- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Göremedim canım ama 6 gün çok erken daha varsa bile çıkmayabilirKızlar adetime 6 gün var ve bugün ilk defa böyle bir çizgi çıktı bilmiyorum görünüyor mu? Görebilirseniz kuruma çizgisi mi acaba
Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sanada isteyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim 2 kere kimyasal gebelik oldu sonra hiç hamile kalmadım gerçekten her şey normal özel doktorlara giyotin hep ama nedense olmuyo aşılama falan yaptıracam artık bekledim normal olsun diye ama yumurtayla sperm birbirini bı turlu yakalayamiyor aşılama yaptırmaya karar verdim eğer hamile değilsem bu ayda olmadıysa
Evet fotoğrafta çok net görünmüyor maalesef Teşekkür ederim canımGöremedim canım ama 6 gün çok erken daha varsa bile çıkmayabilir
Rica ederim bende 3 gün kala yaptım negatifti inşallah hamilesindir hayırlı haberler alEvet fotoğrafta çok net görünmüyor maalesef Teşekkür ederim canım
Amin inşallahRica ederim bende 3 gün kala yaptım negatifti inşallah hamilesindir hayırlı haberler al
Yok canim yapmadim bidaha pek ümitli degilim bende..Yok canım ya tekrar etmedim çünkü gebelik yok hissediyorum. Geçen ayda böyle oldu 3 gün kala test negatifti günümde regl oldum bu ayda öyle negatif regl olacağım kesinsen naptın yaptın mı bidaha
Böyle olmadığını gördüğüm zamanlarda bian önce regli bekliyorum ki ayı kapatayım.Yok canim yapmadim bidaha pek ümitli degilim bende..
Evet aynen öyle canim insallah hayirlisiyla olurBöyle olmadığını gördüğüm zamanlarda bian önce regli bekliyorum ki ayı kapatayım.diğer aya güzel haberler alalım inşallah Ay bitsin bi topik açar ordan bir sonraki gelişmeleri konuşuruz
Merhaba normalden yazdim kimse cvp vermedi umarım bu msji gorursunuz bana yardımcı olabilecek var mi içinizde bu testi bana yorumlar misinix henüz doktoru görmedimAyyycanim hayirli olsun hamilesin cook sevindim senin adina Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba, hamilesin hayırlı olsunMerhaba normalden yazdim kimse cvp vermedi umarım bu msji gorursunuz bana yardımcı olabilecek var mi içinizde bu testi bana yorumlar misinix henüz doktoru görmedim
Beta sonucuna göre 4 haftalık görünüyor. 5.hafta itibariyle doktora gidip kontrollerini yaptırabiirsinMerhaba normalden yazdim kimse cvp vermedi umarım bu msji gorursunuz bana yardımcı olabilecek var mi içinizde bu testi bana yorumlar misinix henüz doktoru görmedim
Gebelik var diyor canm testinMerhaba normalden yazdim kimse cvp vermedi umarım bu msji gorursunuz bana yardımcı olabilecek var mi içinizde bu testi bana yorumlar misinix henüz doktoru görmedim
Kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim sizlereBeta sonucuna göre 4 haftalık görünüyor. 5.hafta itibariyle doktora gidip kontrollerini yaptırabiirsin
Amin kuzum aklına geldikçe duana talibim artık gebesin maşallahKızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim sizlere
Benim 30 ağustos bu ay 16 yumurtlama 17 çatlama gördüm suphelendim 28.de kan verdim 15 çıktı betaSelaaam, batı 30 temmuz olan kızçeler biliyorum erken ama yine de böyle bir konu açmak istedim. Psikolojik olabilir ama bende ara sıra kasık ağrısı, ince bel ağrısı var. Bugün adet olacakmışım gibi bir sancım oldu karnımda ve gögüslerimde hafif ağrı başladı. Akıntım ara ara olup duruyor. Bunlar adet belirtileri aynı zamanda biliyorum ama gebelik istediğim için meraktayım. Sizin belirtileriniz var mı ?
Hayırlı olsunBenim 30 ağustos bu ay 16 yumurtlama 17 çatlama gördüm suphelendim 28.de kan verdim 15 çıktı beta
Merhaba durum ne test yaptinjz miHayırlı olsun
Benim negatifMerhaba durum ne test yaptinjz mi
Hayirlisi olsun, Saglikla gelsin en hayirli zamanda insallahBenim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?