- 4 Haziran 2025
- 244
- 126
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
Benim de prodoctor ile çok çok silik fark ettim.Kızlar merhaba test yapan arkadaşların testlerinin markası ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de prodoctor ile çok çok silik fark ettim.Kızlar merhaba test yapan arkadaşların testlerinin markası ne acaba
Sanırım bunlar doğru sonuç veriyor ben mimea diye bir test kullandım herkes yalancı pozitiflik veriyor diye yazmış ama daha önce bir çok markayı denedim ama hiç yalancı pozitif görmemiştim. Adetim 3 gün var bekleyeceğim artıkMerhaba ben laboquick kaset test, prodoctor ve awox erken gebelik testi kullandım. her test yapacağım zaman üçüyle birlikte yaptım
Bu markaya baya iyi diyor hiç kötü diyen görmedim. Ondan yokmuş predictor varmis kardeşime aldırdım ne zaman elime geçerse tekrar yapacağımBenim de prodoctor ile çok çok silik fark ettim.
predictor early de çok iyi bir markadırBu markaya baya iyi diyor hiç kötü diyen görmedim. Ondan yokmuş predictor varmis kardeşime aldırdım ne zaman elime geçerse tekrar yapacağım
13.19 değerini algılamış olduBu markaya baya iyi diyor hiç kötü diyen görmedim. Ondan yokmuş predictor varmis kardeşime aldırdım ne zaman elime geçerse tekrar yapacağım
Hamile değilim bende negatifDirekt acilden verdim. Doktoruma da bilgi verdim şimdi ama kimyasal olabilir değer çok küçük dedi bakalımiki gün sonra tekrar
Var bence ya hamilelik belirtisi zaten bel kasık ağrısı inşallah güzel haberler alirsinizEki Görüntüle 3621854
Kızlar reglime 3 gün var, gece çok kasık ve bel ağrım oldu. Sabah test yapınca bu şekilde çıktı. Sizce gebelik mi başka bir durum mu.
İdrara geç düşüyor, bir de sabah ilk idrarda bakın. Sizin de daha var 3-4 gün reglinize. İnşallah pozitife dönerHamile değilim bende negatif
İdrara geç düşüyor, bir de sabah ilk idrarda bakın. Sizin de daha var 3-4 gün reglinize. İnşallah pozitife dönerHamile değilim bende negatif
Evet varmış, ama betam 13 şu an. Bakalım inşallah sağlıklı artar. Doktorum biraz korkuttuVar bence ya hamilelik belirtisi zaten bel kasık ağrısı inşallah güzel haberler alirsiniz
Çok teşekkür ederim canım, inşallah düzgünce artar değerimCanım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bizde 2,5 senedir bekliyoruz bir düşüğüm oldu daha olmadı pcos var bende bugün pridector yaptım pembe olan bakabilir misiniz çizgi görüyor musunuz
Ayyy çok sevindim korkma lütfen ben korktum 2.dusuk yaptım 3 gün önce neyden korkarsan o başına gelir bende ilkinde düştü bu da düşer diye kendimi endeksledim ve düşük yaptım inşallah herşey guzel olacak iyi düşün iyi olsun adete daha varmış hemde normal suanlikEvet varmış, ama betam 13 şu an. Bakalım inşallah sağlıklı artar. Doktorum biraz korkuttu![]()
İnşallah dua edin bana daAyyy çok sevindim korkma lütfen ben korktum 2.dusuk yaptım 3 gün önce neyden korkarsan o başına gelir bende ilkinde düştü bu da düşer diye kendimi endeksledim ve düşük yaptım inşallah herşey guzel olacak iyi düşün iyi olsun adete daha varmış hemde normal suanlik
Sizinkide mi benimki gibi gözüküyordu ayarlarla oynamadan önce , ve çift çizgi gibi gözüküyor muydu acabaÇok teşekkür ederim canım, inşallah düzgünce artar değerim
Çizgi görünüyor inşallah, biraz fotoğrafın ayarlarıyla oynayınca daha da netleşmişti benimki. Sabredebilirseniz birkaç gün daha testi tekrarlayıp sonradan kan verin. Kanda düşük değer saptanınca da ayrı üzülüyor insan
İnşallah rabbim en kısa zamanda evladınıza kavuşturur sizi de![]()
Düşük yaptım bekliyorum yine hep korktum bu da düşecek diye lekelenme oldu adetten 4 gün önce peçeteye siliyodum testim silik pozitif çıktı hiç hareket etmedim hiç bişey yapmadım Pembe renkteydi durdu sonra bı anda camurumsu leke geldi geçen hamileligimdeki gibi ardından kanamam oldu adetin 3.gunuİnşallah dua edin bana daAllah’ın izniyle yükseleceğine inanıyorum, kısmet her şey..
Sizin son durumunuz nedir, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Evet çok çok silikti benim testim de, belli olsun diye baya uğraştımSizinkide mi benimki gibi gözüküyordu ayarlarla oynamadan önce , ve çift çizgi gibi gözüküyor muydu acaba
Bu stresimizi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum. Demek ki sağlıksız olacaktı büyüseydi. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kolaylıkla evlat nasip etsinDüşük yaptım bekliyorum yine hep korktum bu da düşecek diye lekelenme oldu adetten 4 gün önce peçeteye siliyodum testim silik pozitif çıktı hiç hareket etmedim hiç bişey yapmadım Pembe renkteydi durdu sonra bı anda camurumsu leke geldi geçen hamileligimdeki gibi ardından kanamam oldu adetin 3.gunu
T bölgesinde çitf çizgi gibi gözüküyor muydu biri daha belirginEvet çok çok silikti benim testim de, belli olsun diye baya uğraştım
Evet çok çok silikti benim testim de, belli olsun diye baya uğraştım