Ne demek canim benim. İnşallah herşey güzel olacak sizin için. Bizde bir doktor asistani kadar olduk maşallahimiz var :)
Öyle deme biz de yarı Dr uz artık
Benim Dr bana diyorki seni Yanıma yardımcı alacağım:)))
Ben doktora gittigimde o kadar detayli anlatiyordum ki bana dersini iyi calismissim diyen de oldu ne is yapiyorsunuz diyende. Kucuk doktorlariz biz :)
Saol kuzum seni cok rahatsiz etmek istemedim..charmant canım testlerinde bencede çok önemli bir problemin yok inş. Sorunsuz bi şekilde herşey hallolur busefer...bu aynı korunmayı bırakıyırsunuz?
Arkadaşlar buarada ben tüm ilaçları bıraktım. Dr. Öyle söyledi...iğnede yapmıyorum. Halen hiçbir lekem gelmedidr a ne zaman düşük yaparım dedim. Süre verirsem kafaya takarsın dedi. İnş. Sorunsuz bi şekilde olur düşüğüm...şuan bi korku kapladı...süreci bilememek çok kötü...
Usutmus olabilir misin ki canim gecmis olsun..Kızlar sağ kasigimda yumurtlama ağrısı gibi ağrı var ara ara giriyor sürekli devam etmiyor hatta oturunca falan baskı oluyor. Acaba yumurtluyor muyum dedim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cok silik çıktı anlamadım ki nedir bu ağrı
Canım busefer dra güvenmek istedim. O kendin düşür dedi ama haftaya çarş bhcg ve progesteron ölçtürüp yollayacağım. Belki de duruma göre o söyleyecek yapalım diye bilmiyorum canımSaol kuzum seni cok rahatsiz etmek istemedim..ocak adetimden sonra birakicaz canim yani subat basina denk gelir. Kurtaj daha mi kotu olurdu yani belirsizlik benim canimi cok skiyor O yuzden ben kurtaj isterdim sanki...
Canım yumurtlamandan ne kadar geçti? Benim yumurtlamadan 3gün sonra sağ kadığımda başlamıştı ve adete kadar ağrı geçmed ve hamile olduğumu öğrendim. İnş senin de öyle olmuştur canım...Kızlar sağ kasigimda yumurtlama ağrısı gibi ağrı var ara ara giriyor sürekli devam etmiyor hatta oturunca falan baskı oluyor. Acaba yumurtluyor muyum dedim ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cok silik çıktı anlamadım ki nedir bu ağrı
İnsallah agrisiz sizisiz kolayca gecer canim benim...Canım busefer dra güvenmek istedim. O kendin düşür dedi ama haftaya çarş bhcg ve progesteron ölçtürüp yollayacağım. Belki de duruma göre o söyleyecek yapalım diye bilmiyorum canımşimdilik bekliyorum....
Canım yumurtlamandan ne kadar geçti? Benim yumurtlamadan 3gün sonra sağ kadığımda başlamıştı ve adete kadar ağrı geçmed ve hamile olduğumu öğrendim. İnş senin de öyle olmuştur canım...
Usutmus olabilir misin ki canim gecmis olsun..
Tesekkur ederim canim yarin da tahlil yaptiricam insallah o da iyi cikar.. Sen de umarim annisler arasina katilirsinBir hafta geçti canım bata 8 gün kaldı benimde bir kaç gundur var işte ne bileyim hamileliktendir inşallah ama hamilelik konusunda o kadar umutsuzum ki başka biseylere yoruyorum hepama inşallah hamileliktendir Rabbim bana da bu mucizeyi yasatir.
Canım sanmıyorum çünkü dikkat ediyorum ayağımda çorap ve patikle oturuyorum üstümde hirka falan zaten evimiz merkezi sistem kalorifer o yüzden soğuk olmuyor ama bilemedim yine de olabilir belki... Senin tahlilleri sorunsuz çıkmasına sevindim canım :) hayirlisiyla gelsin artık bebis :)
Sağlıkla gelsin cnm inş neden olmasın ama öyle dua et önce cnm...Bir hafta geçti canım bata 8 gün kaldı benimde bir kaç gundur var işte ne bileyim hamileliktendir inşallah ama hamilelik konusunda o kadar umutsuzum ki başka biseylere yoruyorum hepama inşallah hamileliktendir Rabbim bana da bu mucizeyi yasatir.
