Regle 5 günü kalanlar

Benim de 7 gün var kasık batmalarım var ama hafif adet sancım da var tutacak mı merak ediyorum
Canım benimde 7 gün var bugünde sayarsak hiç aklımda yokdu hani cokdandir kendimde belirti falan aramayı bıraktım ama dünden beri akıntım şeffaf uzayan şekilde iç camasirim bugün hep ıslakdi anlam vermedim hiç ihtimal vermiyorum da açıkçası bugün sabahda ilk lavoboya çıktım normalde vajinam kuru olurdu daha akıntım gelmezdi ama sabah süt renginde kıvamlı aşırı akıntım geldi gün boyunca da hep şeffafdi halende geliyo hamile olacağıma ihtimal vermiyorum ama akıntım böyle olunca aklıma giriş bı kere acaba olabilir mi diyorum

Ovulasyon testi kullanıyor musun ? Adete 7-8 gün kala döngünün 21.günü oluyor yani 2.kez yumurtlama yaşıyorda olabilirsin ama inşallah gebelik vardır

Yılbaşında karar verdim artık olsun diye 2 ay denedik olmadı. Sonrasında ara verdim geçen ay tekrar başladım toplamda 4 ay falan denedim. Son 2 aydır ovulasyon kullanıyorum yumurtlama görüyorum ama tutmadı
Daha sizde yeni başlamışsınız canım ama işte insan doktora gidince bide sorun olmayınca hemen olsun istiyoruz ama işte olmuyor oda bizi yoruyor bakalım kısmet inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Ovulasyon testi kullanıyor musun ? Adete 7-8 gün kala döngünün 21.günü oluyor yani 2.kez yumurtlama yaşıyorda olabilirsin ama inşallah gebelik vardır
Daha önce kullanıyordum hemde çok kullandım ama hep 1 defa yumurtlama gördüm son 4 aydan beri kullanmıyorum çünkü yumurtlama zamanımı artık anlıyorum .ins gebeliktir 3 seneden beri istiyoruz ama olmuyo hiç bı sorun yok eşimde de bende de yani genetik testlerimizi bile yaptırdık hiç bişey çıkmayınca onlarda temiz çıktı rahim filmi smer testi hepsi temiz ama olmuyo anlayamıyorum yumurtlama oluyo kaliteli spermlerde çok iyi doktor niye yumurtayla sperm birlesemiyor anlamıyorum

Daha sizde yeni başlamışsınız canım ama işte insan doktora gidince bide sorun olmayınca hemen olsun istiyoruz ama işte olmuyor oda bizi yoruyor bakalım kısmet inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ewet bende hormon baktırdım vajinal ve karından ultrason baktılar sorun yok yılbaşına kadar dene dedi ama işte sabır lazım. Amin inşallah canım. Olmazsa hsg çektireceğim

Vala 3 yıl önce çocuk istedik eşimle. İlk denememizde gebe kaldım test pozitif çıkınca doktora gittim kimyasal dedi korkulacak birşey yok bu gebe kalabildiğin anlamına gelir dedi. İşte bende madem kalıyorum istediğim zaman yaparım biraz daha ara vereyim dedim. Yılbaşında karar aldık artık olsun diye olmadı daha. Doktora gittim hormonlar iyi dedi vajinal sorun yok yumurtalıkta sıkıntı yok dedi. Yılsonuna kadar dene olmazsa hsg çekelim dedi. Bende gelecek ay da deneyip olmaz ise başka doktora gideceğim. Yaşımdan dolayı gecikmek istemiyorum daha fazla 30 u bitirmek üzereyim

Ewet bende hormon baktırdım vajinal ve karından ultrason baktılar sorun yok yılbaşına kadar dene dedi ama işte sabır lazım. Amin inşallah canım. Olmazsa hsg çektireceğim
Bende bütün testleri yaptırdım hormon testlerim iyi benim sadece insilün direnci var çok fazla değil hsg de çektirdim iki tüpte açık eşimin sperm testine doktor çok iyi dedi doktor bir defasında güldü dedi ki un var yağ var şeker var bu helva niye olmuyor diye bizde anlamadık valla

ay ağlanacak halimize güldüm kusura bakma. Amaan zamanı var demek ki hayırlısını isteyelim canım benim sağlıklı olsunlar hayırla gelsinler varsın bekleyelim

Canım sen bilirsin ama bence bide başka doktora görün. Bende gelecek ayda deneyip başka doktora gitme kararı aldım. Bugün yumurtlamanın 11.günüydü test yaptım negatif çıktı
Benim de yumurtlama günümün 11. Günü test yaptım negatif çıktı adet ağrılarım da başladı adetime tahminim 3-4 gün var

Benim de yumurtlama günümün 11. Günü test yaptım negatif çıktı adet ağrılarım da başladı adetime tahminim 3-4 gün var
Neden olmuyor bilmiyorum. Yumurtlama görmeden 1 gün önceyi akıntı geldi diye değerlendirdim. Yani döngünün 11.günü akıntı günü, pik olan 13.günü, silik olan 14.günü değerlendirdim. 16. Da değerlendirdik ama yok olmuyor tutmuyor. Neyi yanlış yapıyoruz acaba anlayamıyorum.

Her şey buradan çok doğru görünüyor inş güzel haberi alırsınız bu ay.Bu ay belirtiniz var mı ?

Her şey buradan çok doğru görünüyor inş güzel haberi alırsınız bu ay.Bu ay belirtiniz var mı ?
İnşallah canım inşallah geçen ay pek belirtim yoktu 3 gün kala test yaptım negatifti günümde regl oldum. Bu ay bel ağrım oldu ince ince adet olacak gibi karın ağrısı. Ve göğüs ağrım fazla oldu uçları sızlıyor. Sırt ağrısı da oluyor ara sıra bunların hepsi regl belirtisi aynı zamanda. Akşam üstü yine regl olacak gibi karın sancılarım devam etti. 4 aydır falan istiyoruz olmadı. Senin ne kadar oldu var mı belirtin. Ben geçen ay aynı şeyi yaşadığım negatif görüp regl olduğum için bu ayda regli bekliyorum

Son düzenleme:
Benim 2 kere kimyasal gebelik oldu sonra hiç hamile kalmadım gerçekten her şey normal özel doktorlara giyotin hep ama nedense olmuyo aşılama falan yaptıracam artık bekledim normal olsun diye ama yumurtayla sperm birbirini bı turlu yakalayamiyor aşılama yaptırmaya karar verdim eğer hamile değilsem bu ayda olmadıysa

Kızlar adetime 6 gün var ve bugün ilk defa böyle bir çizgi çıktı bilmiyorum görünüyor mu? Görebilirseniz kuruma çizgisi mi acaba

Eklentiler

• 2ACF123F-60DB-42FA-84B0-64D0C3BEC64B.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 120
  • 146E052A-1C6E-4A9C-9A1A-DC6B35AE5896.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…