tabiki de baksın kendiliğinden düşmüş olabilir. kürtaja gerek kalmaz belki de. anestezi korkutmasın seni, hemen olup bitecek. umarım kürtaja gerek kalmamıştır. sabır ve güç dilerim sana.Kızlar bana dua edin yarın için genel mi yapıcak normal yarım mi uyusturcak bilmiyorum ama uyanamazsam diye tuhaf bi korkum var esimide böyle diye diye çok üzdüm lütfen dua edin kürtaj başarılı geçsin sağ salim uyanayim size hemen yazayım. Ve bir şey daha paylaşmak istiyorum doktor kendi kendinede düşebilir demişti kan pihtilari geliyordu tortulu ve bu aksam Karnım kasiklarim ağrıdı adetli gibi peceteye siliyorum kan geliyo siliyorum geliyo çok fazla kan geldi ve ardından yuvarlak bi kan pihtisinin kenarında beyaz küçük ince bi et parçası gibi kırmızı olmayan tam beyazda değil o renk bi şey vardı içinde tam bebeğin boyutunda ve spiral gibi şekli vardı acaba düştü mu yarın doktora söylycem kürtaj olmadan bidaha baksin
Canım öyle yaşayanlarda oluyor yumurtlamayı...sıkıntı bi dırum değilmiş...hhalkkında hayırlısı olur inş...hepimiz için güzel şeyler olur...Arkadaslar merhaba. Bu ay hayatimda ilk defa yumurtlama gunumde kahverengi lekelenmem oldu. Gormedigim yasamadigim seyleri yasadim su bir senede.. Neyse umarim artik hersey herkes icin yoluna girer.
Bende genel istiyodum ama hic demedi doktor sadece sabah aç gel dedi nasıl yapacağını söylemedi canım nasıl bi işlem korkulacak bişey mi[/QUOTE]Oldum canım benim ama kendi düşmeye başladı. 4 saat ağrıdan kıvrandım, dr. Lokal anesteziyle aldı. Genel için birgün önceden aç olmak gerekiyormuş neyazıkki... Gerçi dr. Um çok iyiydi, 5dk sürmedi bi anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu. Bi 10 gün kanamam oldu geçti...cnm hakkında hayırlısı olsun...
Canim benim cok zor bir surec. Allah'ım yardimcin olsun. Sag salim islem bitsin inşallah. Bol bol dua okuyup kendini sakinlestirmeye çalış.Kızlar iyi ki varsınız hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz bana. .. benim hakkım helal sizlere inşallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz dua edin benim için
Yaaaa neden oyle soyluyorsun kotu dusunme hem sqnirim sen dusuk yapiyorsun yarin kurtaja gerek kalmayacak. Allah yardimcin olsun insallah gerek kalmaz kurtaja hersey gonlunce olur.Kızlar iyi ki varsınız hakkınızı helal edin çok yardımcı oldunuz bana. .. benim hakkım helal sizlere inşallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz dua edin benim için
Öyle Şeyler aklına getirme çok az doz veriyorlar işlem zaten çok kısa hiç Endişe etme herşey yolunda gidecek inşallah kendisi düşmüştür Dr zaten kürtaj öncesi muayene eder seni bilgilendirir inşallah gerek kalmaz bizleri habersiz Bırakma şimdiden çok geçmiş olsunKızlar bana dua edin yarın için genel mi yapıcak normal yarım mi uyusturcak bilmiyorum ama uyanamazsam diye tuhaf bi korkum var esimide böyle diye diye çok üzdüm lütfen dua edin kürtaj başarılı geçsin sağ salim uyanayim size hemen yazayım. Ve bir şey daha paylaşmak istiyorum doktor kendi kendinede düşebilir demişti kan pihtilari geliyordu tortulu ve bu aksam Karnım kasiklarim ağrıdı adetli gibi peceteye siliyorum kan geliyo siliyorum geliyo çok fazla kan geldi ve ardından yuvarlak bi kan pihtisinin kenarında beyaz küçük ince bi et parçası gibi kırmızı olmayan tam beyazda değil o renk bi şey vardı içinde tam bebeğin boyutunda ve spiral gibi şekli vardı acaba düştü mu yarın doktora söylycem kürtaj olmadan bidaha baksin
Bende genel istiyodum ama hic demedi doktor sadece sabah aç gel dedi nasıl yapacağını söylemedi canım nasıl bi işlem korkulacak bişey mi[/QUOTE]Oldum canım benim ama kendi düşmeye başladı. 4 saat ağrıdan kıvrandım, dr. Lokal anesteziyle aldı. Genel için birgün önceden aç olmak gerekiyormuş neyazıkki... Gerçi dr. Um çok iyiydi, 5dk sürmedi bi anestezinin etkisi geçerken ağrım oldu. Bi 10 gün kanamam oldu geçti...cnm hakkında hayırlısı olsun...
