Regli beklemek....

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
659
600
23
Burada bir çok kişinin çok uğraştığını ve reglin gecikmesini beklediğini biliyorum. Umarım sağlıklı bir sekilde kucağınıza alabileceğiniz bebişleriniz olur. Her şey gönlünüzce olsun. Ben de sürekli takip halindeyim. Test yaptım ama regilme 9 10 gün varken yaptım 0.100 çıktı beta. Normalde direkt tamam hamile değilim diyordum ama bu sayfada herkes sonrasında hamile kaldığını belirtmiş geç döllenme kaynaklı. Yani beklentim yok diyemem ama bu aydan umudumu kestim. Sadece her şeyi belirti zannedip regli beklemekten sıkıldım benim gibi olanlarla dertleşmek için açtım konuyu

2024 şubat gebelik bekleyenler topiğine gelin isterseniz, orada herkes bilgi alışverişinde buluşup dertleşiyor.

2024 şubat gebelik bekleyenler topiğine gelin isterseniz, orada herkes bilgi alışverişinde buluşup dertleşiyor.
O topiğe eklendim ama yazılanları okumadığım için sadece eklenme isteği gönderiliyor diye kalabalık yapmak istemedim

Ben de ocak ayı için çok umutluydum. Eşime bile dedim ay kesin hamileyim diye. O da artık gülüyor her ay boyle diyosun üzülüyorsun sonra diye.
Ertesi gün görümceme gittik habire ağız yokluyor bebek istiyo musunuz yapıyo musunuz diye. Yapıyoruz merak etme de kısmet dedim sinirim bozuldu. Gittim lavaboya adet olmusum. Eşime dedim kalk gidelim. Anladı hemen arabada diyo ki adet oldun dimi. Sinirlerim bozuldu ağladım bi dünya ilk defa bu konu yuzunden. İnsanları cidden anlamıyorum sen kimsin ben çocuk yapıyo muyum yapmıyo muyum belki olmuyo belki istemiyorum öyle ya da böyle...
Görmemiş biri olsa neyse sorarkem bi de yanlıs anlamayın ama merak ediyorum diyo. Biz daha eşimle ne olduğunu anlayamıyoruz endişe ediyoruz bi problem mi var yok mu emin bile değiliz zaten gerginiz en son sey baskalarının densizlikleriyle uğrasmak.

İnsallah vardır gebelik burda bazen insanlar mutlu haberleri paylasıyorlar ya inanın kendim hamile kalmısım gibi seviyorum.

Böyle insanlar hayatın her noktasında var. Ben sırf bu sebeple kimseye denedigimizi söylemedim. Sorduklarında da çok ciddiye almıyorum espri yapıp kapatıyorum konuyu. Hayatımda düşüncesiz ve cahil kalmış kişilere takılmamam gerektiğini öğrendim. Siz de bu şekilde umursamayın çünkü buralardan öğrendiğim kadarıyla stres ve üzüntü de etkiliyormuş.

İnsallah vardır gebelik burda bazen insanlar mutlu haberleri paylasıyorlar ya inanın kendim hamile kalmısım gibi seviyorum.
Gerçekten ben de böyle pozitife haberler aldıkça ayyy ne güzel diyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde sizin de güzel haberlerinizi duyarız

Yani biz de söylemedik denediğimizi zaten kimseyi ilgilendirmez ama ısrarla soruyolar devamlı. Yani hadi beni düşünmüyorsun kardeşini de mi düşünmüyorsun?
Belki kardeşinde bir sorun var onu. Canını yakacaksın.. Ki zaten eşim belli etmese de çok üzülüyor niye olmuyor vs diye. Sorun bende herhalde doktora gidelim diyo. Ben de diyorum yaşımız genç doktora gitmek için erken 1.sene deneyelim sonra gideriz doktora gidersek daha cok stres olcaz olacağı varsa da olmayacak.

