regl sikintisi

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
merhaba arkadaslar.
Bir hafta on gün icinde regl olucam ama beni yine sıkıntı sardı durup durup aglamak istiyorum...ve herkes herşey sinirlerimi bozuyor kimseyi görmek istemiyrm kocam dahil..sizin nasıl geçiyor bu durumunuz neler yapiyorsunz

Beni eskiden çok etkilerdi,sinirli asabi olurdum ama şimdi sadece kötü ruh haline giriyorum,zararım kendime yani. Tek sorunum ilk gün yataklara düşecek kadar kıvranmam, hatta hareket halinde değilsem evdeysem ayılıp bayılmam. Ağrı kesici içiyorum 2-3 saat sonra düzeliyor Allahtan. Evlenince yada doğumdan sonra da düzelmiyor maalesef,beni hep öyle teselli ederlerdi

Ben de ayniyim su an.
Daha dun tartistim adamla, onun ne sucu varsa.
Aglama krizleri de geliyor adetimin ilk gunu.
Adetime bi hafta kala isteksizlik basliyor, o istek adetimin 3. gunu geliyor nedense
Cok sacma seyler yasiyorum ben
Ben de ayniyim su an.
Adetime bi hafta kala isteksizlik basliyor, o istek adetimin 3. gunu geliyor nedense
bende çok saçma şeyler yaşıyorum
Ben de ayniyim su an.

bende sonrasında isteksizlik oluyor reglden sonra vucudumu dinlendirmek istiyorum zaten çok aktif bir cinsel hayatım yok nedense olmadan önce libido tavan bende bilmiyorum

İçine şeytan kaçmış korku filmi oyuncusu gibi oluyorum ben bi ağzımdan köpürmediğim kalıyor

benide öyle teselli ediyorlardı ama geçmedi malesef evlenincede

İçine şeytan kaçmış korku filmi oyuncusu gibi oluyorum ben bi ağzımdan köpürmediğim kalıyor
Ben direk şeytan oluyorum birinin bana nasılsın demesi bile yetiyor cinlerimin tepeme çıkmasına ay kendimden ben nefret ediyorum bu dönemde

Bende dün hasta oldm.dünden bu yana böyle sanki bana içirmişler kafa bi güzel haldeym.sinirlilik degl de böyle sarhoş gibi oluyorum.en çok bu zmanlar kandırılıyorum
Aşırı derece de böyle çikolatalı puding yıllardır böyle.cikolata da degl cikolatalı puding

Aynı şekilde bana da evlenince geçer diyorlardı 1,5 yıl oldu hala ağrılarla savaşa devam :)

yor kendini, artık 5-6 km yürür müsün, dip köşe temizlik mi yaparsın, ama bayağı bi yorul, sinirlenmeye mecalin kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…