Reglinize kaç gün kala beta hcg pozitif gördünüz ?

Valla benim daha 3 ay olduğu için doktor bir sene olmazsa gel dedi ama bazen ben de mi çektirsem diye düşünüyorum
Acele etmeyin derim daha 3 ay olduysa kendinizi fazla kasmayın beni yaşım genç ama eşimle aramda biraz yaş farkı var o yüzden acele ediyoruz ki zaten 2 sene oldu

Regle 5 gün kala 2.39 gibi bişeydi. Bidaha regl gününün ertesi günü verdiğimde 157ydi. Yani kaç gün önce yükseldi bilmiyorum

Acele etmeyin derim daha 3 ay olduysa kendinizi fazla kasmayın beni yaşım genç ama eşimle aramda biraz yaş farkı var o yüzden acele ediyoruz ki zaten 2 sene oldu
Ben geçenlerde hacettepeye gittim. Orada tüplerimde sorun olabilir mi dedim hayır tüplerin gayet iyi dediler hatta sonra tekrar baktılar çok güzel dediler. Ben bi de ilaçlı tomografiye girmiştim orda da tüpler iyi durumda dediler ama rahim filmi olmadan anlaşılmaz sanırım bilemedim

Ben sdü ye gittim dün 2 sene diyince hemen film çekelim o zaman dedi 1 sene önce düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…