Evet canım.Hadi bakalim adette aramızda 1 hafta var
İnşallah bu ay takibi güzel yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.Hadi bakalim adette aramızda 1 hafta var
Sonuçlar çıkınca yaz canım.Bende bugün kan testi verdim sonuçlarım yarın çıkacak bende heyecanla bekliyorum adetim iki gün gecikti
Merhabalar, Allah gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim doktor 3 gün sonra testi tekrarlayalım dedi
Yazarım inşaallah yaaaaSonuçlar çıkınca yaz canım.
İnşallah bebişin seninledir.
Evet canım görünüyor,testin markası prodoctor mu?nisan ayında regldan önce bana hep silik çıkardı ama regl oldum sizde inşallah aynısı olmazEki Görüntüle 3584485 Eki Görüntüle 3584487 Kızlar bende 3 Mayıs bat üstteki 5 gün kala alttaki 4 gün görüyor musunuz hiç bir şey ben çıplak gözle ilk 10 dk görüyorum hep
Bence net predictor veya prodoctor ben bunları kullandım..Hatta bu ay için prodoctor siparişi verdim![]()
Bende prodocotorla silik gördüm adet olmayı bekliyorumEvet canım görünüyor,testin markası prodoctor mu?nisan ayında regldan önce bana hep silik çıkardı ama regl oldum sizde inşallah aynısı olmaz
Ben laboquick aldım internetten, memnun kaldım. İlk kez kullandım acaba çıkacak derken gerçekten pik günü pespembe çıkardıKızlar,
Memnun olduğunuz ovülasyon test markaları neler?
Bu ay sıkı bir takip yapmak istiyorum