Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ne demek canim benim. İnşallah herşey güzel olacak sizin için. Bizde bir doktor asistani kadar olduk maşallahimiz var :)

Öyle deme biz de yarı Dr uz artık

Benim Dr bana diyorki seni Yanıma yardımcı alacağım:)))

Ben doktora gittigimde o kadar detayli anlatiyordum ki bana dersini iyi calismissim diyen de oldu ne is yapiyorsunuz diyende. Kucuk doktorlariz biz :)

Dogru valla

charmant canım testlerinde bencede çok önemli bir problemin yok inş. Sorunsuz bi şekilde herşey hallolur busefer...bu aynı korunmayı bırakıyırsunuz?
Arkadaşlar buarada ben tüm ilaçları bıraktım. Dr. Öyle söyledi...iğnede yapmıyorum. Halen hiçbir lekem gelmedi dr a ne zaman düşük yaparım dedim. Süre verirsem kafaya takarsın dedi. İnş. Sorunsuz bi şekilde olur düşüğüm...şuan bi korku kapladı...süreci bilememek çok kötü...

Kızlar sağ kasigimda yumurtlama ağrısı gibi ağrı var ara ara giriyor sürekli devam etmiyor hatta oturunca falan baskı oluyor. Acaba yumurtluyor muyum dedim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cok silik çıktı anlamadım ki nedir bu ağrı

Saol kuzum seni cok rahatsiz etmek istemedim.. ocak adetimden sonra birakicaz canim yani subat basina denk gelir. Kurtaj daha mi kotu olurdu yani belirsizlik benim canimi cok skiyor O yuzden ben kurtaj isterdim sanki...

Usutmus olabilir misin ki canim gecmis olsun..

Saol kuzum seni cok rahatsiz etmek istemedim.. ocak adetimden sonra birakicaz canim yani subat basina denk gelir. Kurtaj daha mi kotu olurdu yani belirsizlik benim canimi cok skiyor O yuzden ben kurtaj isterdim sanki...
Canım busefer dra güvenmek istedim. O kendin düşür dedi ama haftaya çarş bhcg ve progesteron ölçtürüp yollayacağım. Belki de duruma göre o söyleyecek yapalım diye bilmiyorum canım şimdilik bekliyorum....

Canım yumurtlamandan ne kadar geçti? Benim yumurtlamadan 3gün sonra sağ kadığımda başlamıştı ve adete kadar ağrı geçmed ve hamile olduğumu öğrendim. İnş senin de öyle olmuştur canım...

Canım yumurtlamandan ne kadar geçti? Benim yumurtlamadan 3gün sonra sağ kadığımda başlamıştı ve adete kadar ağrı geçmed ve hamile olduğumu öğrendim. İnş senin de öyle olmuştur canım...

Bir hafta geçti canım bata 8 gün kaldı benimde bir kaç gundur var işte ne bileyim hamileliktendir inşallah ama hamilelik konusunda o kadar umutsuzum ki başka biseylere yoruyorum hep ama inşallah hamileliktendir Rabbim bana da bu mucizeyi yasatir.

Usutmus olabilir misin ki canim gecmis olsun..

Canım sanmıyorum çünkü dikkat ediyorum ayağımda çorap ve patikle oturuyorum üstümde hirka falan zaten evimiz merkezi sistem kalorifer o yüzden soğuk olmuyor ama bilemedim yine de olabilir belki... Senin tahlilleri sorunsuz çıkmasına sevindim canım :) hayirlisiyla gelsin artık bebis :)

Tesekkur ederim canim yarin da tahlil yaptiricam insallah o da iyi cikar.. Sen de umarim annisler arasina katilirsin

Sağlıkla gelsin cnm inş neden olmasın ama öyle dua et önce cnm...

Sag ol canim gidicem doktora insallah

Kürtaj olunca en az iki ay korunma veriyor kendi kendine düşerse korunma olmuyor ben o Yüzden çok istedim kendi düşsün ama olmadı kürtaj sonrası da 40-50 gün regl gelmiyor triton-x in durumu farklı inşallah kısa zamanda kendiliğinden düşer

İnsallah canim.. Sen nasil oldun agrin sizin yoktur insallah..

İnsallah canim.. Sen nasil oldun agrin sizin yoktur insallah..
Bugün 28. Gün Ağrı sızı yok çok şükür geçen gün 4 gün kadar leke Tarzı kanama oldu Dr artarsa gel dedi ama bitti 5 gündür temiz.ara kanamalar normalmiş kürtajdan sonra yaşayan çok.50-60 günde regl olanlar var.acaba ben bu ay yumurtlayacak mıyım???? Ben ateş takibi yapıyorum merak ettim.henüz ovulasyon yok.

Canım daha küçük olduğu için kürtaja gerek yokmdedî dr. Diğer hamileliğimde 10 haftalık olduğu için îçeride parça kalmasın diye düşük sonrası kürtaj yapıldı. Onun ağrısı çok fenaydı, inş budefer öyle olmam tek korkum o...kürtajdan sonra dr 3 ay korunun demişti...bunda nolucak bilmiyorum, şuan hissiszleştim resmen...allahım înş çok uzamadan hayırlısıyla atlatırım...allahım yeni yıla üzüntülerimizi geride bırakıp girelim inş...
Canım ben kürtajdan tam 27gün sonra adet olmuştum. Adet düzenî nasılsa genelde öyle olur demişti dr. Ama bazıkarının uzayabiliyormuş. Yumurtluyırsundur belki cnm, siz korunacakmısınız peki?

Eve cnm küçük olduğu için şanslısın inşallah çok Can'ın yanmadan bu Süreci atlatırsın

Adet düzeni ÇOĞU kişide kürtajdan sonra bozuluyor benimki de gecikecek ANLAŞILAN daha yumurtlamadım bile 2. Regl a kadar korunma var sonra hsg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…