Regli beklemek....

20 aralıktan bu yana deniyoruz uzun bir süre değil aslında, doktor bize 1 sene süre verdi. çok şükür ben de bir sağlık sorunu yok sadece reglim biraz düzensiz hepsi o. eşime de 6.ay da bakacakmış ama çok stresli anlamadım bebek istiyor ama bunun konusu açılsın istemiyor, üstünde durulmasını istemiyor. değişik değişik hareketler bu ay da regl olursam karşıma alıp konuşacağım

ben herşeyin planlı olmasından yanayım, paylaşmaktan da zevk alıyorum. ama eşim onu orada burada kötülediğimi falan düşünüyor herhalde bi triplerde. reglim düzensiz diye ovülasyon testi aldım yumurtlamama bakayım dedim onada bir ton laf etti. olacaksa olur olmazsa da olmaz napalım diye basite indirgiyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim ve o kadar canım sıkılıyor ki testim biraz koyulaşınca heyecanlanıp göstermeye gidiyorum çağırıyorum ama gelip bakmıyor umursamıyor gibi davranıyor burada gezince de yine mi forumdasın diye laf yiyorum

ben de öyleyim canım bana da öyle diyor, senin bu tavırlarınla olacağı varsa da olmaz diyor bana ne tavrımı gördün dedim, çok beklentidesin o yüzden olmaz diyor ne var heyecanımı paylaşsan....

ben de öyleyim canım bana da öyle diyor, senin bu tavırlarınla olacağı varsa da olmaz diyor bana ne tavrımı gördün dedim, çok beklentidesin o yüzden olmaz diyor ne var heyecanımı paylaşsan....
çok bir şey istediğimiz yok aslında sende pcos mu var bebiş

çok bir şey istediğimiz yok aslında sende pcos mu var bebiş
3 aydır regl döngüm çok bozdu. eskiden 30.gün olurdum. şimdi 39.gün olmaya başladım doktorum muayene etti bir sıkıntı yok dedi, stres kaynaklı olabileceğini düşündük. ben de anksiyete var maalesef en ufak bir şeyden nem kapıp üzülüp telaşlanıyorum her şey stres kaynağı ben de. hayırlısı bakalım canımm

Ah ah ben döngümü bile bilmiyorum aylardır ilaç kullanıyorum yumurtalarım gelişmiyor bu ay hsg çekildim doktorum yumurta gelişmesi için ilaç bile başlatmadı ama tesadüfen ovülasyon testimde pik gördüm doğru ise bir ümit bekliyorum bende, dediğin gibi stresten kesinlikle bebek düşünmeden önce yumurtlamamı her ay hissederdim döngüm geç olsa bile şimdi olmuyor

bana doktorum duphaston önerdi? hem yumurtalık tembelliğini engelleyecek hemde regl döngünü düzenleyecek dedi bebek varsa tutunmayı kolaylaştıracak yoksa da regl olacaksın dedi ama ben yan etkilerinden dolayı başlayamadım ona korktum ayrıca yumurtalarımda tembel değil vücuda sürekli kimyasal sokmaya ters bakıyorum

Bizde 2. Ayımız denemelerde. Bu ay yumurtlama testi ile denedik. Reglime 1 hafta var . Gün sayıyorum resmen şuan belli olmaz diye regl i bekliyorum geciktiği gibi test yapcam. Eğer gebe kalırsam 14 şubata çok güzel bir sürprizim olur eşime :) tabi bi taraftanda aylardır brklryrnleri görünce aman 1-2 ayda mu tutcak ümitlenme diyorum. Bi taraftan da acaba çoxğım olcak mı stresi var tüm kadınlarda böyle mi bilmiyorum ama .. kadın doğuma göründüm benim bir sıkıntımın olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi. Eşim sperm kontrolü yapmadı çocuk denemesi başsrısız olursa gider diye düşündüm . Yine de bi tarafım acaba çocuğım olcak mı gibi düşüncelere dalıyor ne alakaysa :) bakalım herkes için hayırlısıııı

7-8 ay kullandım duphaston maalesef olumlu sonuç alamadım hatta şuanda kullanıyorum adetin ilk günü gel dedi bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum

Bir sorununda yokmuş kafana takıp stres yapmazsan olur inşallah içini ferah tut :)

Bu kadar stres yapma düşünme. Ben bir senedir düşünüyorum. Kaç tane doktora gitsem hepsi stres yapma en çok bu etkiliyor diyor. Düşünmemek elde değil ama düşünmeden bu süreci atlatmaya çalışacağız

Çok haklısınız inşallah . Ama ben bu kadar yeni iken daha çocuk istememin 2. Ay o iken bile acaba tuttu öu oldu öu diye düşünürken. Ben mi böyleyim acaba yoksa tüm kadınlar böyle mi:)

Çok haklısınız inşallah . Ama ben bu kadar yeni iken daha çocuk istememin 2. Ay o iken bile acaba tuttu öu oldu öu diye düşünürken. Ben mi böyleyim acaba yoksa tüm kadınlar böyle mi:)
Ben de boyleyim valla tuttu mu ay kahverengi geldi leke mi regli mi , başım döndü belirti mi diye diye kafayı yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…