Biraz eşimin kabahati çocuk istesipini çok belli etti herkese deneyeme baslamadan once ben daha erken falam diyodum.simdi de ailesi ben istemiyorum diye denemiyoruz sanıyo gelin istemiyo da ondan diyolar bana baskı kuruyolar niye istemiyorsun diye. Ama bilmiyorlar ki bem coktan ikna oldum ama herkes tavsan gibi doğuramıyor

Hahahahaha bana da eşimin ailesi baskı yapmasa da arada torun lafı geçiyor. Bı kedim bir köpeğim olduğu için bunlar neyinize yetmiyor tüylü tüylü daha iyi diyorum gülüp geçiyoruz. Kendi annem torun istediğinde de eşim tamam artık eve bir de maymun alma zamanı geldi diyor yani espriye vurunca insanlarda uzatamıyor. Siz de canınızı sıkmayın lütfen. Sonuçta bunun da bir zamanı var en güzeli en iyisiyle gelsin hepimize

Herkes aynı konudan müzdarip cnm yalnız değilsin. 1.5 sene oldu evleneli. Evlenmeden önce hadi evlen artık yaşın geçiyor. Evlendik çocuk yap yaşın geçiyor.. olmuyor mu? Üzülme olur olur!!! Gibi küçümseyici iğneleyici laflar. Herkesin imtihanı farklıdır belki de Bizim ki Geç olacaktir Allah in işine de karışıyorlar. Yap yap geç kalma. Sıkıldım artık istiyoruz ama.napalim hayırlısını istedigimiz için Allah en hayırlı.zamsni bekliyor belki de. Hele bu söylemler aile içinde olunca daha da can sıkıcı

Allahtan benim ailem böyle insanlar değiller. Benim tarafımdan bir Allahın kulu da dönüp bişey demiyor. Eşimin dayısının karısıma varana kadar eeeeee hayırlı haberlerini bekliyoruz yeter artık lafları... Gülüp geçiyorum eşim de gülüyor ama bir zaman sonra diyorum ki acaba çat çut size ne ya deyip bozsam mı hakkediyorlar cünkü.
Hiç de öyle kalp kırabilen biri değilim anca kendi kendime söylenirim böyle.
Yarın öbür gün olmuyor bunların cocuğu diye de dedikodumuzu yaparlar. Yine ben üzülürüm..

Bizim de bir kedimiz var ben diyorum benim oğlum var zaten onla zor uğrasıyorum gece uyumak bilmiyor maması ayrı suyu ayrı. Bu sefer de bebek olunca onu evden göndere bağlanıyor konu asla gülüp geçemiyorum yani malesef. Keske gülüp geçseler..
Bu sefer ben söyleniyorum siz cocuğunuzu sokağa bırakabilir misiniz o benim bebeğim elimse büyüdü biberonla besledim ben onu diye. İşin komiği kedime de alerjim çıktı gecen seneden beri. Eşim de ben de kesimizle aynı evde köşe kapmaca oynuyoruz

benimde 3 kedim var kayınvalidem hep der şunlara bakacağınız kadar çocuk doğurunda ona bakın hayır sanki kendi bakacak, bizde istiyoruz ama rabbim verecekse hayırlısını nasip etsin napalım yani.. doğan büyür yok allah rızkını verir yahu hem çalışmak hem anne olmak ne kadar zor, bir anlasalar..

Aynen oyle ben ileriyi düşünüp kendi işimi kurdum mesela. özel sektörde çalısırken cocuk bakamam diye. Belki de işlerim düzene girecek öyle nasibedecek Allah. Herkese kolaylıkla hayırlısını nasibetsin insallah

Çocuk yapıp bak deseniz isyan ederler benim cocuğum mu bu yastan sonra cocuk bakıcak halim mi var benim diye bir de

amin canım, bende anne yok maalesef kayınvalidem de genç ama içi hasta, kalp ameliyatı oldu dizi ağrıyor üstüne kilolu, şeker kolestrol ne ararsan var bakamaz yani emanet edemem şahsen.. iyice bir birikim yapıp öyle çocuk yapalım dedik ileride birine bırakamazsam diye bir birikim olsun annesizlik çok zor, rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnn dışarıdan konuşmak kolay

Basınız sağolsun. İnsan doğmamış cocuğunu bile nasıl düşünüyor işte. en doğrusunu yapıyorsunuz bilinçli ebeveyn olmak daha cocuk planlarken başlıyor.

Bende bu ay ilk tedavimi gördüm benimde adetime 9 gün var ve inan geçmiyor ya günler şuan test yapamam çatlatma iğnesinden dolayı pozitif cıkar büyük ihtimal. Zaten 9 gün önceside cok erken

Yani bana çocuk olunca at gibi bir şey diyemeyeceklerini biliyorlar çünkü o da benim çocuğum. Tepkim çok büyük olur o zaman ve muhtemelen görüşmem bu tiplerle

Ah bu aile baskısı… 3 aylık evliyken kayınvalidemin gününde eşimin akrabaları bu yeni gelinler tembel çıktı hani daha bebek yok mu diye rezil etmişlerdi herkesin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…