Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Günaydın kızlar nasılsınız? Sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var bu ay aşılama denedik ama tutmadı dün doktora gittim ve aşılamanın zaman kaybı olabileceğini bu yüzden tüp bebek yaptırmanın daha çabuk sonuç verebileceğini söyledi. Düşünün dedi. Kafam çok karışık ne yapicagimiza karar veremiyoruz

Kizlar ya bi yardim edin iki haftadir iliski sirasinda kasik agrim vardi esimde dediki vajina girisinde bi tumsek var dedi ben de baktim hakkaten iceri giriste bi tumsek var bu ne ya

Canim ne kadar zamandir deniyorsunuz? Esinde yada sende herhangi bir saglik sorunu var mi? Tup bebek tabiki bir care kotu bisey gibi gormemek lazim. Her turlu kontrollerinizi yaptirdiniz mi?

Kizlar ya bi yardim edin iki haftadir iliski sirasinda kasik agrim vardi esimde dediki vajina girisinde bi tumsek var dedi ben de baktim hakkaten iceri giriste bi tumsek var bu ne ya
Merhaba canim inan ilk defa duydum boyle bisey. Doktora gorunmende fayda var, bir sorunda yoksa icini rahatlatmis olursun varsada cozumlerini bulursunuz. Gecmis olsun.

arkadaşlar adetime 10 var az az kanamam oluyo test yaptım negatif çıktı test için erken mi yoksa başka bişey mi vardır böyle bişi yaşayan varmı

Arkadaslar suan disardayim musait olunca okuyucam yazdiklarinizi bugun adetimin ucuncu gunu gittim tahlil yaptirdim sonucu paylasmak istedim sizlerle dr bir problem yok dedi bir de siz bakar misiniz?

Arkadaslar suan disardayim musait olunca okuyucam yazdiklarinizi bugun adetimin ucuncu gunu gittim tahlil yaptirdim sonucu paylasmak istedim sizlerle dr bir problem yok dedi bir de siz bakar misiniz?
Eki Görüntüle 1726808
Canim lh hormonu fsh hormonuyla ayni degerlerde olmali diye kabul ediliyor. Ancak benim lh'de fshtan yuksekti. Birde testesteron cok az dusuk cikmis ama o cok onemli degil sanirim. Digerleri gayet iyi cikmis. Prolaktine bakmamislar sanirim. Keske ona da bakilsaymis.

arkadaşlar adetime 10 var az az kanamam oluyo test yaptım negatif çıktı test için erken mi yoksa başka bişey mi vardır böyle bişi yaşayan varmı
Canim kac gunde bir adet goruyosun? Normalde yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunuyor ortalama. Test icin cok erken.

yani şimdi normal dimi bide prolaktin de var kuzum gözünden kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…