ejderha olucaksan smaug ol
Çorak toprak lazım onun için bu toprak çorak değil
Konu sahibi merak etme her kadının derdi bu. Benimki de çok çekiyor malum günlerde benden
ejderha olucaksan smaug ol
Çorak toprak lazım onun için bu toprak çorak değil
Konu sahibi merak etme her kadının derdi bu. Benimki de çok çekiyor malum günlerde benden
altın da lazım ))
mesela ben hiç öyle olmuyorum, pampik gibiyim her zaman
shrekte ki ejderhayla eşek geldi aklıma
altın da lazım ))
mesela ben hiç öyle olmuyorum, pampik gibiyim her zaman
Kalbinizi kırmak istemiyorum ama bu kelimeniz bile dalga geçer gibi geldi bana konumu ciddiye almıyomuşsunuz gibi ben çok kötüyümmmmm
Deme öyle deme
benim içimden hulk çıkıyor böyle dönemlerde ,bazende küçük emrah tadında biriUfaktan kafayı mı sıyırıyorum diyorum ama yok devreler yanıyor malum günlerde
Yak beni hadi üfle baby
Şaka bir yana erkek arkadaşına inceden durumu belirt oda öküzleşmesin mutasyon geçirmeyin fantastik fantastik :)
Çok zor bayan olmak ya
Şimdi bu kadar kavga ederken pat diye söylesem olmaz ki ama
ya bitki çayları falan sakinleştirebilir denedin mi ?
he mesela bir de smaug altın sever denesene sana o dönemde altın iyi geliyor mu cidden merak ettim : D
Bende kızım bende regl oluyorum ama zerre sinir olmuyor bende arkadaş. göğüslerim falan şişeydi bari ayda bir hevesimi alırdım ama yokkBir ben böyle sessiz sedasız atlatiyorum heralde.
Olur neden olmasın anlayışlı olmalı oda çekinme anlat durumu ben deme ama biz kadınlar de stresine stres katnasın katma
İyi de neden söylemiyorsun? Ayıp bir şey değil ki. Söyle ve gerginim de, daha anlayışlı davransın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?