Reglimin ne kadar yaklaştığını öğrenmemin bir yolu var mı?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.549
Peşpeşe iki cocuk neticesinde en son adamakıllı tatilimi 2011de yaptım. 8 gün sonra tatile çıkıyoruz ve takvime bakarak seçtik bu tarihi. Bugün olmam lazımdı ama olmayacak gibi. Bitsin ki kuaföre gidecek zamanım kalsın. Ovulasyon testi gibi reglimin ne kadar yakın olduğunu öğrenebilecegim bir yöntem var mı ve doğal sokturuculer neler? Cidden büyük bir dert şu an bana bu

Google play de var bir sürü programlar
Onlara göz atin. Yaklaştığında 7 gün öncesi ve 2 gun oncesinde haber veriyor.

Dogal söktürücü falan bilmiyorum.
Civan percemi var sadece.
Onu da surekli kullanmak sikintili.

Google play de var bir sürü programlar
Onlara göz atin. Yaklaştığında 7 gün öncesi ve 2 gun oncesinde haber veriyor.

Dogal söktürücü falan bilmiyorum.
Civan percemi var sadece.
Onu da surekli kullanmak sikintili.
Aylardır kullanıyorum zaten ona bakarak bugün olmam gerekiyordu. Offf

Peşpeşe iki cocuk neticesinde en son adamakıllı tatilimi 2011de yaptım. 8 gün sonra tatile çıkıyoruz ve takvime bakarak seçtik bu tarihi. Bugün olmam lazımdı ama olmayacak gibi. Bitsin ki kuaföre gidecek zamanım kalsın. Ovulasyon testi gibi reglimin ne kadar yakın olduğunu öğrenebilecegim bir yöntem var mı ve doğal sokturuculer neler? Cidden büyük bir dert şu an bana bu
Maydanoz yiyorum ben hem düzene sokuyor, hemde ağrıyı azaltıyor. Sogan kabugu kaynatıp içeni duydum ama denemedim internetten bir bakın isterseniz tarifine.
Arkadaşım sıkıntılı adet oldugu için onunla söktürürdü ama tarifini bilmiyorum

Döngünüz düzenliyse bugün yarın olursunuz, stres yaparsanız gecikir.
Önceden haber veren bir test falan yok malesef. Ben vücudumdaki değişikliklerden anlıyorum.

Gecikme olduğu dönemlerde asprin iyi geliyor. Kanı sulandırdığı için sakınırım hemen söküyor. Bir deneyin.

ayni sorun bende de var ayin 16 sinda oluyorum ama 5 gun onceden gogsum falan agrirdi simdi tik yok korkuyorum tatilde olurum diye :KK43:

düzenliyse bugün olmazsa yarın olur. olacağı zaman belirtiler ddaha da çoğalıyo sen daha iyi anlarsın

Dogumdan önce saat gibiydi. Şimdi 1-2 gün oynuyor. Daha 1 yıl bile olmadı 2. Doğum olalı. Oyy maydanozdan da nefret ederim. Daha geç alamadım tatili çünkü ayın 1 inde ise basliyorum. Sağ olun hepiniz

Aynı dert bende de var tatile gidicez haftaya . Regl biter ağda yaptırır giderim dedim ama gelen giden yok . Beklesem bitmez , ben de bugün aldıracam artık , bekleyemem

Doğal söktürücü olarak soğan var, limon var. Limonlu su için bol bol.. Ya da kaynayan bir su bardağı suya yarım soğanı atın 5 dakika kaynatın soğuyunca için. Ertesi gün kanama başlar.

X