- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Bunlar cok normal seyler. Siz de çıksın istemezdiniz bu sizin kontrol edebileceginiz bisey degil. Insanlik hali. Nezlesiniz burnunuz akar cok bu da böyle bişey. Geldigi yer farkli. Kimsenin farkettigini sanmiyorum ama farketseler bile ne siz onlari taniyacaksiniz ne de onlar sizi taniyacak. Alninizda da yazmayacak.O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Masken takılımıydı ? Ayrıca çok fazla takma çok normal bi durum, her kadının balına gelebilecek birşey. RahatlayınO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Ben lisedeyken arkama geçmişti çok utanmıştım. Tuvalette eteğimi vs yikamistim . İzin alıp eve bile gidemedim utancımdan. Küçük ve gereksiz muhafazakâr insanların içinde büyüdüm. Sınıftaki erkeklerden biri benimle dalga geçmişti. Onu hatırlayınca hiç rezil olduğumu düşünmüyorum ne kadar cahil ve saçma bi insanmış diye düşünüyorum. Bu sizin bi kusurunuzmuş gibi düşünmeyin bence. Bir keresinde iş görüşmesinden çıkarken fark ettim eve gidene kadar o haldeydim ama insanların bana iğrenç biseymisim gibi baktığını ya da düşündüğünü sanmıyorum. O anı yaşarken hemen evde olmak istiyosun ama sonra geçip gidiyo. Hiç düşünmeyin bile. İnsanlar ne terbiyesizlikler yapıyo da utanmıyo siz reglinizden mi utanacaksinjz.Sanki içime doğmuş gibi koltuğa yan oturmuştum tek baldırımın üstüne inşallah geçmemiştir ama sanki inerken herkes bana bakiyo gibi hissetmist bundanmiş demek ki
Ben hala bu normal ve saglikli olan regl kanamasinin neden utanilacak bisi olarak kabul gordugunu anlayamiyorum bu durumu erkekler yasiyo olsaydi oooo hergun bunun muhabbetini yaparlardi bizlere neden utanilacak bir durum diye ogretildiO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
Tam olarak tahmin ettiğim yer mi bantlanıyor
Onda ne var ben daha beterini yaşadım işyerinde yemekte sandalyeye çıkmış karşımdaki erkek is arkadaşım ben kalkinca gördü hemen sandalyene cay dökülmüş hep bulasmis üstüne diye beni kurtardı milletin dilinden ama cok utanmıştım hemen toparladı adam bende peceteyle sildjm sandalyeyi napalim olur öyleO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
O kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
3 sene önce karlı bir gün özel ders için öğrencimin evindeydim. Beyaz tay tüyü yemek masası sandalyesinde ders anlattım kalktım çıktım. Yarım saat sonra velim aradı (çok nazik çok sevdiğim biridir). Sakın yanlış anlamayın ben temizlerim ama başka yere gidecektiniz derse bir de dışarıda olacaksınız söyleyim dedi. Hiç anlamamışım kadının beyaz sandalyesi kıpkırmızı olmuş. Hemen ilk dükkan olan yerde indim otobüsten Allahtan üstümde trençkot vardı iç çamaşırı ve kot aldım bakkaldan ped aldım ama geçti bitti. Benim kadar rezil olmadınız tanıdığınız ya da tekrar görmek zorunda olduğunuz kimse yoktu. Olsa da sorun değil insanız hepimiz normal. Regl den de utanmayalım artık di miO kadar rezil hissediyorum ki. 2 saat önce takmıştım normalde olmazdi bitki çayı içmiştim söktürücü olarak ondan pantolonuma geçmiş fazla açık renk olmasa koyu bir pantolon da değildi. Dışarda fark ettim otobuste gidiyordum inince dokundugum da fark ettim. Islak mendiller sileyim dedim yaymisim alt arka tarafimin her yerine!! Öyle cok utaniyorum ki eve yürüyüp geldim otobuste ve yürürken fark edilmiştir cok utaniyorumanksiyete de var kriz geçirme aşamasina geldim çok utandim beni rahatlatin normalde dikkat ederim 2 saat oldu diye değiştirme geregi duymamistim ah aptal kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?