Bence en mantıklısı şu an yaptığın :) bir de bel ağrısı olmuştu bende de bir önceki hamileliğimde. Ama öğrendiğim gün belim ağrıdı ondan önce ağrımıyordu mesela :) yaa her beden ayrı herkeste farklı farklı oluyo işte ama tek bildiğim biz çok hevesliyizBen benim belirtim felan yok diyip saldigimdan beri belirtim yok. Yani hamile çıkarsam belirtisiz hamile olucambel ağrısını saymazsak
Ya ama korunmasız ilişki 15inde oldu 19undan beri belim ağrıyor. Dört gün ya da 5 gün önce beta 0.100 çıktı. Bel ağrımın hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum o yüzdenBence en mantıklısı şu an yaptığın :) bir de bel ağrısı olmuştu bende de bir önceki hamileliğimde. Ama öğrendiğim gün belim ağrıdı ondan önce ağrımıyordu mesela :) yaa her beden ayrı herkeste farklı farklı oluyo işte ama tek bildiğim biz çok hevesliyiz
Teşekkür ederim.. ben de çok üzülmüştüm hatta kürtaj olduğum hastanenin önünden geçerken gözlerim doluyo ;( ilk gebeliğimdeki kasık ağrısı batma şeklindeydi mesela uzandığım zaman ayağa kalktığımda kasığımda sanki bir bıçak var ve kalkınca batıyor. Bu sefer de yumurtalık çatlaması gibi ağrı var can acıtıcı ve uzun süreli ağrı.İlk gebeliğin için üzüldüm. Ama bir şeyler oluyor olmasına da sevindim senin adına bende mesela tık yok. Kusura bakmazsan ilk gebeliğinde bir de şimdi kasık ağrısı nasıl oluyor. Bende bi kere yumurtladığım taraftsn ağrıdı
Bel ağrın daha önceden de var mıydı? Hayatında ilk kez olan bir şey ise belirti olabilir belki :)Ya ama korunmasız ilişki 15inde oldu 19undan beri belim ağrıyor. Dört gün ya da 5 gün önce beta 0.100 çıktı. Bel ağrımın hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum o yüzden
Hayatımda ilk kez oldu ve geçmiyorBel ağrın daha önceden de var mıydı? Hayatında ilk kez olan bir şey ise belirti olabilir belki :)
Valla bilemedim belki geç döllenme falandır ya da regl gecikmesi. Ama dilerim ilki olmuşturHayatımda ilk kez oldu ve geçmiyorsürekli değil ama hareket edince oluyor. E ama negatif çıktı test
Valla bekliyorum işte bir umutValla bilemedim belki geç döllenme falandır ya da regl gecikmesi. Ama dilerim ilki olmuştur
Malesef öyle canım , Manidar olmuş ama eşinde bu işe ses çıkarması lazım tek kişilik eylem değil çocuk sahibi olmak ve bazı çiftler için de kolay değil şimdi benimde yeğenlerim var ama iki sever kenara bırakırım birileri yeğen yada kuzen istiyor diye de çocuk yapılmaz mesela yani Buda güzel bi cevap olabilirdi kızSiz çok uzun süre bu durumu yaşadığınız için acı bir şekilde öğrenmişsiniz nasol cevap verilmesi gerektiğini..
Benim de evet yapıyoruz deyişim zaten manidardı sevişiyoruz hep der gibi yani
Birkac kere daha sorarsa zaten sinirlenip tersleyeceğim yanımda eşim vardı daha fazlasını söyleyemezdim açıkcası. Daha once de sormuştu guzel guzel anşatmıatom hazır değilim işleri yoluma koyayım biraz gezelim tozalım istiyoruz vs diye. Hala üsteliyor pluşu bence suan onun da bebeği var ve bebeğine kuzen istiyor ama bu işler nasip meselesi. Muhtemelen ben de bikaç ay daha olmazsa sizin gibi daha had bildirecek cevaplara geçeceğim diye düşünüyorum..
Bende sadece bi kere kasık ağrıması oldu regl 1 hafta kala sonraki 2 gün de regl oldum kan geliyor gibi hissettim o ağrı oldu o da şimdi geçtiTeşekkür ederim.. ben de çok üzülmüştüm hatta kürtaj olduğum hastanenin önünden geçerken gözlerim doluyo ;( ilk gebeliğimdeki kasık ağrısı batma şeklindeydi mesela uzandığım zaman ayağa kalktığımda kasığımda sanki bir bıçak var ve kalkınca batıyor. Bu sefer de yumurtalık çatlaması gibi ağrı var can acıtıcı ve uzun süreli ağrı.
Regl olmadınız mı? Geciktiniz mi yani?Bende sadece bi kere kasık ağrıması oldu regl 1 hafta kala sonraki 2 gün de regl oldum kan geliyor gibi hissettim o ağrı oldu o da şimdi geçti
Yok regl bi hafta önce oldu bunlar regl günüm 6 şubatRegl olmadınız mı? Geciktiniz mi yani?
Canım benim az önce regl ağrım oldu , gittim ped takayım diye hafif akıntı geldi normalde reglime 2 ile 6 gün arası bir şey var. Yerleşme kanaması ise regl ağrısı gibi geliyor mu biliyor musunYok regl bi hafta önce oldu bunlar regl günüm 6 şubat
Kahverengi akıntı geldi kan değilCanım benim az önce regl ağrım oldu , gittim ped takayım diye hafif akıntı geldi normalde reglime 2 ile 6 gün arası bir şey var. Yerleşme kanaması ise regl ağrısı gibi geliyor mu biliyor musun
Uzun süredir olmuyor mu stres mi yaptı acaba ? Uzun süreli değilse zaten kararı birlikte almadınız mi çocuk oyuncağı mıymış bu? Belki sinirden söylemiştir ama aldiririz hiç hoş olmamış bence bir konuşun düzgünce istemiyorsa erteleyin zateneşimle dün gece büyük tartıştık çocuk işini erteleyelim dedi bana neymiş heyecanımı paylaşıyormuşum herkesle ayıpmış gizli kalmalıymış ne yani 2 yakın arkadaşımla da dertleşmeyeyim mi anlamadım. baya bir kızıyor ovülasyon testlerinide kaldırmıştı stres yapıyorum diye.. hayır takıntılı da değilim asla açmıyorum konuyu, bebek vs imada da bulunmuyorum ona karşı. ben kendi halimde takılıyorum ona dokunmadanhatta dedim sus bak ya hamileysem şu an napıcan cocuguda mı rafa kaldırıcaksın dedim o zaman aldırırız napiyim dedi dünyam başıma yıkıldı
Heyecanını paylaşmak istemen en doğal şey kendisi destek olacağına köstek olmuşeşimle dün gece büyük tartıştık çocuk işini erteleyelim dedi bana neymiş heyecanımı paylaşıyormuşum herkesle ayıpmış gizli kalmalıymış ne yani 2 yakın arkadaşımla da dertleşmeyeyim mi anlamadım. baya bir kızıyor ovülasyon testlerinide kaldırmıştı stres yapıyorum diye.. hayır takıntılı da değilim asla açmıyorum konuyu, bebek vs imada da bulunmuyorum ona karşı. ben kendi halimde takılıyorum ona dokunmadanhatta dedim sus bak ya hamileysem şu an napıcan cocuguda mı rafa kaldırıcaksın dedim o zaman aldırırız napiyim dedi dünyam başıma yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?