- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ben de böyle zamanlarda böyle düşünüyorum. ama o da anlar seni dert etme. ayda birkaç gün neticedeEvet bugün çok kavga ettik ayrılıyoruzz..
Çünkü ben ona bağlıyım..
Çünkü arkasından iş çevirmiyorum..
Romantikliği bile hakketmiyorum..
Ama ayrılığı hakediyorum
benimki de çok iyi davranıyor sağolsun anlayışla susuyor, bazen gülüyor tamam hayatım sen haklısın diyor:)yok be benim ki biliyordu o dönemleri ..Anlıyordu ki kısa devre yaptım gene susuyordu seninki de bilir ama o dönemde cidden evlat olsam sevilmem ..
Ben de böyleyim regl olduğumda heran herşeyı yapabılır cadıya dönusuyorummm sonra hep uzuluyırum ..Hatta ıkı gun once gergınlıkten boguluyordum bugun bı baktım regl olmusum hah sımdı anlasıldı dedım rahatladım:):) O gunlerde cok görusmemeye calıs:)
Regl olduğunu söyle alttan alsın . Benimki yani eski olan benimki 1 hafta önceden hissedrdi Regl olcagimiDoğal bişey sonuçta bilmesinde sakınca yok bence
Yüzüne mi kapattı yahu buda mı regl oldu az öküz değilmiş kusura bakma. Yaşlarınız kaç yahu bilmezmi hiç kadının özel günü nedir ? Belirt sen bunz sonra düşün bu adama ihtiyacım var mı ?
Ay Allah'ım şaka gibi başladık sonuca bak, ikinizde sakinleşince konuşursunuz. Durumundan bahsetsen belkide daha anlayışlı olurdu. Biz o günlerde çok az konuşmaya gayret ediyoruz. Seni çok iyi anlıyorum senden farkım olmuyor.
ben de böyle zamanlarda böyle düşünüyorum. ama o da anlar seni dert etme. ayda birkaç gün neticede
benimki de çok iyi davranıyor sağolsun anlayışla susuyor, bazen gülüyor tamam hayatım sen haklısın diyor:)
ama işte ben kendimi sevmiyorum ki o dönemlerde. haksızlık ediyorum ona, hayatı kendime de ona da zindan ediyorum
Bende aglarim evde teror estiririm
Konuyu okudum hadi yorumlara bakayım dedim onları okudum sonra ayrıLdık demişsin dedim eyvah ne oluyor sonra barıştık dedin sevindim, son durumu okuyunca ister istemez bir gülme aldı beni neden bilmiyorum. Şimdi erkek arkadaşının senin tabirinle öküz ve odun olmasına mı yorum yapayım aynı durum bende de var , regli durumuna mı yapayım ondanda bende var bilemedim.
Ben şimdilik iyi geceler diliyorum yarın toparlarım yazacağımı.
Konu sahibi saçma sapan şey icin ayrilma bu arkadaşın gonderdigi resmi erkek arkadaşına yolla altinada kusura bakma sana anlatamadim ama bugünkü gerginligim bu yüzden di yaz.Oldu bitti.Biz kadinlarda tuhafiz yaf hem regl dönemindesin hem gerginsin adamin sana yapacağı süpriz in içine etmissin hemde BENI ANLAMADI yahu soylesene adama niye böyle sinirli olduğunu adam munecimmi bilsin.Şu turk filimlerinde hamile kalipta sevgilisine cocugun ondan olduğunu soylememek gibi ruhum daraldi yawwwwww
Konu sahibi saçma sapan şey icin ayrilma bu arkadaşın gonderdigi resmi erkek arkadaşına yolla altinada kusura bakma sana anlatamadim ama bugünkü gerginligim bu yüzden di yaz.Oldu bitti.Biz kadinlarda tuhafiz yaf hem regl dönemindesin hem gerginsin adamin sana yapacağı süpriz in içine etmissin hemde BENI ANLAMADI yahu soylesene adama niye böyle sinirli olduğunu adam munecimmi bilsin.Şu turk filimlerinde hamile kalipta sevgilisine cocugun ondan olduğunu soylememek gibi ruhum daraldi yawwwwww
Not:Bu arada bende biraz sinirliyim he heee
Not:Bu arada bende biraz sinirliyim he heee
Neyseki barışmişsin yeni gordum hadi geçmiş olsun arkadaşım.Notuna kadar senden yardım istemeyi düşünür gibi oldummmm notunu okudum
Vazgeçtim
Çünkü kelsin ve ilacın yok
Neyseki barışmişsin yeni gordum hadi geçmiş olsun arkadaşım.
BACIM bol bol çikolata ye bi sakinle yat uyu yarinda bi duş al geçer inşallah böyle gerginsin ve huyunu biliyorsun bu zamanlarda adamdan felik felik kaç saklan iyilesince cikarsin ortaya..Bide kadin dr.soyle belki bu durumlar için sakinleştirici felan vardır.Allaha şükür ben yaşamadım ama zordur kesin.Sağol canım valla ama bendeki durum geçmedi o nolucak ya
Bu ülkede bu denli gergin bi AJda Pekkan bi ben varım ama bendeki estetiksiz
bende sinirli oluyorum ama en iyi sakinleştiricim çikolata
BACIM bol bol çikolata ye bi sakinle yat uyu yarinda bi duş al geçer inşallah böyle gerginsin ve huyunu biliyorsun bu zamanlarda adamdan felik felik kaç saklan iyilesince cikarsin ortaya..Bide kadin dr.soyle belki bu durumlar için sakinleştirici felan vardır.Allaha şükür ben yaşamadım ama zordur kesin.
Not:Adet olmadan hep çikolata yiyorum aceba ondanmi sakin oluyorum bi dene istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?