Regl tarihinden once yapilan test?

Benimde aynisiydi aynen canim ayrica benimde 3 gun vardi adetime veee 7 haftalik hamileyim. Yani erken olabiliuor ama kesin sonucu kan vererek ogreneceksin ustelik 2gun ustuste vereceksinki degerlerin yukseliyormu hamilemisin kesinlessin :)

Kizlar merhaba bebek dusunuyoruz ama regl olmama 15 gun var acaba test yapsam sonuc alabilirmiyim ? Bilemedim meraktan catlicam

Kizlar merhaba bebek dusunuyoruz ama regl olmama 15 gun var acaba test yapsam sonuc alabilirmiyim ? Bilemedim meraktan catlicam
Yok canım daha yumurta be sperm varsa döllenmesi bile 15.günde yeni başlıyordur en erken adetine 2 gün kala falan öğrenebilirsin. Ki o bile garanti bir yöntem değil.

Canım ya regl olacakmış gibi kacgundur belim ağrıyor kasiklarim sis gibi bituafim :)

Canım ya regl olacakmış gibi kacgundur belim ağrıyor kasiklarim sis gibi bituafim :)
Geçmiş olsun canım. Ama dediğim gibi şuan kesinlikle ne kan testinde ne normal testte birşey çıkmaz. adetin 28 günde bir oluyor varsayalım. 14.günün zaten yumurtanın çatladığı gün. 18.- 19.gün embriyo oluşmaya başlar.

Tesekkur ederim canım ya meraktan catlicam az kaldı :)

Adetime 4 gün kala lekelenme gördm ve testim vardı yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet günümde de kan testi yaptırdım betam yüksek çıktı çok şükür :)

Bal gibi hamilesiniz
hayırlı olsun bize de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…