Regle 3 gün kala

Merhaba ben laboquick kaset test, prodoctor ve awox erken gebelik testi kullandım. her test yapacağım zaman üçüyle birlikte yaptım
Sanırım bunlar doğru sonuç veriyor ben mimea diye bir test kullandım herkes yalancı pozitiflik veriyor diye yazmış ama daha önce bir çok markayı denedim ama hiç yalancı pozitif görmemiştim. Adetim 3 gün var bekleyeceğim artık

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bizde 2,5 senedir bekliyoruz bir düşüğüm oldu daha olmadı pcos var bende bugün pridector yaptım pembe olan bakabilir misiniz çizgi görüyor musunuz

Eklentiler

• image.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 48
Çok teşekkür ederim canım, inşallah düzgünce artar değerim
Çizgi görünüyor inşallah, biraz fotoğrafın ayarlarıyla oynayınca daha da netleşmişti benimki. Sabredebilirseniz birkaç gün daha testi tekrarlayıp sonradan kan verin. Kanda düşük değer saptanınca da ayrı üzülüyor insan
İnşallah rabbim en kısa zamanda evladınıza kavuşturur sizi de

Evet varmış, ama betam 13 şu an. Bakalım inşallah sağlıklı artar. Doktorum biraz korkuttu
Ayyy çok sevindim korkma lütfen ben korktum 2.dusuk yaptım 3 gün önce neyden korkarsan o başına gelir bende ilkinde düştü bu da düşer diye kendimi endeksledim ve düşük yaptım inşallah herşey guzel olacak iyi düşün iyi olsun adete daha varmış hemde normal suanlik

İnşallah dua edin bana da Allah’ın izniyle yükseleceğine inanıyorum, kısmet her şey..
Sizin son durumunuz nedir, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Sizinkide mi benimki gibi gözüküyordu ayarlarla oynamadan önce , ve çift çizgi gibi gözüküyor muydu acaba

İnşallah dua edin bana da Allah’ın izniyle yükseleceğine inanıyorum, kısmet her şey..
Sizin son durumunuz nedir, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Düşük yaptım bekliyorum yine hep korktum bu da düşecek diye lekelenme oldu adetten 4 gün önce peçeteye siliyodum testim silik pozitif çıktı hiç hareket etmedim hiç bişey yapmadım Pembe renkteydi durdu sonra bı anda camurumsu leke geldi geçen hamileligimdeki gibi ardından kanamam oldu adetin 3.gunu

Bu stresimizi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum. Demek ki sağlıksız olacaktı büyüseydi. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kolaylıkla evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…