Canım sanmıyorum çünkü dikkat ediyorum ayağımda çorap ve patikle oturuyorum üstümde hirka falan zaten evimiz merkezi sistem kalorifer o yüzden soğuk olmuyor ama bilemedim yine de olabilir belki... Senin tahlilleri sorunsuz çıkmasına sevindim canım :) hayirlisiyla gelsin artık bebis :)
Sag ol canim gidicem doktora insallahinsallah kuzum bizim zamanimiz gelmistir artik..
bence doktoru dinleyin derim ben de asilamayi olumlu bulmuyorum.
o bir apse olabilir canim eger oyleyse meraklanma kolaylikla sorun gideriliyor salgi bezi kanallarinda tikanma olabiliyor bazen mutlaka bir dr a gorun gecmis olsun.
yumurtlama kanamasi yasiyor olabilirsin. Test icin erken dort gun kala yapilabilir. İnsallah hamilesindir
eee bana niye bakti simdi bu peki
Sağlıkla gelsin cnm inş neden olmasın ama öyle dua et önce cnm...
Kürtaj olunca en az iki ay korunma veriyor kendi kendine düşerse korunma olmuyor ben o Yüzden çok istedim kendi düşsün ama olmadı kürtaj sonrası da 40-50 gün regl gelmiyorSaol kuzum seni cok rahatsiz etmek istemedim..ocak adetimden sonra birakicaz canim yani subat basina denk gelir. Kurtaj daha mi kotu olurdu yani belirsizlik benim canimi cok skiyor O yuzden ben kurtaj isterdim sanki...
İnsallah canim.. Sen nasil oldun agrin sizin yoktur insallah..Kürtaj olunca en az iki ay korunma veriyor kendi kendine düşerse korunma olmuyor ben o Yüzden çok istedim kendi düşsün ama olmadı kürtaj sonrası da 40-50 gün regl gelmiyortriton-x in durumu farklı inşallah kısa zamanda kendiliğinden düşer
Bugün 28. Gün Ağrı sızı yok çok şükür geçen gün 4 gün kadar leke Tarzı kanama oldu Dr artarsa gel dedi ama bitti 5 gündür temiz.ara kanamalar normalmiş kürtajdan sonra yaşayan çok.50-60 günde regl olanlar var.acaba ben bu ay yumurtlayacak mıyım???? Ben ateş takibi yapıyorum merak ettim.henüz ovulasyon yok.İnsallah canim.. Sen nasil oldun agrin sizin yoktur insallah..
Kürtaj olunca en az iki ay korunma veriyor kendi kendine düşerse korunma olmuyor ben o Yüzden çok istedim kendi düşsün ama olmadı kürtaj sonrası da 40-50 gün regl gelmiyortriton-x in durumu farklı inşallah kısa zamanda kendiliğinden düşer
Canım daha küçük olduğu için kürtaja gerek yokmdedî dr. Diğer hamileliğimde 10 haftalık olduğu için îçeride parça kalmasın diye düşük sonrası kürtaj yapıldı. Onun ağrısı çok fenaydı, inş budefer öyle olmam tek korkum o...kürtajdan sonra dr 3 ay korunun demişti...bunda nolucak bilmiyorum, şuan hissiszleştim resmen...allahım înş çok uzamadan hayırlısıyla atlatırım...allahım yeni yıla üzüntülerimizi geride bırakıp girelim inş...Bugün 28. Gün Ağrı sızı yok çok şükür geçen gün 4 gün kadar leke Tarzı kanama oldu Dr artarsa gel dedi ama bitti 5 gündür temiz.ara kanamalar normalmiş kürtajdan sonra yaşayan çok.50-60 günde regl olanlar var.acaba ben bu ay yumurtlayacak mıyım???? Ben ateş takibi yapıyorum merak ettim.henüz ovulasyon yok.
Eve cnm küçük olduğu için şanslısın inşallah çok Can'ın yanmadan bu Süreci atlatırsınCanım daha küçük olduğu için kürtaja gerek yokmdedî dr. Diğer hamileliğimde 10 haftalık olduğu için îçeride parça kalmasın diye düşük sonrası kürtaj yapıldı. Onun ağrısı çok fenaydı, inş budefer öyle olmam tek korkum o...kürtajdan sonra dr 3 ay korunun demişti...bunda nolucak bilmiyorum, şuan hissiszleştim resmen...allahım înş çok uzamadan hayırlısıyla atlatırım...allahım yeni yıla üzüntülerimizi geride bırakıp girelim inş...
Canım ben kürtajdan tam 27gün sonra adet olmuştum. Adet düzenî nasılsa genelde öyle olur demişti dr. Ama bazıkarının uzayabiliyormuş. Yumurtluyırsundur belki cnm, siz korunacakmısınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?