Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
"Veson, post: 43942618, member: 665341"]cnm ne yaptın nasılsın[/QUOTE]
Bekliyorum hala..

Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.

Kızlar çıktım eve gidiyoruz 13.08de girdim çeyrek geçe cikmisim uyandım hemen serum falan verdiler iki saat sonra çıktık işte buda böylece sona erdi iyi kötü.
Gecmis olsun tatlim. Bir daha yasanmazsin inşallah. Dinlen bol bol. Stres atacak seyler yap. Cok kendini dinleme. Gececek bugunler hayirlisiyla.

Kızlar herkese merhaba,

kelebek922 çok çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha göstermesin, en kısa zamanda bebişini göndersin inş sana.

mavimli bazı gebeliklerde gelişim yavaş oluyor, belki öyle bir durumdur. Bundan sonraki kontrolde görürsün inş.

benim de bugün yumurtlama sonrası 13. gün. Sabah hassas gebelik testi yaptım ama hayalet çizgi bile yok maalesef.

hayırlısı deyip bekliyorum bakalım.

inşallah canım hayırlısı ise duyarım kalp atışlarını. yarın kontrole gidiyorum bakalım.

gecmis olsun canim. İnsallah baska olumsuzluk yasamadan sag salim kavusursun bebegine.

inşallah canım hayırlısı ise duyarım kalp atışlarını. yarın kontrole gidiyorum bakalım.
guzel haberlerle gel insallah canim.

Verdigin bilgilere gore ayin 11-13 kesin degerlendirmen gereken gunler canim. Allah rastgetirsin.

Yumurtlama zamanıı diyorsan daha önce yapmıştım canım ovulasyon testi.
Artık onuda bıraktım.
Yani düşününce bu meseleler ile ilgili çok kuruyoruz herhalde kendimizi. Denemediğimiz şey kalmıyor.
Düşünüyorum da öncede bu tarz şeyler biliniyormuydu acaba? Annelerimizin ananelerimizin dönemindee :)
İlk geceden hamile kalanlar acaba şans eseri mi yumurtlama dönemiydii :)
Evet internet ortamında genel olarak yumurtlama döneminden 14.güne denk gelen gunler olarak bahsediliyor ama ben doktorumla bu konuyu konuştuğumda o bir genelleme asslında her insanın yumurtlama zamanı ayrıdır ve o ay yumurtlama olmama olasılığıda var demişti.
Yani illa her ay yumurtlayacakmışız diye birşey yokmuş.
Son olarak da bahsettiğim gibi birde regl bitimi hemen ilişkiye girdim 2 gün arka arkaya.
Arkadaşım yeni evlenmişti hatta düğününde regldi. Balayının 2.günü birlikte olmuşlar zatn sonrada hamile kaldı :)

Kizlarrr suan işteyim ve lavaboya gittim kahve pembe leke gelmis adet mi oldum ki . bu ay tam gununde nasil denk geldi yada oldum muki 3. Gunu yine kesin doktora gitmeliyim isten ixin alip kesinlikle . ayyy cok sasirdim szce neki buuuuuu

Kizlarrr suan işteyim ve lavaboya gittim kahve pembe leke gelmis adet mi oldum ki . bu ay tam gununde nasil denk geldi yada oldum muki 3. Gunu yine kesin doktora gitmeliyim isten ixin alip kesinlikle . ayyy cok sasirdim szce neki buuuuuu
Canim bende olmamisti ama yerlesme kanamasi diye birsey varmis belki odur umutlandirmak istemem gine hersey hayra ciksin

Kızlar 2 gündür yol yapın çalışması var giremiyorum nete telde de net bitti Şimdi ark bağlandım da, haber veriyim dedim size

Canim bende olmamisti ama yerlesme kanamasi diye birsey varmis belki odur umutlandirmak istemem gine hersey hayra ciksin
Bilmiyorum canim zaten ole bi umudum yokta sasirdim hep 35/40 gunde olurdum bn . doktor soyler zatende . Ya bilgisi olan var mi prolaktine hormana 3.gun mu bakiliyordu. Bugun oldum bugunden mi hesapliyacagiz

Bilmiyorum canim zaten ole bi umudum yokta sasirdim hep 35/40 gunde olurdum bn . doktor soyler zatende . Ya bilgisi olan var mi prolaktine hormana 3.gun mu bakiliyordu. Bugun oldum bugunden mi hesapliyacagiz
Evet canim butun hormonlara 3. Gun bakiliyor. Prolaktin icin ac olmalisin. Bugunden sayacaksin carsamba gideceksin doktora

Canım inşallah.. Sağol güzel dileklerin için, inşallah biz de anne olacağız..
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Ekşili çorba falan iç, ayakları sıcak tut.. Şimdi nasıl oldun??
Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.. Dualarımız senle tatlım...
Arkadaslar merhaba. Bu ay hayatimda ilk defa yumurtlama gunumde kahverengi lekelenmem oldu. Gormedigim yasamadigim seyleri yasadim su bir senede.. Neyse umarim artik hersey herkes icin yoluna girer.
Canım bazı aylar yumurta çok olgunlaşınca oluyormuş o.. Sen daha başlamadın çalışmalara değil mi??
Canım ne güzel ne içten yazmışsın.. Çok haklısın şükretmek lazım her şeyden önce.. Umarım en kısa zamanda anne olurız hepimiz..

kelebek922 canımmm geçmiş olsun.. İyi misin şimdi, ağrın sızın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…