Ah ah o PMS yok mu adet olmadan önce hep resmen kendimi yerin dibine sokuyorum. Başarısız ilişkilerim aklıma geliyor ayrılıklar o üzen utandıran anılar vs vs moralimi dibe sokacak ne varsa hepsi işte. Diyorum ben gibi rezil yetersiz biri var mı şu dünya da varlığım hata filan demeye başlıyorum. Alıngan oluyorum hassaslık had safhada zaten. Şu an zaten adetimin 3. günü biraz rahatladım nispeten ama her ay tekrarlanan olay. Bir de çok ağrılı sancılı geçerki o da eşantiyonu zaten.
Benimde iki buçuk senelik ilişkim var sağolsun o da anliyo bana kiziyo ama çok cektiriyorum ona ondan :)) en ufak şeyden kavga cikarip agliyorum sen niye boyle oldun ya gecikti mi napti yeter ya olda bende rahatlim diyo
benimde erkek arkadaşım anladı dün :) onada çok sinirliyim hatta öyle sinirliyim ki yanımda olsa yumruklayasım var adamı eskiden olan kavgalar aklıma geliyo bütün beni üzen şeyler paranoyak gibi bişey oldum ya beni aldatıyosa falan diye saçma sapan düşünmeye başladım şu dönem geçene kadar fazla görüşmemeye karar verdim yoksa onuda çok fena kırcam teşşekkür ederim canım cevabın için
aynen canım beni anlatmışsın sanki:13: sinirlenme , duygusallaşma hepsini birarada yaşıyorum ayrıca kokulara karşı çok hassaslaşıyorum herkesin degişik oluyor. hep hormonlar
Rica ederimaslinda dediğimiz doğru çok takmamak lazim
arkadaşlarımdan falan hiç benim gibi olan yoktu yanlız hissediyodum kendimi rahatladım burda tek ben değilmişim diye canım bende öyle kendimle kavga ediyorum resmen çok dengesizleştim nasıl hormonlarımız varsa artık :) teşekkür ederim cevabınız için
evet canım takmamak lazım zaten mantıklı düşününce ne yapıyorum ben diyor insan ama işte bi anda oluyo ne oluyosa dün şarkı açıp canım çıkana kadar ağladım sonra kendi kendime sinirlendim elime ne geçiyosa fırlattım duvara mantıklı düşününce deli gibi hissediyorum kendimi artık :)
Ben hiç duygusal yada sinirli olmuyorum bendemi acayiplik
biraz hava alip kafa dagitmak iyi oluyor öyle yapmak lazim sanirim :))
rica ederim :) ben gerçekten duyguları regl dönemimde hat safhada yaşıyorum . Çok ilginç benimde arkadaşlarım gayet normal geçiriyorlar :) galiba biz biraz fazla duygusalız
al eline kahwe cikolatanı ac müzigini kafanı dinle cnm musmutlu oll
zaten şu aralar tek mutluluk veren şeyler onlar canım :) teşekkür ederim cevabınız için
Duygusallık değil de asabiyet var.Elimden gelse herkesi kılıçtan geçireceğim
bende ikiside var canım herkesi boğazlayasım var pisikopat gibi oldum iyice hormonlar fazla geliyo galiba bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?