regl öncesi duygusallık :(

<-- Böyle dolaşıyorum o dönemde.Anlayanlar bulaşmıyor,anlamayanlarla da kavga edip rahatlıyorum.

çevremizdekilerinde işi zor kavga etmek için sebep arıyorum resmen Allah yardımcın olsun canım

Of çok oluyo hemde öyle duvara bakıp bakıp ağlıyorum benDaha düne kadarda zırlıyodum bugün oldum da ağrıdan bişi düşünemedim
Bide çikolata krizi tutar beni elim ayağım titrer 30 50 paket yesem cıksss bıkmam

benimde bugün ilk günüm ve acayip sinirliyim her şey batıyor biri bir şey söylese hiddetleniyorum bir yandan da duygusallığım üzerimde

Valla ben de genelde çok sinirli oluyorum kardeşimi boğasım geliyo,en ufak bişey de ağlamaklı oluyorum.etrafımda çıt çıksa bana batıyo.

bu zamana kadar hiç böyle bir şey farketmedim kendimde. normalde de huysuzluğum, melankolikliğim, hassaslığım vardı belki de ondan ayırt edemedim bilmiyorum..
fakat bir değişim yaşadım, bir daha ki sefere dikkat etcem unutmazsam, bakalım olacak mı..
ama tatlı isteğim oluyor ara ara...

Erkeklerin böyle derdi yok valla ne özeniyorum. Her yaklaştığında strese giriyorum. Melankoliye bağlamak cabası

ben resmen ogunlerden once teror yaprdim evde.kendini buna odakla yapmicam de ve zamanla yapmiyorsun

Ohooo..Ben duygusallaşmanın yanında bir de canavarlaşıyorum..

Mutfakta tavuk parçalayan anneme "katiiiillllll, katilsiin sen katiiilll" diye bağırıp, ergenler gibi 1 saat yatağımda ağladığımı bilirim.

Sinir, tahammülsüzlük de cabası..

Çok çekilmez oluyorum ben regl öncesi

Ben de cooook sinirli oluyorum normalde de sinirli bi yapim var zaten hele o gunlerde... artik annemle babama bulasmayim diye odamdan cikmiyorum bu defa da sevgilime sariyorum kavga etmek istiyorum bir suru laf soyluyorum gecmisteki seyleri hatirlayip kiziyorum cocuk cevap bile vermiyor askim biliyorum ozel gunundesin dok icini rahatla diyor allahiimm daha da sinirleniyorum! canim sevgilim benim asiri anlayisli ve benimle ilgili her seyi biliyor beni iyi taniyor coook seviyorum onu yaa. Iste bir de sinirin yanisira boyle sevgi pitircigi yapiyor beni bu pms hem kavga etmeye calisiyorum hem de cooookk sevgi dolu oluyorum benim de aklim karisiyor isimiz zor vallahi

kızlar abartıyo musunuz bana mı öyle geldi ?

reglin bu kadar etkilemesi bilimsel olarak açıklanamaz yanii.

vucüdunuzda ve ruhunuzda bazı degişiklikler yaratması elbette ki normal ama bu kadarı fazla ama.

bence siz ''özel gün'' adı altında kendinizi nazlandırmaya yer arıyosunuz.

Valla persembe aksami iki yasindaki oglua ve otuzyedi yasindaki esime regli donemime girdim haberiniz olsun diye soyleniyordum dusunun artik

Ben her zaman sinirli olduğum için regl dönemlerinde ayrıyeten sinirli olamıyorum

sadece bende var diye üzülüyodum yanlız hissetmedim kendimi içim rahatladı sağolun :)

Hormonlariniz her ay ayni duzeyde olacak diye bir kural yok. Ayrica bu aralar sıkıntıli gunler geciriyor musunuz? Cevap hayir bile olsa bilincaltinizda eminim binlerce sey vardir. Umarim kolayca atlatirsiniz. Bence aglamaktan korkmayin insanin aglarken ruhen temizlendigini dusunuyorum.

evet kafama taktığım çok konu var ama bu kadar düşünüp ağlamıyodum normalde canım. ağlayınca rahatlıyorum zaten ağlayamamak daha kötü olurdu teşekkür ederim cevabınız için

Ben genelde cok huysuz oluyorum.
Uyumak istemiyorum, uyanmak istemiyorum. Acıkıyorum yemek yemek istemiyorum. Saçma sapan ruh hali.
Benim için 1 ay 3 hafta oluyo bu yüzden :))

Genel olarak duygusal ve havadan nem kapan bi yapıda oldugum için aglamalarım dikkat cekmiyo.
Sadece bi kez komedi filmi izlerken gözlerim dolmuştu. (Hangi film oldugunuda söylersem taşlanırım )

bu çoğu zaman nedensiz oluyor da hele başka dertlerin üstüne denk gelince bende o dönemlerde kendimi ağlanıp sızlanmaktan alamıyorum. birisi bana birşey demesin hemen ağlıyorum. nedensiz ağlayıp duygusallaşmak daha iyi. ama başka dertlerinde olunca çok dert etmeyeceğin birşeyi bile abartarak saatlerce ağlayabiliyorsun. zaten duygusal insanların birde o dönemlerde yanımıza yaklaşılmıyor.. psikolojik bir durum geçmesini beklemek sevilen insanlarla vakit geçirmek lazım. yada en iyisi yalnız kalıp uyumak dinlenmek seçime göre atlatmak lazım çaresi yok çünkü. ama kendini ne olursa olsun değersiz hissetme.bu dünyada bir eşya bile bir değere sahipken senin değersizliğin gibi birşey söz konusu olamaz.o dönemlerde psikolojik olur üzülme :)

geceden bişey olur bana. geçmişte kötü ne varsa hatırlarım eşimle ilgili falan. sonra boşa bu adamı gitsin bile derim içimden. sabah bi bakmışım hastalanmışım. kocamı ararııım.

aşkkuşummmm nasılsınn diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…