Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
gulit_me baslamadim daha kuzum ocak 20 den sonra baslayacagiz. Ucuncu adetim o zaman bitmis olacak. Hem sabirsizlikla bekliyorum hem de korkuyorum..

gulit_me
Uyandigimda biraz karnim kasigim agriyodu ama ağrı kesici yaptılar iyi geldi allaha Şükür bi ağrım yok canım çok sağol

Saol kuzum insallah hepimizin yuzu gulecek hep birlikte birbirimize destek olarak atlatacagiz kotu gunlerimizi..

Canımmm Allah senin de yüzünü güldürsün.. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıcaksın inanıyorum ben.. Burası çok güzel gerçekten.. Sen şimdi dinlen canım tamam.. Öpüyorum kocaman

Allah sendende razi olsun. Mutluluk nasil paylastikca cogalirsa acida paylastikca azalir. Sende iyi ki varsin canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaALLAH.

Allah senden de razi olsun insallah bir daha boyle kotu bir olay yasamazsin. Evet burasi bam baska birbirinin duygularini anlayabilen insanlarla dolu, kiskanclik yok kirginlik yok... seviyorum burayi ve sizleri

gulit_me gunaydin canim. Gecmeyen grip yapmislar sanirim pastil de aldim meyveler bitki caylari ama bana misin demiyor oksurmekten hapsirmaktan kasiklarim agridi yine tum gece uyutmadi beni. Burnum sanki balon gibi sismis oyle hissediyorum, kulagim da sizliyor nedenini bir turlu anlamadim kotuyum iste ben

Iyiyim canim hamdolsun. Sen nasilsin? Benim kontrol persembeye kaldi. Bekliyorum bakalim. Senin msjinda beni derinden etkiledi. Duygusalim agliyorum herşeye.
ben de depresyonda gibiyim bütün gün hiçbir iş yapmadan yatıyorum, çok keyifsizim sorma. Sen henüz kalp atışı için gitmedin değil mi? en son ne zaman gitmiştin doktora?

ben de depresyonda gibiyim bütün gün hiçbir iş yapmadan yatıyorum, çok keyifsizim sorma. Sen henüz kalp atışı için gitmedin değil mi? en son ne zaman gitmiştin doktora?
Canım ben cumartesi acile gittim asistan doktor vardı o gösterdi kalp atışını ama asıl randevu persembe günü. Doktorumu değiştirdim. Çarşambaydı aslında ama yeni doktora perşembeye bulabildim randevu. Yat dinlen canım boşver iş güç yapılır bir şekilde ama içine kapanma, eşin ne zaman gelecek?

tatlim anliyorum seni inanki..suan kiyaslama yapiyorsun eski insanlarla ama artik hicbirsey eskisi gibi degil ne hava ne su nede yiyecekler.. O sebeple gecmisteki insanlar kadar sansli degiliz. İki gun once tvde izledim dr 25 yasindaki butun bayanlarin yumurta rezervini kontrol ettirip gerekiyorsa dondurma yontemini kullanmalarini soyledi. Yani kotuye gidiyor durumlar.. Bizden sonraki nesiller daha da zorlanacaklar. O arkadasinin da yumurtlama zamani o gune denk gelmistir cunku yumurta olmadan hamile kalmak imkansiz. Sen yine de degerlendirebildigin kadar degerlendir gunleri gerisi Allaha kalmis. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor. İnsallah hemencecik kavusursun bebisine

eşim pazar akşamı gelecek. Annemi çağırdım, o gelecek yarın akşam. Bana çok iyi gelecek. Anneme daha söylememiştim hamile olduğumu. Kalp atışlarını dinlemeye götürecektim geldiğinde. Şimdi durum böyle olunca, ben öncesinden bir daha doktora gideyim dedim. inşallah iyi haber yerine kötü haber vermek zorunda kalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…