Hic adet gordunuz mu dogumdan sonra?4aylik bebegm var.bu 3.adetm olmaliyi ayin28inde. Ama olmadim... İnsallah hormonlarim sasirmistir tarihleri
2defa olmstm da subatta ve martta ama bu ay olmadmHic adet gordunuz mu dogumdan sonra?
Cok erken daha olmamaniz normal bence, Allah hayirlisini versin hakkinizda.
Dalga konusu olmak onemli değil de sizin icin bir hayli zor olabilir. Hayirlisi olsun inşallahEger hamileysem dalga konusu olurumkuzenm bebegi 4aylikken hamile kaldi. Bende de nole bisi olursa hahaha ki kinamadm kuzenimi
Aslinda ben de ilk gebeligimi erken ogrendim ama su an cok agrim olunca adet mi göreceğim acaba diye dusunmeye basladim.Yupppiiii hamilesin ilk gebeliğimde benimde böle çıkmıştı adetten 4gün önce.....
Evet 5 yasinda bir kizim var :) hamileyim herhalde de mi :)Hamilesin cnm sanki senin bebeğin vardı yanlış mı hatırlıyorum
bana da var gibi geldi hayırlısı olsun :)
benim 3 gün kaldı reglime. sizin tam tersi durumdayım,
şüpheli bir ilişkim oldu
aslında bişey olmayacağından oldukça eminim ama endişe ediyorum işte. inşallah tek çizgi görürüm her zamanki gibi :)
2.oluyo bu benim bildiğim,şüpheli vs derken patlatacan bi tane
Aman kazalara dikkat, isin asli ben de olma saniyordum cunku korunmadan tek iliskim oldu. Ama tutacagi varmis isteay evet ya bazen olmaması gereken kaçamaklar ile riske girip duruyorum valla başıma gelecek var
ama bence benim üreme yetim yok
olsa bunca yıl illa bi kaza kurşunu olurdu yav
herkes tek atışta tutturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?