Regle 5 günü kalanlar

valla ben 3 yıldır evliyim 1 buçuk sene düşünmedik çocuk birşeyde kullanmadık ama doğal yöntemle korunduk geçen sene işte doktora gittim 2 ay iğne ilaç kullandım olmadı sonrada sağlık sorunları girdi aileden birinin bakamadım şimdi 2 aydır tekrar başladım geçen ay yumurta çatlamadı kist oldu bu ayda yine iğne verdi bakalım bu ay nasıl olacak kısmet artık doktorda değiştirmek istemiyorum ama kafamda çok karışıyor sorum yok diyor ama bir türlü olmuyor

Stres yapma birkaç ay daha olmazsa başka doktora gidersin. Stres olacak şeyi oldurmuyor. Benim de aynı sorunum var yıllarca düşünmedim yılbaşında oldun artık dedim bende doğal korunuyordum ama olmuyor zamanı var demk ki. Allah hayırlısını versin inşallah

Öyle diyoruz artık canım bende çok yoruldum hepinizin mesajları okuyorum diyorum ki burada herkes benim gibi o yüzden konuşmak iyi geliyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizin halinden anlarız ama bu ay kendimi çok kasmıyorum belirtileri göz ardı ediyorum çnkü geçen ay his olarak hissetmiştim kendimi ama olmadı yine kalktık yolumuza devam ediyoruz

Aynı canım vala o kadar negatif gördüm ki şuan vucumda olanları yok ya yine olumsuz diyerek yaşıyorum hissetmiyorum hamileysem bile. Bu ay dikkat bile etmedim folik asit içmeye devam ediyorum birde çiğ kuruyemişler tüketiyorum o kadar. Geçen aylar keçiboynuzu özü işte ne bilim Maden suyu havuç avokado falan ne duyuyorsam yapıyordum. Yaş stresi var bende o kadar bekle şimdi kork. Baktım stres yaparak elime birşey geçmiyor bende düşünmemeye başladım. Merakım var onada yapacak bişeyim yok. Ne deyim Allahın dediği olur

O zaman sabah kalkınca testi tekrarla bakalım ilk 5 dakikayı dikkate al
Günaydın sabırsızlandim kalkınca hemencecik yaptım bu göstereceğim resim 4. Dakika sence napim belli oluyor mu

Eklentiler

• IMG_20220727_083648.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20220727_083658.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 78
Ümitlendirmiyim ama %90 hamilelik sonucu bu canım çok yeni hemde inşaallah olmuştur

Aynen canım stres yaparak elimize hiçbirşey geçmiyor o merak hepimizde var inan ki hele ki gün yaklaştıkça artıyor bide birşey soracağım doktorum çok iyi bir inşa çok kibar anlayışlı kendimi rahat hissediyorum ama acaba tedavide eksikleri varmı diye çok düşünüyorum çünkü çok yoğun bir doktor bana iki aydır klomen veriyor sonrada yumurta takibine çağırıyor sonrada iğne veriyor ama bakmıyor çatlamışmı diye o kafamı biraz karıştıryor olması gereken nasıl diye

Canım sen bilirsin ama bence bide başka doktora görün. Bende gelecek ayda deneyip başka doktora gitme kararı aldım. Bugün yumurtlamanın 11.günüydü test yaptım negatif çıktı

Hayırlı olsun inşallah siz güzel haberleri başlatırsınız bizde devamını getiririz
Amin Bu arada kızlar yardımcı olur mu bilemem ama Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var denk geldiniz mi bilmiyorum o sayfadan aldığım ovulasyon testi ile bu şüphelerim var hem de testi ilk denemem 1 senedir evliyim 7 aydir gebelik istiyorum gecen ay test aldım bugun size msj attim insallah yanılmam ama yıllarca bebek isteyip tedavi görüp nasiplenemeyen ama o sayfa sayesinde güzel haberler alan o kadar çok insan var ki bence bi göz atın eminim pisman olmayacaksınız

bence erken yapmışsın testi çünkü geç döllenme felan da olabiliyor bekle bence gecikirsen tekrarla testi
Yok canım bu ay işlerimiz vardı sadece yumurtlama gördüğüm zamanları değerlendirebildik sonrasında denk gelemedik yani geç döllenme olmaz. Ama testte çıkmadıysa bilmiyorum gecikirsem yaparım

Benim de 7 gün var kasık batmalarım var ama hafif adet sancım da var tutacak mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…