Canım sabah arabada çok midem bulandı bide aşırır akıntım var sadece başka yokCanım başka bir testle dene,
Artimed yalancı pozitif veriyor bana verdi.
Bir başka test dene yada kan ver zaten Regline bir gün kalmış
Belirtilerin var mı?
Kaç gün vardı adeteCanım sabah arabada çok midem bulandı bide aşırır akıntım var sadece başka yok
Yarın bir gün yaniKaç gün vardı adete
Olma ihtimali yüksek yani iki test birden bozuk olmasın ya. Kan vermelisin benceYarın bir gün yani
Var gibi duruyorKızlar çizgi öi var bana mı öyle geliyor sizce
Ovulasyon testı kullandınmı canımEvet ya ne zormuş. Zannediyordum ki eşimle korunmayı bırakıcaz hop ertesi ay sürpriz bi şekilde bebek haberi alıcamayda bir gün hamile kalabiliyormuşuz şaka gibi
Var hangı test canım buKızlar çizgi öi var bana mı öyle geliyor sizce
Evet kullandım 13ü çok koyuydu 14ü sabahından itibaren düzenli birliktelik oldu bi daha test yapmadım sonrsOvulasyon testı kullandınmı canım
Ay öyle mi dersin baya umudum kırıldı yaaaaVar gibi duruyor
Ay burda var gibi çıkmışKızlar çizgi öi var bana mı öyle geliyor sizce
Hangı gunleri degerlendirdin benımkı 10 pik 11 koyu 12 silikleşmistiEvet kullandım 13ü çok koyuydu 14ü sabahından itibaren düzenli birliktelik oldu bi daha test yapmadım sonrs
14 15 16 değerlendirdim öncesinde olmadı malesef eşim askerdeydiHangı gunleri degerlendirdin benımkı 10 pik 11 koyu 12 silikleşmisti
Canım gebelık testını bıdaha atarmısın senınkını net görmedım14 15 16 değerlendirdim öncesinde olmadı malesef eşim askerdeydi
Canım gebelık testını bıdaha atarmısın senınkını net görmedım
Sizinle aynı günlerimizHangı gunleri degerlendirdin benımkı 10 pik 11 koyu 12 silikleşmisti
Ay öyle mi dersin baya umudum kırıldı yaaaa
Test yaptınızmı aceba beklıyormusunuz cunku benımkı bellı bır sekılde testte cıktı bugunSizinle aynı günlerimiz
Benimde aynı şekil 12 silikleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?