Regli beklemek....

Bende bu ay ilk tedavimi gördüm benimde adetime 9 gün var ve inan geçmiyor ya günler şuan test yapamam çatlatma iğnesinden dolayı pozitif cıkar büyük ihtimal. Zaten 9 gün önceside cok erken
Evet herkes öyle dedi ama dayanamadım umarım pozitifi gorursunuz

Yani bana çocuk olunca at gibi bir şey diyemeyeceklerini biliyorlar çünkü o da benim çocuğum. Tepkim çok büyük olur o zaman ve muhtemelen görüşmem bu tiplerle
Malesef öyle olmuyor hangi biriyle görüşmiycem hepsi birbirinden hayvan düşmanı masallah. Elimden geldiğince ağızlarına laf vermemeye çalısıyorum sadece. Laf ettiklerinde de ağızlarına tıkıyorum geçiyorum. Malesef haddini bilen kimse yok

Ah bu aile baskısı… 3 aylık evliyken kayınvalidemin gününde eşimin akrabaları bu yeni gelinler tembel çıktı.
3 aylık evlilikte ne çocuğuymuş
Tovbe tovbe sanki 3yıldır evlisiniz gibi laf etmişler. Ki oyle olsa da edemezler. Yeni gelin olunca siz de bişey diyememişsinizdir tabi

Bende bu ay ilk tedavimi gördüm benimde adetime 9 gün var ve inan geçmiyor ya günler şuan test yapamam çatlatma iğnesinden dolayı pozitif cıkar büyük ihtimal. Zaten 9 gün önceside cok erken
Ne kadar süre sonra tedavi olmaya karar verdiniz?

3 aylık evlilikte ne çocuğuymuş
Tovbe tovbe sanki 3yıldır evlisiniz gibi laf etmişler. Ki oyle olsa da edemezler. Yeni gelin olunca siz de bişey diyememişsinizdir tabi
Evet maalesef hiçbir şey diyemiyodum hoş hala diyemiyorum ama 1 yıldır şehirdışında yaşıyorum kafam o kadar rahat ki her buluşmada yemekte mutlaka bi laf vuruyorlardı

Ay bende sonunda transfer olucam. Adetim gelsinde transfer süreci başlasın diye bekliyorum

Yumurtlamanızı takip ettiniz mi kaç gün geçmişti yaptığınızda umarım hamişsinizdir
Benimde 10 gün var reglime günler geçmiyor

Yumurtlamanızı takip ettiniz mi kaç gün geçmişti yaptığınızda umarım hamişsinizdir
Ay ben yumurta takibinin nasıl yapıldığını burada öğrendim ben hep takvime bakıp yaptım o değildir bu değildir diye her gün yaptık afedersiniz ahhahahaha ovulasyon testleri varmış meğerse

Çok fazla hadsiz var gercekten. Kendilerinden başkalarına saygıları yok hoş kendilerine de yok bence

Beraber takipte kalalım benim de öyle olabilir bazen 4 gün ileri atıyor garanti olsun diye regl olmazsam 15inde test yaparım diyorum

Reglime 4 gün var ve aranızda belki hamile yada deneyimliler vardır. Reglime 7 gün varken akşam sol kasık ağrım oldu ve sol tarafımdan yumurtam büyüdü. Regl 6 gün kala da sanki adet oldum öyle bir ağrı oldu gelen giden de yok. 5 gün de öyle oldu hafif ağrı bel ağrısı. Şimdi ise yine ağrı oldu özür dilerim lavaboya gidince akıntı gelmiş. Sandım ki adet oldum ama akıntı ağrılı geldi. Sanki regl oluyorum giib

İnanin sizi şu an çok iyi anlıyorum benim görümcem ve kayınvalidem öyle her ay beni rüyalarında görüyorlar hamile zaten onlara sinirlenmekten olacağı varsa olmuyacak diye düşünüyorum. Artık onlarla arama mesafe koydum sende öyle yap çünkü insan ister istemez çok kötü etkileniyor. Çocuk konusu çok hassas ve bence sadece karı kocayı ilgilendirir

Belki stresten erken regl olabilir ama saydığın hepsi burada yazılana göre hamilelik belirtisi. Test yap desem bazen erken olduğu için negatif çıkıyormuş. Umarım gönlünden geçen olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

Evet zaten olmadıkca her ay stres oluyo insan her ay umutlanıyo bir de milletin lafına üzülüyoruz işte.. Ben yeri geliyo üzüldüğümde eşime bile belli etmemeye çalısıyorum olsun hayırlısı değilmiş demek ki deyip geçiyorum üzülmesin diye insanlar masallah hic düşünmüyorlar..

Beraber takipte kalalım benim de öyle olabilir bazen 4 gün ileri atıyor garanti olsun diye regl olmazsam 15inde test yaparım diyorum
ay ben o kadar bekleyemem galiba memleketteyim şimdi haftaya evime gidince yaparım şimdi bile zor dayanıyorum resmen tüm belirtileri hissediyorum vücudum allak bullak oldu

Mutsuzluktan besleniyorlar ya resmen, kayınvalidem biliyor doktora gittiğimi günde 3 sefer arayıp aman kızım stres yapma diyor ama kendi böyle aradıkça daha çok stresleniyor insan

Mutsuzluktan besleniyorlar ya resmen, kayınvalidem biliyor doktora gittiğimi günde 3 sefer arayıp aman kızım stres yapma diyor ama kendi böyle aradıkça daha çok stresleniyor insan
Cahillikten bence ya bilemiyorum allah akıl fikir versin

Ne kadar süre sonra tedavi olmaya karar verdiniz?
Ben 1.5 yıllık evliyim en başından beridir istiyorum zaten. Evlilikte 1 yıl dolunca devlete gittim ama orda süreç cok uzun bir şeyler hep bir daha ki aya sarktı sinirlenip özele gittim özeldede istediğimi bulamadım sonuç vermedi yumurtam hiç oluşmadı en son işte kasımda tekrar devlete basvurdum tabi sürekli araştırdıkları için bu ay tedavi başladı çok şükür 2 yumurtam oluştu inşallah sonuç alırım

Regl olamıyorum normalde olucam derim olurum. Günü günü olur. Ama hiç bu kadar erken sancım olmamıştı daha erken kanda da testte çıkmaz dedi doktor. Bir de gaz sancısı kabızlık başladı affedersiniz.

Bence sürekli beklediğimiz için vücut farklı davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…