• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl

chaotic soul

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
584
331
18
34
merhaba kızlar,
zamanım geldi sancılarım da var hafif hafif ama sökülemedim bir türlü,bu ay dünyanın ilacını kullandım ilaç benim döngümü etkiliyor,ağrı kesici bile içsem hemen kesilirim regl'den..
şu bitki çayı işe yarar dediğiniz bir çay var mı,papatya çayı ve maydanoz çayı içmiştim daha çok önceden,
doğum yapalı 1,5 yıl oldu tüplerim bağlı bu işlemden sonra döngü zamanım 30-40 günü buluyor bazen,hiç bu kadar rahatsız olmamıştım,acayip rahatsız oluyor vücudum, bazılarınız bu hissi biliyordur zaten,şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar,
zamanım geldi sancılarım da var hafif hafif ama sökülemedim bir türlü,bu ay dünyanın ilacını kullandım ilaç benim döngümü etkiliyor,ağrı kesici bile içsem hemen kesilirim regl'den..
şu bitki çayı işe yarar dediğiniz bir çay var mı,papatya çayı ve maydanoz çayı içmiştim daha çok önceden,
doğum yapalı 1,5 yıl oldu tüplerim bağlı bu işlemden sonra döngü zamanım 30-40 günü buluyor bazen,hiç bu kadar rahatsız olmamıştım,acayip rahatsız oluyor vücudum, bazılarınız bu hissi biliyordur zaten,şimdiden teşekkürler
Toz zencefil ve toz zerdeçal 1 gram tuketince sökülüyor . hatta adet öne bile çekiliyor bende

Ayrıca bende bişey sormak istiyorum 2 3 ay regl olamadım bende sevdiğim birini toprağa verdim ev değiştirdik falan sonrasında oldum ama 2 aydır geçmiyo regl geçmesi için ne yapmam gerekiyor

Back
X