kolay olacak merak etme canım. iyi düşün,iyi ol.Kızlar güzel dilekleriniz içn teşekkür ederim şimdi hastaneye geldik fitil gibi bişey koydular vajinaya üç dört saat kalcakmis orası yumusycakmis girisimiz rahat olcak dedi en rahat şekilde yapıcaz dedi doktor uyutcakmis bide karnima baktı duruyo dedi gösterdi progestan onu tutmuş icmesen düşerdi şimdi icmedigin için parçalar düşüyor olabilir dedi bakalım bekliyoruz hepinizi öpüyorum kızlar hemen yazicam size
Bir iki gun oynayabilir canim. Yaklasik 14 o. Ama dogru ben hassas testleri sevmiyorum ve cok gereksiz cunku zaten digerleri adete 4 gun kala gosteriyor. Bu hassas testler iceeigindeki maddelerden dolayi yanlislikla silik cizgi cikarabiliyorlar. Basima geldi. Ama yine de sen bilirsin canim. Birde yumurtlamadan eminsen dongunde degisme olmaz. Genel anlamda da dongu kolay kolay degismez. Ben birsuru sey atlattim hala 28 gunde bir oluyorum. Ama olmaz diye de birsey yok tabi. Herkesin vucudu farkli tepki verebilir.sunu soyleye bilirim egee bebis varsa senin suan testte cikma ihtimali yuksekcharmant slm.benim yumurtlamama göre adet günüm yarın biliyorsun 28.gün.belirtilerim gögüs hassasiyeti ve ara ara kasık batmaları.bakalım ne olacak yarın akşama kadara adet olmaz isem hassas gebelik testi var onu yapsam çıkar mı sence varsa.yoksa 30 günü bekleyeyimmi? acaba diyorum periyodum bozulmuş olabilir mi? hemen ümitlenmesem mi bilemedimki ya...bir çok yerde adetin döngü periyodu değişebilir ama net yumurtlama gününü bilen biri için yumurtlmadan sonraki 14 gün sonra adet olma kuralı değişmez yazıyor.Bu doğrumu acaba kesin mi yani yumurtlamadan 14 gün sonra mutlaka adet olunduğu.
Kacgunde bir oluyorsun canimGünaydın arkadaşlar.
Bende bu ay farklı birşey denedim bakalım. 2 arkadaşımdan duyumlarımdan sonra birde böylesini denemeye karar verdim :)
2 arkdaşım da adet bitimi ilişki sonrasında hamile kaldığını söylediler. Yani hesaplamalarına göre o zamanlar çıkıyor dediler.
Nette de biraz araştırmıştım regl bitiminin hemen arkasından ilişkiye girildiğinde tutma olasılığı varmış.
Bekleyip görücez bakalım :)
inşallah canım ilk defa 14.gün yumurtlamam pozitif çıktı o yüzden döngü bozulmuş olabilr bir aylığına diye düsünüyorum.Birde gerçekten hassas gebelik testleri hiç güvenilir değil ben onu üylüldeki hamileliğimde tam 3 sefer yaptım 3 de negatifti yada şişik tek çizgi idi.ama ben kan testinde hamileydim.O yüzden normaller daha güvenilir.bakalım hayırlısı olmadı bir tane normal alayım 30.güne kadar beklerim olmazsa yaparım.duruma görede kan testine giderim artık.inşallah bebek vardır sağlıkla gelir inşallahBir iki gun oynayabilir canim. Yaklasik 14 o. Ama dogru ben hassas testleri sevmiyorum ve cok gereksiz cunku zaten digerleri adete 4 gun kala gosteriyor. Bu hassas testler iceeigindeki maddelerden dolayi yanlislikla silik cizgi cikarabiliyorlar. Basima geldi. Ama yine de sen bilirsin canim. Birde yumurtlamadan eminsen dongunde degisme olmaz. Genel anlamda da dongu kolay kolay degismez. Ben birsuru sey atlattim hala 28 gunde bir oluyorum. Ama olmaz diye de birsey yok tabi. Herkesin vucudu farkli tepki verebilir.sunu soyleye bilirim egee bebis varsa senin suan testte cikma ihtimali yuksekinsallah vardir.
cnm ne yaptın nasılsınKızlar güzel dilekleriniz içn teşekkür ederim şimdi hastaneye geldik fitil gibi bişey koydular vajinaya üç dört saat kalcakmis orası yumusycakmis girisimiz rahat olcak dedi en rahat şekilde yapıcaz dedi doktor uyutcakmis bide karnima baktı duruyo dedi gösterdi progestan onu tutmuş icmesen düşerdi şimdi icmedigin için parçalar düşüyor olabilir dedi bakalım bekliyoruz hepinizi öpüyorum kızlar hemen yazicam size
Bana kac gun adet oluyorsun ve bati soyleyebilir misin kuzum26. 27. günler. sanırsam o şekilde oynamasının sebebide ayın 30 31 çekmesinden dolayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?