Saol kuzum insallah hepimizin yuzu gulecek hep birliktecharmant Veson mavimli Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
Canımmm Allah senin de yüzünü güldürsün.. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıcaksın inanıyorum ben.. Burası çok güzel gerçekten.. Sen şimdi dinlen canım tamam.. Öpüyorum kocamancharmant Veson mavimli Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
Amin. inşallah senin de yüzün gülsün, kucağın bebişinle dolsun bir an evvel.charmant Veson mavimli Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
Allah sendende razi olsun. Mutluluk nasil paylastikca cogalirsa acida paylastikca azalir. Sende iyi ki varsin canim Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaALLAH.charmant Veson mavimli Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
charmant Veson mavimli Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
Amin canım benim çok sağolasın. İnşallah güzel haberler alırım.mavimli canim bugun kontrolun var. İnşallah hayirli, guzel haberler alirsin. Allahim yuzunu guldursun inşallah. Bizleri haberdar etmeyi unutma, hakkinizda hayirlisi olsun.
Iyiyim canim hamdolsun. Sen nasilsin? Benim kontrol persembeye kaldi. Bekliyorum bakalim. Senin msjinda beni derinden etkiledi. Duygusalim agliyorum herşeye.Canım nasılsın?
Kacta randevun? Tek gitmiceksin di mi?Amin canım benim çok sağolasın. İnşallah güzel haberler alırım.
ben de depresyonda gibiyim bütün gün hiçbir iş yapmadan yatıyorum, çok keyifsizim sorma. Sen henüz kalp atışı için gitmedin değil mi? en son ne zaman gitmiştin doktora?Iyiyim canim hamdolsun. Sen nasilsin? Benim kontrol persembeye kaldi. Bekliyorum bakalim. Senin msjinda beni derinden etkiledi. Duygusalim agliyorum herşeye.
komşumla gideceğim. onun da doktoru zaten. saat üçte bakalım.Kacta randevun? Tek gitmiceksin di mi?
Canım ben cumartesi acile gittim asistan doktor vardı o gösterdi kalp atışını ama asıl randevu persembe günü. Doktorumu değiştirdim. Çarşambaydı aslında ama yeni doktora perşembeye bulabildim randevu. Yat dinlen canım boşver iş güç yapılır bir şekilde ama içine kapanma, eşin ne zaman gelecek?ben de depresyonda gibiyim bütün gün hiçbir iş yapmadan yatıyorum, çok keyifsizim sorma. Sen henüz kalp atışı için gitmedin değil mi? en son ne zaman gitmiştin doktora?
tatlim anliyorum seni inanki..suan kiyaslama yapiyorsun eski insanlarla ama artik hicbirsey eskisi gibi degil ne hava ne su nede yiyecekler.. O sebeple gecmisteki insanlar kadar sansli degiliz. İki gun once tvde izledim dr 25 yasindaki butun bayanlarin yumurta rezervini kontrol ettirip gerekiyorsa dondurma yontemini kullanmalarini soyledi. Yani kotuye gidiyor durumlar.. Bizden sonraki nesiller daha da zorlanacaklar. O arkadasinin da yumurtlama zamani o gune denk gelmistir cunku yumurta olmadan hamile kalmak imkansiz. Sen yine de degerlendirebildigin kadar degerlendir gunleri gerisi Allaha kalmis. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor. İnsallah hemencecik kavusursun bebisineYumurtlama zamanıı diyorsan daha önce yapmıştım canım ovulasyon testi.
Artık onuda bıraktım.
Yani düşününce bu meseleler ile ilgili çok kuruyoruz herhalde kendimizi. Denemediğimiz şey kalmıyor.
Düşünüyorum da öncede bu tarz şeyler biliniyormuydu acaba? Annelerimizin ananelerimizin dönemindee :)
İlk geceden hamile kalanlar acaba şans eseri mi yumurtlama dönemiydii :)
Evet internet ortamında genel olarak yumurtlama döneminden 14.güne denk gelen gunler olarak bahsediliyor ama ben doktorumla bu konuyu konuştuğumda o bir genelleme asslında her insanın yumurtlama zamanı ayrıdır ve o ay yumurtlama olmama olasılığıda var demişti.
Yani illa her ay yumurtlayacakmışız diye birşey yokmuş.
Son olarak da bahsettiğim gibi birde regl bitimi hemen ilişkiye girdim 2 gün arka arkaya.
Arkadaşım yeni evlenmişti hatta düğününde regldi. Balayının 2.günü birlikte olmuşlar zatn sonrada hamile kaldı :)
eşim pazar akşamı gelecek. Annemi çağırdım, o gelecek yarın akşam. Bana çok iyi gelecek. Anneme daha söylememiştim hamile olduğumu. Kalp atışlarını dinlemeye götürecektim geldiğinde. Şimdi durum böyle olunca, ben öncesinden bir daha doktora gideyim dedim. inşallah iyi haber yerine kötü haber vermek zorunda kalmam.Canım ben cumartesi acile gittim asistan doktor vardı o gösterdi kalp atışını ama asıl randevu persembe günü. Doktorumu değiştirdim. Çarşambaydı aslında ama yeni doktora perşembeye bulabildim randevu. Yat dinlen canım boşver iş güç yapılır bir şekilde ama içine kapanma, eşin ne zaman gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?