Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
hayır demedi sadece normal önemli değil dedi teşekkür ederim cevap verdiğin için canım
Benimde lh fshtan yuksek cikmisti canim. Ama banada doktor hic bisey soylememisti. Internette okudugum kadariyla fsh kacsa lh de o degerde olmali yani birbirine yakin olmali. O yuzden sordum doktor bisey dedi mi diye. Ama onemli degil dediyse onu dinleyelim. Cok şükür hersey normale dönüyor canim, inşallah kisa zamanda hersey istedigin gibi olur.

Arkadaslar suan disardayim musait olunca okuyucam yazdiklarinizi bugun adetimin ucuncu gunu gittim tahlil yaptirdim sonucu paylasmak istedim sizlerle dr bir problem yok dedi bir de siz bakar misiniz?
Eki Görüntüle 1726808
Canım sonuçların benim sonucuma çok benziyor. Lh benim de fazlaydı, senin de öyle.. Benim doktorum da bir sorun olmadığını söyledi, ben 2 3 kere sordum. Ona güveniyorum. Bence de sende de sorun yok canım. Belli ki biz erken yumurtluyoruz. Hsg istedi mi

insallah kuzum bizim zamanimiz gelmistir artik..

bence doktoru dinleyin derim ben de asilamayi olumlu bulmuyorum.

Kizlar ya bi yardim edin iki haftadir iliski sirasinda kasik agrim vardi esimde dediki vajina girisinde bi tumsek var dedi ben de baktim hakkaten iceri giriste bi tumsek var bu ne ya
o bir apse olabilir canim eger oyleyse meraklanma kolaylikla sorun gideriliyor salgi bezi kanallarinda tikanma olabiliyor bazen mutlaka bir dr a gorun gecmis olsun.

arkadaşlar adetime 10 var az az kanamam oluyo test yaptım negatif çıktı test için erken mi yoksa başka bişey mi vardır böyle bişi yaşayan varmı
yumurtlama kanamasi yasiyor olabilirsin. Test icin erken dort gun kala yapilabilir. İnsallah hamilesindir

Cnm LH yüksek ama çok değil 12,6iken 13,2 çıkmış bir de testesteron yani erkeklik hormonu az düşük çıkmış:))) benim Dr hiç testesterona bakmadı ilginç:)))
eee bana niye bakti simdi bu peki

Doktorun tek dedigi adetun gecikiyor mu sorusu oldu gorunce ben de hayir dedim. İnsallah sorun olmaz.

Bir de Tiroid hormonlarına bakılmamış o da çok önemli gebeliğe engel olabiliyor tsh t4 falan baksaydı keşke
Onlara gecen sene baktirmistim hepsi normaldi. Zaten hamile kalabiliyorum surdurmede problem var ya benim ondan ben daha cok pihtilasma genetik fln onlardan supheleniyorum aslinda...bunlar da etken mi bilmiyorum ama baktirayim istedim.

İnsallah sorun cikmaz canim. Hsg istemedi..ege uni.ye de bir gideyim bakalim ordan ne cikacak..

Doktorun tek dedigi adetun gecikiyor mu sorusu oldu gorunce ben de hayir dedim. İnsallah sorun olmaz.
Canım benim doktorum da aynısını sordu. Muhtemel pco olabilir mi diye soruyor onu. Bana da sordu çünkü ne ultrasonda pco görüntüsü var ne de adette gecikme.. Dolayısıyla, düzenli regl oluyorsan pco bile olsan gebeliğe engel bir durum olmuyor dedi bana. Bence güven doktoruna

İnsallah sorun cikmaz canim. Hsg istemedi..ege uni.ye de bir gideyim bakalim ordan ne cikacak..
Sonuçları da al yanına, bir de orada yorumlasınlar içini ferah tut, sen hamile kalabiliyorsun ayrıca, bence sende önemli olan genetik test

Evet canim adet gecikmesi vs olmadigindan tek basina bu tahlillet cok bisey ifade etmiyor. Takilacak bir durum yok cok sukur. Bu arada banada testesteron falan bakilmisti bi zarari olmaz fazla tahlilden :)

Onlara gecen sene baktirmistim hepsi normaldi. Zaten hamile kalabiliyorum surdurmede problem var ya benim ondan ben daha cok pihtilasma genetik fln onlardan supheleniyorum aslinda...bunlar da etken mi bilmiyorum ama baktirayim istedim.
Iyi yapmışsın cnm genetik de baktır unutma üç düşük yaşadım de kafanda bir hikaye uydur Detaylı sorabilir evde düşürdüm falan de kaç haftalıklardı falan diye sorabilir eşin de kan veriyor.ben de 2. Regl da senin gibi ne var ne yok baktıracağım genetik bakılmıştı hormonlar bir gözden geçsin ardından hsg Hayırlısı bakalım amh bakılıyor mu devlette bilmiyorum onu da merak ediyorum

Amh devlette bakiliyormus. Onu da sordum :) duzenli adet olup hamile kalabiliyorsan gerek yok dedi bana insallah hepimiz icin guzel bir yil olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…