Acele etmeyin derim daha 3 ay olduysa kendinizi fazla kasmayın beni yaşım genç ama eşimle aramda biraz yaş farkı var o yüzden acele ediyoruz ki zaten 2 sene olduValla benim daha 3 ay olduğu için doktor bir sene olmazsa gel dedi ama bazen ben de mi çektirsem diye düşünüyorum
deneyın bakalım ınsaalh faydası olurBunu bu ay bende deneyeceğim. Bi de Hayıt otuna devam edeceğim
Siz bişey görüyor musunuz çok silik en başından beri çıktı ama aşırı silik
onu bende cekınecegım. randevu alamadım ama benBu ay olmazsa adet bitiminde rahim filmi çekilecek randevu aldım hamilelik olursa gerek kalmayacak filme inşallah vardır bir de anestezili değil korkuttular biraz endişelendim biraz
hersey normalse tuplerımız de kapalı olabılır o yuzden hamıle kalamayabılrızonu bende cekınecegım. randevu alamadım ama ben
Ñeden alamadınız randevu doktorlar öneriyor zaten direkt siz ne zamandır deniyorsunuzonu bende cekınecegım. randevu alamadım ama ben
Regle 5 gün kala 2.39 gibi bişeydi. Bidaha regl gününün ertesi günü verdiğimde 157ydi. Yani kaç gün önce yükseldi bilmiyorumKızlar selamlar. Bu ay ayın 17 sinde ovülasyonda pik gördüm 17 si ve 18 i değerlendirildi. Yani bugün ilişki sonrası 11. Gün. Şuan reglime 4 gün var. Kan testi verdim negatif çıktı. Artık pozitife dönme ihtimali var mı yoksa bu ay direkt geçti mi artık
Ben geçenlerde hacettepeye gittim. Orada tüplerimde sorun olabilir mi dedim hayır tüplerin gayet iyi dediler hatta sonra tekrar baktılar çok güzel dediler. Ben bi de ilaçlı tomografiye girmiştim orda da tüpler iyi durumda dediler ama rahim filmi olmadan anlaşılmaz sanırım bilemedimAcele etmeyin derim daha 3 ay olduysa kendinizi fazla kasmayın beni yaşım genç ama eşimle aramda biraz yaş farkı var o yüzden acele ediyoruz ki zaten 2 sene oldu
Canım sağlıklı bir gebelik oldu my pekiRegle 5 gün kala 2.39 gibi bişeydi. Bidaha regl gününün ertesi günü verdiğimde 157ydi. Yani kaç gün önce yükseldi bilmiyorum
9.haftada kalbi durdu sebepsizCanım sağlıklı bir gebelik oldu my peki
Anladım canım başınız sağolsun çok üzüldüm9.haftada kalbi durdu sebepsiz
Ben sdü ye gittim dün 2 sene diyince hemen film çekelim o zaman dedi 1 sene önce düşük yaptımBen geçenlerde hacettepeye gittim. Orada tüplerimde sorun olabilir mi dedim hayır tüplerin gayet iyi dediler hatta sonra tekrar baktılar çok güzel dediler. Ben bi de ilaçlı tomografiye girmiştim orda da tüpler iyi durumda dediler ama rahim filmi olmadan anlaşılmaz sanırım bilemedim
anestezıden korkuyorumÑeden alamadınız randevu doktorlar öneriyor zaten direkt siz ne zamandır deniyorsunuz
Anestezili çok kolay diyorlar anestezisiz çekileceğim Ben biraz korkuyorum açıkçası ama başa gelen çekilir mecbur duyacağımanestezıden korkuyorum
1 yıdır denıyoruzÑeden alamadınız randevu doktorlar öneriyor zaten direkt siz ne zamandır deniyorsunuz
Gegirmenin gebelik belirtisi oldugunu ilk defa duyuyorumbu ay nedense olacakmıs gıbı de hıssedıyorum daha once hıc geğirme olmazdı buaralar ğeğirme arttı
Anladım canım o zaman korkunun ecele faydası yok diyip alacaksın randevu hem korkulacak bişey de yok biz kadınların üstesinden gelemeleceği bişey yok bence1 yıdır denıyoruz
bende bunu yenı ogrendım. progestoren hormonundakı artıs gaz ve ğeğirmeye sebep oluyormusGegirmenin gebelik belirtisi oldugunu ilk defa duyuyorum
kesınlıkle ınsaallahAnladım canım o zaman korkunun ecele faydası yok diyip alacaksın randevu hem korkulacak bişey de yok biz kadınların üstesinden gelemeleceği bişey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?