- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Nasıl hi yöntem uyguyorsin pekibenim libido tavan yapıo
valla tatlım sen normalde de kocana tahmmül edemiyodun adet öncesi sendrom olduğundan emin misinNasıl hi yöntem uyguyorsin peki
Ben de ayniyim su an.
Daha dun tartistim adamla, onun ne sucu varsa.
Aglama krizleri de geliyor adetimin ilk gunu.
Adetime bi hafta kala isteksizlik basliyor, o istek adetimin 3. gunu geliyor nedense
Cok sacma seyler yasiyorum ben
bende çok saçma şeyler yaşıyorumBen de ayniyim su an.
Adetime bi hafta kala isteksizlik basliyor, o istek adetimin 3. gunu geliyor nedense
Ben de ayniyim su an.
benide öyle teselli ediyorlardı ama geçmedi malesef evlenincedeBeni eskiden çok etkilerdi,sinirli asabi olurdum ama şimdi sadece kötü ruh haline giriyorum,zararım kendime yani. Tek sorunum ilk gün yataklara düşecek kadar kıvranmam, hatta hareket halinde değilsem evdeysem ayılıp bayılmam. Ağrı kesici içiyorum 2-3 saat sonra düzeliyor Allahtan. Evlenince yada doğumdan sonra da düzelmiyor maalesef,beni hep öyle teselli ederlerdi
Beni eskiden çok etkilerdi,sinirli asabi olurdum ama şimdi sadece kötü ruh haline giriyorum,zararım kendime yani. Tek rsorunum ilk gün yataklara düşecek kadar kıvranmam, hatta hareket halinde değilsem evdeysem ayılıp bayılmam. Ağrı kesici içiyorum 2-3 saat sonra düzeliyor Allahtan. Evlenince yada doğumdan sonra da düzelmiyor maalesef,beni hep öyle teselli ederlerdi
Olsada fayda etmez bana sabahtan beri bir sürü yerdimben çükületacı kocam olaydı keşke diyorum..
valla tatlım sen normalde de kocana tahmmül edemiyodun adet öncesi sendrom olduğundan emin misinEmin değilim gerçi ama o buarakar melek gibi kafasına bisey düştü sanırım..ben delirdim buaralarda
papatya çayı ve melisa çayı iyi geliyor bak birde sarı kantoronlu melisa çayı var doğuş çay çıkarmış o da iyi gelr..
valla tatlım sen normalde de kocana tahmmül edemiyodun adet öncesi sendrom olduğundan emin misinEmin değilim gerçi ama o buarakar melek gibi kafasına bisey düştü sanırım..ben delirdim buaralarda
papatya çayı ve melisa çayı iyi geliyor bak birde sarı kantoronlu melisa çayı var doğuş çay çıkarmış o da iyi gelr..
İçine şeytan kaçmış korku filmi oyuncusu gibi oluyorum ben bi ağzımdan köpürmediğim kalıyor
Ben direk şeytan oluyorum birinin bana nasılsın demesi bile yetiyor cinlerimin tepeme çıkmasına ay kendimden ben nefret ediyorum bu dönemdeİçine şeytan kaçmış korku filmi oyuncusu gibi oluyorum ben bi ağzımdan köpürmediğim kalıyor
Beni eskiden çok etkilerdi,sinirli asabi olurdum ama şimdi sadece kötü ruh haline giriyorum,zararım kendime yani. Tek sorunum ilk gün yataklara düşecek kadar kıvranmam, hatta hareket halinde değilsem evdeysem ayılıp bayılmam. Ağrı kesici içiyorum 2-3 saat sonra düzeliyor Allahtan. Evlenince yada doğumdan sonra da düzelmiyor maalesef,beni hep öyle teselli ederlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?