Regli beklemek....

Arkadaşlar hepimizin tez zamanda sağlıklı güzel bebişleri olur inşallah. Ocaktan bende çok ümitliydim kendimce yarın bat regl olacak gibi hissediyorum 2 gün önce test yaptım negatifti. 1 kutu ovülasyon testi siparişi vermiştim bugün elime ulaştı artık regl olduktan sonra onu takip ederek deneyeceğim.

6 gün çok erken canım aslında.

Canım benim 4 gün var doktor kanda da idrsrda çıkmaz dedi umutsuzluğa kaptırma daha çok günün var baya erken yapmışsın
Erken gebelik testi aldım eczanede söylediler en erken 6 gün kala çıkıyor diye, bende kasık ağrılarım olunca yaptım, bilmiyorum bekliycez bakalım

Ben test yaptım bu sabah reglime 6 gün var, maalesef hamile değilim hayırlısı bakalım zaten bu ayı çok değerlendiremedik
Umutlandirip olumsuz olursa üzmek istemem ama 6 gün erken olabilir de test için. Modumuzu düşürmek yok. Olumsuzsa da elbet olumlu olacak diyeceğiz.

Ovulasyon testi hangi marka güveniyor musunuz ben de almak istiyorum da

Kızlar benim testler negatif ama aşırı bel ağrım var ve yorgunluk uyku halim var 28-29-30 günde olurum aslında 1nde olmam gerekti 19nda doktora gittim yumurtan var çatlamak üzere dedi onun üzerine 14 gün sayınca bat yarın görünüyor bunları yaşayıp hamile olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_5057.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_5056.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5055.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5059.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5060.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba yazınızı okudum çok sinirlendim görümcenizin size yaptığı baskıya .. farkında bile değil ne yaptığının aslında bu bir psikolojik şiddettir size önerim mesafe ve özelinizi anlatmayın neden yapıyoruz diyorsunuz ki ben düşünmüyorum istemiyorum deseydiniz keşke sadece benim fikrim herkes istediği gibi yapabilir o farklı. Fakat ben en ağırını yaşadım burda anlatmak istemiyorum ama tecrübe edindiğim kadar şunu söyleyebilirim böyle insanlara laf sokmazsanız böyle insanlar çoğalacaktır ve üstüne gelmeye başlayacaktır..

Ben 6 sene olucak evliyim Allah nasip ederse olucak bir gün benimde yok fakat herşey bebek çocuk değil.. ben çok ağır bir şey atlattım 11 gün hastanede yattım çok düşünme fırsatım oldu o hastalığın içinde ve önce sağlık olmalıymış bide sevdiğin senin her koşulda yanında olmasıymış hayat!

Benim 3 arkadaşım peş peşe doğum yaptı hepsi benim gibi bebekte bebek diye gitmediği doktor yapmadığı tedavi kalmamıştı. sonunda oldu hepsinin Allah nasip etti ama gel gör ki yaptığına bin pişmanlar, gecesi gündüzüne karışmış saçına tarak bile süremiyorlar , Lohusalar hala bi gerginlik bi ağlama halleri bir hafta boyunca aynı kıyafet , adam işte ortada yok çocukları tek başına büyütüyorlar .. burda anne adaylarını korkutma amaçlı yazmıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bende ellerimi açmış bekleyen biriyim. Ama herşey bu değilmiş hayat bu değil anın tadını çıkarıp akışa uymak ne güzel olduğunu sizde göreceksiniz bakış açınızı değiştirirseniz görürsünüz .. herkes aile planlamasını istediği zaman ve hazır hissettiği zaman yapmalıdır.

Ama bu planlamaları yaparken başkalarının sizin mahreminize girmesine izin vermeyin ağzının payını verin. Benim en güzel verdiğim cevaplar :

1.Biz düşünmüyoruz , çok istiyorsanız siz yapın !!

2. Ben bencil insanım bakamam çocuk asla da hazır hissetmiyorum kendimi anneliğe !

3. Borcumuz var yeri zamanı değil!

4. Bide biri bana kısırsın muamelesi yapmıştı bende sanane sana mı kaldı s.. git demiştim . İnsanlara fırsat vermeyin

6 sene böyle laflarla geçti çok daha kötü şeyler yaşadım ama burda anlatılacak gibi değil ki kısırsın demek zaten en dibi bunu duymak :)

Ovulasyon testi hangi marka güveniyor musunuz ben de almak istiyorum da
Ben trendoldan laboquick aldım, yorumları hep iyiydi burada da kullanan memnun olanlar gördüğüm için aldım ilk defa deneyeceğim. 20 ovü. Testi 6 hamilelik testi de ayrıca var kutuda.

Siz çok uzun süre bu durumu yaşadığınız için acı bir şekilde öğrenmişsiniz nasol cevap verilmesi gerektiğini..
Benim de evet yapıyoruz deyişim zaten manidardı sevişiyoruz hep der gibi yani
Birkac kere daha sorarsa zaten sinirlenip tersleyeceğim yanımda eşim vardı daha fazlasını söyleyemezdim açıkcası. Daha once de sormuştu guzel guzel anşatmıatom hazır değilim işleri yoluma koyayım biraz gezelim tozalım istiyoruz vs diye. Hala üsteliyor pluşu bence suan onun da bebeği var ve bebeğine kuzen istiyor ama bu işler nasip meselesi. Muhtemelen ben de bikaç ay daha olmazsa sizin gibi daha had bildirecek cevaplara geçeceğim diye düşünüyorum..

Regli bekle bence ya stres yapınca da gecikiyor benden oldu

Kızlar reglime 10 gün var ama psikolojik mi yoksa gerçekten mi anlamadığım kasık ağrılarım var. Kürtaj olduğum hamileliğimde 8 gün kala kasık batması yaşıyordum onu baz alınca çok erken geliyo. Kendimi dinlemekten kafayı mı yedim yoksa hamilelik mi bilemiyorum Zaman da bir türlü geçmiyor..

Ben benim belirtim felan yok diyip saldigimdan beri belirtim yok. Yani hamile çıkarsam belirtisiz hamile olucam bel ağrısını saymazsak

Ayrıca yerleşme kanaması , beyaz akıntı, kahverengi ya da pembe leke bunların hiçbiri de olmadı. Bunlar herkeste olan kesin ve net belirtiler mi acaba

Ayrıca yerleşme kanaması , beyaz akıntı, kahverengi ya da pembe leke bunların hiçbiri de olmadı. Bunlar herkeste olan kesin ve net belirtiler mi acaba
Sanmıyor kimi fark etmiyor. Akıntı olsa fark ederler yapı vücutla alakalı belirtiler

İlk gebeliğin için üzüldüm. Ama bir şeyler oluyor olmasına da sevindim senin adına bende mesela tık yok. Kusura bakmazsan ilk gebeliğinde bir de şimdi kasık ağrısı nasıl oluyor. Bende bi kere yumurtladığım taraftsn ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…