• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 3 gün kala

Direkt acilden verdim. Doktoruma da bilgi verdim şimdi ama kimyasal olabilir değer çok küçük dedi bakalım 🥲 iki gün sonra tekrar

güzel düşünüyoruz ve sağlıklı bir artış görücez 🩷 çok çok erken öğrendik sadece ama bebişimiz bizimle olacak 🙏

Var hafif ara ara kasık ağrısı beyaz az akıntı bel ağrısı dün gece ve sabahta göz kararması oldu baya bide göğüs hassasiyeti ve damarlarda belirginlik var
Belirtilerin var baya, inşallah testte de güzel sonuçlar alırsın 🥰

13.19 🥹 şoktayım
Kendim yaşamış gibi sevindim, maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :dua: :KK200: doktorlar keseyi görene kadar temkinli yaklaşıyorlar, daha adet gününüz geçmediği için beta düşük çıkmış, günden güne artar gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla sağlıklı gebelik olacak inşallah :dua:

Kendim yaşamış gibi sevindim, maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :dua: :KK200: doktorlar keseyi görene kadar temkinli yaklaşıyorlar, daha adet gününüz geçmediği için beta düşük çıkmış, günden güne artar gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla sağlıklı gebelik olacak inşallah :dua:
Çokkk teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹 dua edin inşallah 🌿

Back
X