Ya umarım gönlünüzden geçen olur ama mutlaka yaz lütfen merak ederimay ben o kadar bekleyemem galiba memleketteyim şimdi haftaya evime gidince yaparımşimdi bile zor dayanıyorum resmen tüm belirtileri hissediyorum vücudum allak bullak oldu
Bilemiyorum 1 senedir bekliyorum ama daha önce böyle olmadı yaaaBence sürekli beklediğimiz için vücut farklı davranıyor
Ay hadi İnşallah o zaman yaaa , kendim pozitif gibi sevinirim vallaBilemiyorum 1 senedir bekliyorum ama daha önce böyle olmadı yaaa
Ya bende bel ağrısı aşırı var normalde regl olduğumda bile sancılanmam regl sancım var arada kasık bölgesinde ağrı hissediyorum ama kistte olabilir (inşallah değildir ) ters gibi hastayım ne serum alabiliyorum ne ilaç, hamileysem zararı olur mu acaba serumun bilginiz var mıYa umarım gönlünüzden geçen olur ama mutlaka yaz lütfen merak ederimben de belirti yok ya bı tek bugün karnıma sancı girdi biraz ama muhtemelen hep disaridaydim ondan oldu
Net emin olduğum bir konu değil yanlış yonlendirmek istemem. Bu arada bel ağrım benim de korunmasız iliskiye girdikten 4 gün sonra başladı ama testim negatif çıkınca geç döllenme olduysa taaaa 4. Günden başlamaz diye düşündüm. Geçmiş olsun bu aradaYa bende bel ağrısı aşırı var normalde regl olduğumda bile sancılanmam regl sancım var arada kasık bölgesinde ağrı hissediyorum ama kistte olabilir (inşallah değildir ) ters gibi hastayım ne serum alabiliyorum ne ilaç, hamileysem zararı olur mu acaba serumun bilginiz var mı
Bende de aynı belirtiler var. Bende ya kist ya bebek diyorum. Kaç gün var reglineYa bende bel ağrısı aşırı var normalde regl olduğumda bile sancılanmam regl sancım var arada kasık bölgesinde ağrı hissediyorum ama kistte olabilir (inşallah değildir ) ters gibi hastayım ne serum alabiliyorum ne ilaç, hamileysem zararı olur mu acaba serumun bilginiz var mı
Sen ne zamandır istiyorsunAy hadi İnşallah o zaman yaaa , kendim pozitif gibi sevinirim valla
Ben daha yeniyim bu konularda açıkçasıSen ne zamandır istiyorsun
Teşekkür ederim bebiş parol aldım şimdilik bakalımNet emin olduğum bir konu değil yanlış yonlendirmek istemem. Bu arada bel ağrım benim de korunmasız iliskiye girdikten 4 gün sonra başladı ama testim negatif çıkınca geç döllenme olduysa taaaa 4. Günden başlamaz diye düşündüm. Geçmiş olsun bu arada
10-12 şubatta olacağım gibi gösteriyo duphaston kullanıyorum belki kist oluşmaması için bi etkisi vardır bi ümit bekliyorum senin kaç günün varBende de aynı belirtiler var. Bende ya kist ya bebek diyorum. Kaç gün var regline
6sinda olursam 4 gün ama normal günüm 10unda bı hafta daha var diyebilirizTeşekkür ederim bebiş parol aldım şimdilik bakalım
Regline kaç gün kaldı peki kısmet belli olmaz hiç o işler
Eminol kesin yapıyorlardir. En çok ta beni üzen yeni gelin eltimin olur olur deyip beni tesellli etmesiydi ama farklı bir üsluplaAllahtan benim ailem böyle insanlar değiller. Benim tarafımdan bir Allahın kulu da dönüp bişey demiyor. Eşimin dayısının karısıma varana kadar eeeeee hayırlı haberlerini bekliyoruz yeter artık lafları... Gülüp geçiyorum eşim de gülüyor ama bir zaman sonra diyorum ki acaba çat çut size ne ya deyip bozsam mı hakkediyorlar cünkü.
Hiç de öyle kalp kırabilen biri değilim anca kendi kendime söylenirim böyle.
Yarın öbür gün olmuyor bunların cocuğu diye de dedikodumuzu yaparlar. Yine ben üzülürüm..
Aynı belirtiler var bende de kasıklarımda ağrı, belimde hafif bir ağrı ama bu ay hiç öyle akıntı falan olmadı. Kabızlıkta var. Test aldım ama daha 6 gün var reglime o yüzden yapmadım bekliyorum bakalımRegl olamıyorum normalde olucam derim olurum. Günü günü olur. Ama hiç bu kadar erken sancım olmamıştı daha erken kanda da testte çıkmaz dedi doktor. Bir de gaz sancısı kabızlık başladı affedersiniz.
Kimse kimsenin halinden anlamıyor malesef..Eminol kesin yapıyorlardir. En çok ta beni üzen yeni gelin eltimin olur olur deyip beni tesellli etmesiydi ama farklı bir üslupla
Ayyy çok stres olıyorum tüm belirtiler durduAynı belirtiler var bende de kasıklarımda ağrı, belimde hafif bir ağrı ama bu ay hiç öyle akıntı falan olmadı. Kabızlıkta var. Test aldım ama daha 6 gün var reglime o yüzden yapmadım bekliyorum bakalım
Aynı hale düşmeyince anlamazKimse kimsenin halinden anlamıyor malesef..
Ben de belirti hiç yok bel ağrısı dışında ama bu kasıkta batma olanlar genelde hep hamilelik diyorArkadaşlar belirtileriniz var mı ? Sohbet uzun olduğu için tam okumadım geçmiş olabilirim. Benim regl e 9 gün kaldı be yumurtlamadan itibaren göğüs çevrelerim acıyor uyku hali var bir de ara sıra batma var kasıkta. Sizde durum nedir
Ben test yaptım bu sabah reglime 6 gün var, maalesef hamile değilim hayırlısı bakalım zaten bu ayı çok değerlendiremedikAyyy çok stres olıyorum tüm belirtiler durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?