regl öncesi duygusallık :(

duygusal olmakla birlikte bu tür belirtilere itibar etmeyen biri olarak bir kaç gün öncesinde duygusal mana da yerlerdeydim.her şeyi bahane etmek de mümkün oluyor üstelik.elimde çikolata geziyordum.bildiğin regl öncesi sendrom yani.

Ben çok sinirli oluyorum normalde de sinirliyim zaten ama regl döneminden önce x10 oluyor :) dün erkek arkadaşımla kavga ettim hatta çocuğun herşeyine kızıyorum tersliyorum bağırıyorum ne oluyor sana ya dedi senmisin öyle söyleyen daha çok bağırdım konuşmuyorum şimdi:) hep hormonlar yüzünden bizim suçumuz yok :)) bir kere de annem bana neden çay içermisin demedi diye sinirden bağıra çağıra ağlamıştım hahaa hangi kafadaysam:) çok normal yani hepimizde oluyor:) bazen odadan çıkasım gelmiyor ergen triplerine giriyorum yataktan çıkmıyorum karanlıkta duruyorum falan herkesten nefret de ediyorum tabi o dönem:)))

ben de bu ay öyleydim. çok gereksiz şeylere ağladım anlatsam inanamazsın :) aydan aya değişiyor bu durum bazen de çok sinirli oluyorum mesela. bazen özgüvenim düşüyor aynaya bile bakmıyorum. dert etmemek lazım regl olunca normale dönülüyor hemen

yanlız değilmişim bu durumda olan onu anladım :) bizim bi suçumuz yok zaten hep hormonların suçu :) teşekkür ederim cevap veren yardımcı olan herkese :*

Şu regl öncesi ve regl esnasındaki duygusallık - sinirlilik zımbırtısı yüzünden başıma 2 büyük olay geldi.
Lisedeyken en yakın arkadaşımla kavga ettik. Normal zamanda da böyle bir kavga etsek çok sinirlenirdim ama bu derece değil tabii ki. Okul bahçesinde kalabalık içinde deliler gibi bas bas bağırıp çok şiddetli tekme attım. Sonra gidip müdür yardımcısının odasında "Ben bu kızı öldüreceğim" diye bağıra çağıra 2 saat ağladım. Adam ne yapacağını şaşırdı. Normalde disipline gitmem gerekirdi böyle bir durumda sanırım. Beni eve götürmesi için babamı okula çağırdı sadece. Bütün sınıf benden nefret etti tabii. Arkadaşımla 1 yıl sonra barıştık.
Yaklaşık 4 ay önce de şimdilerde eski sevgilim olan sevgilime telefonda deliler gibi bağırdım. O da sakinleştirmedi ve üstüme çok geldi. En sonunda "Allah bin belanı versin beni bir daha sakın sakın sakın arama!" diye böğürüp telefonu suratına kapattım. Sonrasında özür dilesem de affetmedi. "Sen beni terk ettin geri dönmek istiyorsun ama kabul edemem seni. Ben bir ömür senin sinirini çekemem vs vs." dedi. Ve sonuç olarak eski sevgilim oldu.

kıyamam canım ya ama gerçekten insan kendini kontrol edemiyo bende uzaklaşmayı deniyorum dönemimde yoksa benimde başıma çok olay gelcek :) hakkında hayırlısı olsun cnm teşekkür ederm cevabn için

Regl dönemimde evin kapisini kardesimn suratina carpacagim diye camini yere indiren; canim irmik helvasi istiyor diye yapip annem komşuya dagitti bana kalmayacak diye 3saat gözlerim portleyene kadar ağlayan bir kişilik olarak yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…