- 23 Ağustos 2025
- 578
- 868
- 18
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Belirtiler varmı şuanMerhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon takip ettik. 2 reglin arası 22 gün 10 ve 11. Günler çatlamayı yakaladık. Değerlendirdik. Bugün erken gebelik testi aldım. Markası Duratestti galiba tam hatırlamıyorum. Yalancı sonuç çıkardığını yazanlar da olmuş. Bende hayali çizgi bile çıkarmadı.Ümidi kesmeli miyim sabırsızım regl görürsem yaşayacağımız hayal kırıklığı düşüncesi bile üzüyor. Eşim bu ay olmuştur diyip duruyordu. Varsa bile erken midir
Evet ama regl belirtileri de hamilelik ile aynı. Hangi belirti neyinki kestirebilmek çok zor.Belirtiler varmı şuan
Reglin belirlitisi kasık sancısı olur. Hamilelikte ise iğne batması kramp seklindeEvet ama regl belirtileri de hamilelik ile aynı. Hangi belirti neyinki kestirebilmek çok zor.
İkisi de yok. Galiba ikisinden de umudu keseyimReglin belirlitisi kasık sancısı olur. Hamilelikte ise iğne batması kramp seklinde
Benim hamileliğimde regl belirtileri ile aynıdı. Sadece kasık ağrıları farklılık gösterdi. Hamile kaldığım dönem yoğun kasık batması yaşıyordum regl öncesiEvet ama regl belirtileri de hamilelik ile aynı. Hangi belirti neyinki kestirebilmek çok zor.
Ben de bir hamilelik geçirdim ama benim belim ağrıyordu.Benim hamileliğimde regl belirtileri ile aynıdı. Sadece kasık ağrıları farklılık gösterdi. Hamile kaldığım dönem yoğun kasık batması yaşıyordum regl öncesi
Dur bakalım umudunu kesme. Daha gününe var. Nezamandır deniyorsunuzİkisi de yok. Galiba ikisinden de umudu keseyim
3 aydır korunmuyoruz.Dur bakalım umudunu kesme. Daha gününe var. Nezamandır deniyorsunuz
İkinci gebeliğin sanırım . Regl öncesi kaset testlere cok güvenmiyorum ya bende negatif çıkardı çıkardı 10 gün boyunca geciktiğim halde sonra bende nasılsa yokmuş dye kanka vermedim. Öğrendiğimde bebek 8 haftalıktı. Öncesinde beta en net cevabı verir.3 aydır korunmuyoruz.
Regllerim düzenlidir gecikirse anlayacağım galibaİkinci gebeliğin sanırım . Regl öncesi kaset testlere cok güvenmiyorum ya bende negatif çıkardı çıkardı 10 gün boyunca geciktiğim halde sonra bende nasılsa yokmuş dye kanka vermedim. Öğrendiğimde bebek 8 haftalıktı. Öncesinde beta en net cevabı verir.
İnşallah vardır. Bende ikinci bebiş düşünüyorum. Bizde bu ay değerlendirdik. Bakalam aynı gün regl olacağız benimde 2 yada 3 günüm var. Umarım hamişizdirRegllerim düzenlidir gecikirse anlayacağım galiba
Allah gönlünüze göre versin sizin deİnşallah vardır. Bende ikinci bebiş düşünüyorum. Bizde bu ay değerlendirdik. Bakalam aynı gün regl olacağız benimde 2 yada 3 günüm var. Umarım hamişizdir
Yumurtlamadan 12 gün sonra testte çıkıyorBaşka fikri olan var mı
Regle de 2 günüm kaldı.Yumurtlamadan 12 gün sonra testte çıkıyor
Eksik yazmışım bugün 10. Günüm 2 gün sonra regl tarihim. Galiba regl her şeyi belirleyecek. Test yapmama gerek kalmadı.Yumurtlamadan 12 gün sonra testte çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?