Regl sıkıntıları yaşayan varmı ??? Patlamak üzereyim ben

elmuhibbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
1.888
543
173
Arkadaşlar bu konuda tekmiyim bilmiyorum ama regl olduğum zaman çıldıracak gibi oluyorum
Sıkıntı stres, sinir, alınganlık, uykusuzluk, ufacık şeyde ağlamak şiddetli ağrılar artık dayanamıyorum kendimi çekemiyorum çok bunaldım [emoji17][emoji17]

gecen ayda ben öyleydim...
sinirimden nerdeyse bardak canak kırmayı bile düşünmedim degil
sancıda zaten cabası
işyerinde uyudum öğleye kadar

bu ay şükür iyi gecio şuanda... sancım olmadı ve cok şaşırdım zaten.
yine aynı olucak diye cok geriliyodum.
agresifliğimde pek yok

bunun cözümü yok sanırım

Çok zor ya hem ağrı hep psikolojik çöküntü heray böyle nerdeyse

cogu bayanin cektigi acilar kendi adima soyleym olmsna bir hfta kla stres baslar bitr bir haftada oyle alnganlik gcer koca bir ayda bir hafta rahatim yani

Cok zor geçiriyorum ama sadece bu ay. Sanci çocuk olana kadar cejtim artik olmuyor. Simdi bu ay hem ev tasi hemde iki buçuk yasinda kızım var yardim eden yok ustune regl evi topladim ama bana sor bide.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin canım. .bebeğim olunca sancılardan kurtulurum bende inşallah

ben her ay zor geçiriyorum.

ishal, bulantı, vücutta şişkinlik, yemek yeme isteği, dizlerde dermansızlık, şiddetli karın ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, 20 lik diş her ay şişer, terleme, üşüme, her şeyden iğrenti, sinir, aşırı uyku isteği, konuşmama isteği ( efendim demek bile zulümdür. )

sayim mi daha?

ve bugün ilk günüm. öliim ben daha iyi

Bende acayip kötü oluyorum...sürekli aglayasim geliyor sinirlendigim an elime geçirdiğimi kırmak istiyorum.ve bu dönemde herşey gözüme batiyo...artık regl olmak istemiyorum.

Ölme ölme .benimde 2. Ağrılar vaar uyku vaar ama uyuyamıyorum. Duygularım çook hassas heran ağlayabiliyorum off off bi bitse bu günler

yanlız değilsin

Ölme ölme .benimde 2. Ağrılar vaar uyku vaar ama uyuyamıyorum. Duygularım çook hassas heran ağlayabiliyorum off off bi bitse bu günler

şu anda evde olup uyuyabilmek için neler verirdim neler hoş masaya başımı koyabilsem bile kafi :) patronum ofiste olmayaydı kestirirdim bi saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…