceksin doktora
Cok sagol canim izinliyim carsamba giderim kesinlikle ins sikinti cikmax yaEvet canim butun hormonlara 3. Gun bakiliyor. Prolaktin icin ac olmalisin. Bugunden sayacaksin carsamba gideceksin doktora
Canım inşallah.. Sağol güzel dileklerin için, inşallah biz de anne olacağız..gulit_me ve Y yapayalniz1 dirayetli olucaz, önce inanıcaz, sonra başarıcaz...bu topikten kimse eli boş çıkmıcak inş. Ennde sonunda kavuşacağız meleklerimize...
kelebek922 aynısını yasamış biri olarak acını çok iyi anlıyorum...allah daha büyükken almadı elinden onu...inş feraha ereceksn cnm...çok çok üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Ekşili çorba falan iç, ayakları sıcak tut.. Şimdi nasıl oldun??Kizlar ben cok hasta olmusum gece uyandim 3 gibi oksuruk hapsirik burnum bogazim dolmus. bir bardak balli sut yapip ictim ama simdi hala oyleyim bitki cayi da icemiyorum hap ta ne yapayim ben oksurdukcr hapsirdikca kasiklarim agriyo korkuyorum bebise bisey olmasindan
Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.. Dualarımız senle tatlım...benimki de duyulmadı hatta bebek bile görünmedi biliyor musun şoktayım. boş gebelik olabilirmiş bekliyorum bir kaç gün daha. çift çizgiyi görmek değilmiş herşey... ilkini 7 aylıkken kaybettim ikinciye daha yedi haftalıkken mi veda edeceğim? çok üzgünüm...
Canım bazı aylar yumurta çok olgunlaşınca oluyormuş o.. Sen daha başlamadın çalışmalara değil mi??Arkadaslar merhaba. Bu ay hayatimda ilk defa yumurtlama gunumde kahverengi lekelenmem oldu. Gormedigim yasamadigim seyleri yasadim su bir senede.. Neyse umarim artik hersey herkes icin yoluna girer.
Canım ne güzel ne içten yazmışsın.. Çok haklısın şükretmek lazım her şeyden önce.. Umarım en kısa zamanda anne olurız hepimiz..Kızlar Günaydın :)
Yazılanları okudum çok üzüldümama hayatta insan her acıya alisiyor düşünsenize bu dünyada ki insanı en çaresiz bırakan ölüme bile alisiyorsun. Çok sevdiğin biri öldüğünde 1 ay 3 ay ağlıyorsun sonra onun yokluğuna da alisiyorsun...
Benim eşim polis dün şehit haberlerini izlerken dedim ki kendi kendime şükür rabbime belki bebeğimiz olmuyor ama eşim yanımda. O ölen gencecik insanların da bir hayatı hayalleri vardı ama artık yoklarbu günlerde değişik duygulardayim. Iki gündür konuşmuyorum mesela erken yatıyorum resmen ayni evde yaşadığım eşimi ozledigimi hissettim. Dün yine erken uyudum sonra eşim geldi benim yanaklarımi sevdi elimi tuttu bilmiyorum neyim var neden böyleyim ama kızlar şu hayatta elimizdekilere sukrederek yaşamaktan başka caremiz yok. Çok dağınık bir yazı oldu ama buraya yazmak bana çok iyi geliyor. Iyiki varsınız hepiniz ve umarım rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?