Ben çok sinirli oluyorum hele gecikirse varya uuu :)) ama bende çok duygusal olurum bi keresinde annemler sevdiğim yemeği bitirmisler bana birakmamislar diye kapilara vura vura ağladım nasil bi psikopat oluyosam
ay sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :)))) bu zamanlarda gerçekten psikopata bağlıyoruz acı gerçek :)
Amin cumlemizi guldursun inşallah Rabbim :)) bide çok agresif olduğumdan yedi cihan anliyo senin ya gecikmiş yada gelmiş diyorlarbence hepimizin içinde bi psikopat var
merhaba herkese ben her ay regl olmadan önce duygusallaşırdım ama daha önce hiç böyle olmamıştım şu bir kaç gün her yanlız kaldığımda saatlerce ağlıyorum neden arıyorum sanki ağlamak için çok kötü hissediyorum kendimi değersiz gibi. sanki boşuna amaçsız yaşıyomuşum gibi uyuyamıyorum düşünmekten aklıma bütün olumsuzlukları getiriyorum pozitif düşünemiyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı nasıl yenebilirim bunu çevremdekileri kırmaktan korkuyorum yardım edin bana
Pms'i hepimiz yasiyoruz :)
Ben bir keresinde cayima seker atmayi unuttugum icin oturup aglamistim. Donem donem duzeyi degisse de kabullenmek gerek.
evlenmeden önce hep bağırıp çağırırdım sinir hat safada olurdu
evlendim yine bağırıp çağırıyorum o dönemde işin komiği mal gibi bi şefkat geliyor normal zamanda aramam sormam kayınvalidemi arayıp çağırasım geliyor sonra ilk günü atlatınca niye böyle mallaştım diye bir daha sinir basıyor
en çok bana koyan ise normal zamanda da sinirlensem de eşimin ayyy vivan gecikti mi neden böyle oldun demesi :) düşün ne kadar sinir basıyorsa
Pms'i hepimiz yasiyoruz :)
Ben bir keresinde cayima seker atmayi unuttugum icin oturup aglamistim. Donem donem duzeyi degisse de kabullenmek gerek.
Ben çok sinirli oluyorum hele gecikirse varya uuu :)) ama bende çok duygusal olurum bi keresinde annemler sevdiğim yemeği bitirmisler bana birakmamislar diye kapilara vura vura ağladım nasil bi psikopat oluyosam
Hahahah kiyamadim bildigin sana
Ben de berbat olurum, ne kafa kaliyor, ne sinir...
Katila katila aglanir mi yahu, bildigin katilmak ama neye agliyorum belli degil...
Neyse kisacasi cok takilma, sorgulamada, agla, uyu, ye, ic, gecsin gitsin...
Benimde geciktigi hemen anlasiliyobu iyi değil aslında anlamayan kalmiyo bide soruluyor
beni bu halimle güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün bende evdekilere üzülüyorum mantıklı düşününce ama elimde olan bişey değil bi anda patlama yaşıyorum Allah yardım etsin tüm bayanlara :)
Benimde iki buçuk senelik ilişkim var sağolsun o da anliyo bana kiziyo ama çok cektiriyorum ona ondan :)) en ufak şeyden kavga cikarip agliyorum sen niye boyle oldun ya gecikti mi napti yeter ya olda bende rahatlim diyoevet hiç iyi değil erkek arkadaşım anlıyo benimde yine o dönemdesin galiba sen falan diye utanıyorum çok ama illa belli oluyo
Ah ah o PMS yok mu adet olmadan önce hep resmen kendimi yerin dibine sokuyorum. Başarısız ilişkilerim aklıma geliyor ayrılıklar o üzen utandıran anılar vs vs moralimi dibe sokacak ne varsa hepsi işte. Diyorum ben gibi rezil yetersiz biri var mı şu dünya da varlığım hata filan demeye başlıyorum. Alıngan oluyorum hassaslık had safhada zaten. Şu an zaten adetimin 3. günü biraz rahatladım nispeten ama her ay tekrarlanan olay. Bir de çok ağrılı sancılı geçerki o da eşantiyonu zaten.
evlenmeden önce hep bağırıp çağırırdım sinir hat safada olurdu
evlendim yine bağırıp çağırıyorum o dönemde işin komiği mal gibi bi şefkat geliyor normal zamanda aramam sormam kayınvalidemi arayıp çağırasım geliyor sonra ilk günü atlatınca niye böyle mallaştım diye bir daha sinir basıyor
en çok bana koyan ise normal zamanda da sinirlensem de eşimin ayyy vivan gecikti mi neden böyle oldun demesi :) düşün ne kadar sinir basıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?