dila69

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
50
7
1
31
Merhaba hanımlar en iyi hangi regl uygulaması iyi bilen var mı ya da ona güvenerek hamile kalan var mı? Sorun yok ikimizde ama bir yıldır olmuyor yani programa bakarak günlerimi ayarlıyorum sizce ne yapmalıyım

Merhaba hanımlar en iyi hangi regl uygulaması iyi bilen var mı ya da ona güvenerek hamile kalan var mı? Sorun yok ikimizde ama bir yıldır olmuyor yani programa bakarak günlerimi ayarlıyorum sizce ne yapmalıyım
Herkeste yumurtlama zamanı farklı olabilir regliniz düzenliyse tahmin etmesi daha kolay ama. Ovülasyon testi kullanarak daha net öğrenebilirsiniz

Herkeste yumurtlama zamanı farklı olabilir regliniz düzenliyse tahmin etmesi daha kolay ama. Ovülasyon testi kullanarak daha net öğrenebilirsiniz
Peki yumurtlama sadece bir gün mü sürüyor bilginiz var mı

Yumurtanız çatladıktan sonra 24 saatte döllenmezse vücuttan atılıyor
Ama sperm vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyormuş mesela diyelim siz dün ilişkiye girdiniz yumurtanız bugün çatladı dün girdiğiniz ilişkiden vücudunuzda sperm kaldı ve yaşadıysa yumurtanız döllenebiliyor. Ama tabi en garantisi çatladığı gün ilişki

O halde testin olduğu günün öncesi ve sonrası değerlendirilmeli bu sefer böyle deneyeceğim çok tşk ederim

Aaaaa yani yumurtlama testi çok önemli o halde
Evet eğer regliniz düzenliyse sonraki reglinizden 14 gün geriye sayarak yumurtlama zamanınızı hesaplayabilirsiniz ama tabi bazen bu da tam tutmayabiliyor en iyisi testlerden yardım almak

Evet eğer regliniz düzenliyse sonraki reglinizden 14 gün geriye sayarak yumurtlama zamanınızı hesaplayabilirsiniz ama tabi bazen bu da tam tutmayabiliyor en iyisi testlerden yardım almak
Bu ay bunu deneteceğim ben ara kanama yaşadım düzenliydi aslında ama bu ay çok değişik bir durum yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…